Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaHabe no co Ty mowisz :o
No ladnie...
Edit: no racja, sama go pozytywnie komentowalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 08:26
panazuzanna lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
nick nieaktualny
-
LiluyEvans wrote:Gratulacje Carolajn, spokojnej ciazy
Pauline ktory dpo u Ciebie? Moze za wczesnie
Na moje oko z 10dpo pewnie jeszcze zatestuję znając mnie ale samopoczucie jest zupełnie bez zmian03.2016 - Mama Aniołka (22 tc)
06.2016 - Ponowne starania
09.2016 - Ciąża biochemiczna
Nasze kariotypy ok/nasienie męża ok/długie cykle
-
Cerolajn wrote:Gigi przepraszam, tak mi się spodobał Twój test, ze go skopiowałem
Dziękuję Dziewczyny za wszystkie miłe słowa Jesteście kochane
Nie Gigi tylko Kasia
Po co kopiowac czyjs test? Jak sie nie ma czym zrobic zdjecia to lepiej to napisac odrazu, a nie kombinowac
Pauline, nie zawsze musza byc objawy. Moja siostra jest w trzeciej ciazy, ani razu nie miala objawow. Dopiero pod koniec zgaga.
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Cerolajn wrote:Gigi przepraszam, tak mi się spodobał Twój test, ze go skopiowałem
Dziękuję Dziewczyny za wszystkie miłe słowa Jesteście kochane
A nie mogłaś wrzucić swojego?
Bo nie wierzę że go wyrzuciłaśpanazuzanna lubi tę wiadomość
03.2016 - Mama Aniołka (22 tc)
-
LiluyEvans wrote:Gigi pierwsza rzecz z rana co zrobilam to sprawdzilam jak Twoj wykres. Obie mamy skok do 36,8. Musi byc dobrze
LilyEvans lubi tę wiadomość
-
LiluyEvans wrote:Nie Gigi tylko Kasia
Po co kopiowac czyjs test? Jak sie nie ma czym zrobic zdjecia to lepiej to napisac odrazu, a nie kombinowac
Pauline, nie zawsze musza byc objawy. Moja siostra jest w trzeciej ciazy, ani razu nie miala objawow. Dopiero pod koniec zgaga.
Dziękuję za podniesienie na duchu pewnie tak jest jak piszesz..
W pierwszej ciąży (poronionej na dość późnym etapie) też nie miałam żadnych objawów
Ale wiesz jak to jest, takie głupie myśli że jak by miało wyjść to by już wyszło
A Ty kiedy testujesz?
Dobrze widzę, że to Twój 3cs,?03.2016 - Mama Aniołka (22 tc)
-
Gigi wrote:Ja tak samo tylko u ciebie jeszcze nie było wpisane na dzisiejszy dzień
Bo ja spalam. Znowu bezsennosc mnie zlapala. Usnelam o 2, o 7 sie juz obudzilam i nie mogalm usnac wiec tu wskoczylam.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Pauline89 wrote:Na moje oko z 10dpo pewnie jeszcze zatestuję znając mnie ale samopoczucie jest zupełnie bez zmian
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 08:34
-
Pauline tak trzeci Ale pierwsze dwa byly krotkie (14 i 19 dni) i bezowulacyjne. Ten sie mocno przeciagnal wiec licze ze jak juz sie oczekam te 40kilka dni to bedzie warto.
Testuje 22 - w srode razem z Gigi i Maja (jesli dobrze pamietam).
Skoro nie mialas objawow to spokojnie, nie kazdy je musi miec, na tym forum jestesmy wszyskie mocno zakerecone i je mamy co miesiacPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Gigi wrote:To wcześnie jeszcze. Ilu dniowe masz cykle? Prowadzisz wykres?
Nie,tutaj nie prowadzę.
Wcześniej wszystko sobie zapisywalam w takim kalendarzyku w tel ale teraz chciałam odpuścić ze wszystkim i obserwowałam tylko śluz i ból podbrzusza także wszystko jest na "oko".
Cykle są ok 30-35 zdarzało się i 40 (potwierdzone wtedy owulacja)
Ale ten zapowiada się wyjątkowo krótki bo ok 32
Lilu u Ciebie widać chyba jakiś spadek w 6dpoLilyEvans lubi tę wiadomość
03.2016 - Mama Aniołka (22 tc)
-
Pauline89 wrote:Nie,tutaj nie prowadzę.
Wcześniej wszystko sobie zapisywalam w takim kalendarzyku w tel ale teraz chciałam odpuścić ze wszystkim i obserwowałam tylko śluz i ból podbrzusza także wszystko jest na "oko".
Cykle są ok 30-35 zdarzało się i 40 (potwierdzone wtedy owulacja)
Ale ten zapowiada się wyjątkowo krótki bo ok 32
Lilu u Ciebie widać chyba jakiś spadek w 6dpo
Tak tak i wszyscy mi wroza implantacje Oby sie udaloPauline89, panazuzanna, Gigi lubią tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
A mnie dziewczyny chyba coś dopada głowa boli,katar i jeszcze na zmianę taz ciepło,a raz zimno. a do tego objawy nadchodzącego okresu. Ból pleców i podbrzusza jak przed @ i kolejny cykl nici. Dzisiaj nawet pojawił się śluz kremowy.
-
madzia8lenka wrote:A mnie dziewczyny chyba coś dopada głowa boli,katar i jeszcze na zmianę taz ciepło,a raz zimno. a do tego objawy nadchodzącego okresu. Ból pleców i podbrzusza jak przed @ i kolejny cykl nici. Dzisiaj nawet pojawił się śluz kremowy.
A ten śluz kremowy nie może być też na ciążę? bo u mnie też jest taki tylko strasznie go dużo jak jeszcze nigdy -
madzia8lenka wrote:A mnie dziewczyny chyba coś dopada głowa boli,katar i jeszcze na zmianę taz ciepło,a raz zimno. a do tego objawy nadchodzącego okresu. Ból pleców i podbrzusza jak przed @ i kolejny cykl nici. Dzisiaj nawet pojawił się śluz kremowy.
Przeciez to moga byc tak samo objawy ciazy jak i okresu wiec nie spinaj jeszcze. Kiedy test?
Co do sluzu to jaki bys chciala miec? Ja czytalam ze kremowy jest ok, w sumie kazda ma inny ale zaden nic nie przewaza.
Ja tez mam kremowy i to dosc gest, wrecz lepki.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Gigi wrote:Zdrówka :*
A ten śluz kremowy nie może być też na ciążę? bo u mnie też jest taki tylko strasznie go dużo jak jeszcze nigdy
Dziękuje ;*
Niby tak,ale dopiero dzisiaj się pojawił,czyli jakieś 7-5 dpo. Testować dopiero będę za tydzień. Chyba że pojawi się ta okropna wredota -
Dziękuję Dziewczyny za wszystkie miłe słowa Jesteście kochaneLilyEvans, Bocianiątko, Pauline89, Mada92, Maja84 lubią tę wiadomość
-
KasiaHaBe wrote:Carolajn dlaczego wrzuciłaś zdjęcie mojego testu? Hmmm.. na 140 stronie tego wątku go wrzucałam w ostatni czwartek.
-
KasiaHaBe wrote:Nie rozumiem takiego zachowania. Przecież to nie ma żadnego sensu. Proszę o usunięcie posta.
Dokladnie, przeciez to tlumaczenie jest na poziomie przedszkolaka.
Jak sie nie zrobilo testu to po co pisac ze ma sie pozytyw? Dla lajkow?
A jak sie zrobilo to po co wrzucac cudzy.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs