Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytając o waszej bezsenności nasunela mi się myśl żeby spojrzeć na mój wykres.
Od jakiegoś czasu budzę się około 5, sama z siebie i zasnąć już nie mogę.
Więc spojrzałam i doszłam do wniosku że od nojej implantacji to się wszystko zaczęło!
Także trzymam kciuki za waszą bezsenność aby ona była dobrym znakiemmadzia8lenka, malka lubią tę wiadomość
-
A ja dziewczyny obudziłam się nie dawno i czuje się jakby miała dostać miesiączkę a niby mam jeszcze 9 dni do tej okropnej @. Dzisiaj mam 25 dc ale cykle mam 33-35 dniowe ostatnio od miesięcy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 08:21
-
malka wrote:A u mnie dziś jakiś mega spadek temperatury i brzuch mnie zaczął boleć jak na @ ale teoretycznie do małpy jeszcze przynajmniej tydzień. Czyżby mi się cykl rozjechał po laparo?
A może to fasolka ? -
melduję @ ale dziś urządzam parapetówę to się napiję trzeba sobie jakoś zrekompensować @ tylko przez ten ból brzucha jakoś do roboty się nie mogę zabrać a tu jeszcze sałatki i masa rzeczy do przygotowania...Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:melduję @ ale dziś urządzam parapetówę to się napiję trzeba sobie jakoś zrekompensować @ tylko przez ten ból brzucha jakoś do roboty się nie mogę zabrać a tu jeszcze sałatki i masa rzeczy do przygotowania...
Zawsze to jakis plus przyjścia @
-
ważne że się nie spóżnia i robi nadziei - ale już wczorajszy test mi to świadomił miłego weekendu i powodzenia w testowaniuTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
malka wrote:A u mnie dziś jakiś mega spadek temperatury i brzuch mnie zaczął boleć jak na @ ale teoretycznie do małpy jeszcze przynajmniej tydzień. Czyżby mi się cykl rozjechał po laparo?
Jeszcze urośnie to na pewno fasolek się gnieździ
U mnie temp. podskoczyła więc oczywiście nie wytrzymałam i testy poszły w ruch ale niestety biało aż razi
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Jeszcze urośnie to na pewno fasolek się gnieździ
U mnie temp. podskoczyła więc oczywiście nie wytrzymałam i testy poszły w ruch ale niestety biało aż razi
Fajnie by było, brzuch mnie w sumie przestał już boleć jak na @ tylko że cycki też przestały boleć a to zwykle objaw nadchodzącej @... Chyba nic z tego w tym cyklu.
-
Maja84 wrote:Wiem wiem miałam testować dopiero 23-go ale oczywiście jak to zwykle bywa niecierpliwość i naiwność wzięła górę
Ja mimo spadku też robiłam dzisiaj test. Oczywiście biel. Ale też się niczego innego nie spodziewałam 8dpo ale miałam zaplanowane, że go robię z powodu imprezy, żeby się napić a i tak wyszło że chyba będę musiała być kierowca
-
Ale Wy jesteście niecierpliwe.. :p
Ja chyba wychodzę z założenia, że jak ma być ciąża to nie ucieknie i zdążę jeszcze zrobić test.
Najgorzej, że u mnie druga połowa trwa 14 dni i tak naprawdę do końca muszę czekać :p bo temperatura potrafi spaść dopiero w 13 dpo. -
U mnie zwykle faza lutealna trwa 13 dni i też czasem temp spada dzień przed albo nawet w dniu @. Dziś 8dpo więc za szybko na @, ale kto wie czy po laparo coś się nie pomieszało. Chyba może trwać aż się cykle wyregulują. No ale dopuki @ nie ma to nie ma co gdybać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 10:18
-
nick nieaktualny