Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina87 wrote:Hej dziewczyny! Dziś mam 18dc, w 12/13dc była owulacja, gin potwierdził ze widzi juz cialko zolte (usg robione w 15dc) kiedy testować? 10dpo robić betę czy lepiej poczekać ? Kiedy najszybciej mozna testować
Najlepiej w dniu spodziewanej @ lub nawet po jak się nie pojawi. O ile oczywiście tyle wytrzymasz
-
nick nieaktualny
-
malka wrote:Fajnie by było, brzuch mnie w sumie przestał już boleć jak na @ tylko że cycki też przestały boleć a to zwykle objaw nadchodzącej @... Chyba nic z tego w tym cyklu.
Mnie tez od 3 dni nie bolą, ale za to brzuch często boli jak na @ wczoraj najbardziej ciągnęło przy prawym jajniku
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Z tego co tu widać na forum często wychodza testy już wcześniej (widzialam nawet wykresy że 8dpo, ale to rzadkość). Tylko później w terminie @ różnie może być. Czasem nawet jak test wychodzi + to @ przychodzi i jest tylko rozczarowanie. Lepiej poczekać jak się ma cierpliwość. Ja nie daje rady, zawsze testuje wcześniej. Ale jeszcze nigdy nie był + więc nie mam co za dużo gadać na ten temat
panazuzanna, Gigi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cerolajn wrote:To ja chyba mam jakieś kosmiczne "objawy".
W ciągu dnia kilka razy pojawia się kłucie w podbrzuszu, wczoraj popołudniu i wieczorem myślałam, ze zwymiotuje.
Dziś 18ty a @ nie ma. Nie wiem czy jest sens kupować kolejny test
Test pewnie i tak kupisz, ale zrób go a parę dni. A najlepiej za tydzień.
-
Flowwer wrote:Ja miałam ale przy ovulacyjnych cyklach strasznie mnie wysyoało i mogłam stwierdzić z którego jajnika bedzie bo trądzik miałam jednostronny i zawsze sie to zgadzało z monitoringiem
-
Ja za to jestem negatywnie nastawiona,że się nie udało. Piersi bolą jak cholerka,rano ból podbrzusza i pleców. Teraz tylko pozostał ból piersi i delikatny pleców. także na pewno w tym miesiącu znów się nie udało.
-
madzia8lenka wrote:Ja za to jestem negatywnie nastawiona,że się nie udało. Piersi bolą jak cholerka,rano ból podbrzusza i pleców. Teraz tylko pozostał ból piersi i delikatny pleców. także na pewno w tym miesiącu znów się nie udało.
-
KasiaHaBe wrote:madzia8lenka też tak mówiłam w tym cyklu, a teraz mąż się ze mnie śmieje i mówi, że bedzie mi to przypominał do końca życia głowa do góry!
Oby,bo my już z mężem chcemy odpuścić po tym cyklu,bo co miesiąc w terminie miesiączki stres. -
Kaczorka wrote:Nie ma to jak w wieku 30 lat cierpieć na bezsenność i w weekend wstawać o 5..
U mnie dziś 11 dpo. 54% szans na pozytywny test. Ale poczekam sobie spokojnie do jutra albo do poniedziałku
A Ty nie mialas testowac 22 ze mna i gigi? Ja mam 10dpo
Mialam sie nie niecierpliwic ale jak tak wszystkie piszecie o wczesnych testach to sama mam ochote zrobic :pMaja84, panazuzanna, Gigi lubią tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
nick nieaktualny
-
Ja bym grzecznie czekała z testowaniem do dnia @ bo cały ten cykl byłam nastawiona na "i tak się nie uda" ale te krople krwi na papierze 3 dni temu narobiły mi takich nadziei jak jeszcze w żadnym cyklu, więc się pokusiłam na sikańca i o! masz babo placek
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Cerolajn wrote:Bardzo chciałabym już poznać to uczucie kiedy wiesz, ze w atwokm brzuszku bije małe serduszko ❤
Ja teeeż i w ogóle zobaczyć pierwszy raz w życiu 2 kreski na teście
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Cerolajn wrote:Bardzo chciałabym już poznać to uczucie kiedy wiesz, ze w atwokm brzuszku bije małe serduszko ❤
Ja rowniez bym chciala, tego zycze nam wszystkim na tym forummadzia8lenka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Ale Wy jesteście niecierpliwe.. :p
Ja chyba wychodzę z założenia, że jak ma być ciąża to nie ucieknie i zdążę jeszcze zrobić test.
Najgorzej, że u mnie druga połowa trwa 14 dni i tak naprawdę do końca muszę czekać :p bo temperatura potrafi spaść dopiero w 13 dpo.