Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
LiluyEvans wrote:Dokladnie, przeciez to tlumaczenie jest na poziomie przedszkolaka.
Jak sie nie zrobilo testu to po co pisac ze ma sie pozytyw? Dla lajkow?
A jak sie zrobilo to po co wrzucac cudzy.w_nika lubi tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Może cerolajn jest trollem. I za chwilę zniknie. To by nie była pierwsza afera na ovf
Its possible. Jak widac jestem tu nowa wiec o zadnych aferach nie slyszalam :p
Cos ciekawego mnie ominelo?Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Its possible. Jak widac jestem tu nowa wiec o zadnych aferach nie slyszalam :p
Cos ciekawego mnie ominelo? -
Kaczorka wrote:Hehe, ja Nowa nie jestem, ale jeszcze na trolla nie trafiłam
Nie wiem po co ktoś robi takie akcje.
Ja dziś grzecznie czekam obiecałam, że nie będę testować i nie testowałam a temperatura faluje nadal
Dzielna Ty a kiedy testowanko zaplanowane ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
madzia8lenka wrote:Dzielna Ty a kiedy testowanko zaplanowane ?
Niby OF wyznaczył @ na 22.02., ale dziś mam już 12 dpo, więc myślę, że jutro bym mogła zrobić test. Jak coś jest to powinno pokazać. A jak nie ma to się przynajmniej nakręcać przestanę :p
-
żarty sobie robisz czy co? to jest dokładnie zdjęcie Kasi przerażające jest to co robisz i co Toba kieruje...Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 19 lutego 2017, 11:22
LilyEvans, KasiaHaBe, Maja84 lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnyWy tak serio?
Rozumiem ze tylko Kasia kupiła dokładnie ten sam test. Wrzuciłam drugie zdjęcie, na którym widać szklankę i test.
Po prostu nie zrozumialyscie tego co napisałam, a to był ewidentnie żart z tym podejrzanym zdjęciem. O matko, może spokojnie najpierw
DOPIERO TERAZ PRZYJRZALAM SIĘ LINKOWI, KTORY UDOSTEPNILAM I WIDZĘ, ze to nie mój test. PRZEPRASZAMWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 09:29
-
No nie taki sam test tylko to jest ten sam test. Na obu zdjeciach jest ten sam kat i ten sam podklad pod testem....
Sprawdz co wrzucasz. Zadnej szklanki nie ma.
Ja was caly czas podczytuje dziewczynki, dopiero 5dpo u mnie wiec mam cudowny spokoj. Nie stresuje sie tempka. Ba nawet nie wiem dokladnie czy to jest 5 czy 4 czy 6 dpo xD
Wczoraj mielismy ekstra wieczor z Mychem. Podralismy w planszowki i sie porzadnie zaloholizowalismy.LilyEvans, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cerolajn wrote:https://zapodaj.net/2ad52c75fc9b3.jpg.html
Teraz powinno być wszystko jasne. Przepraszam za zamieszanie, mój błąd
No to teraz gratulacje -
nick nieaktualny
-
dziwna sytuacja, bo na zdjęciu ze szklanka jest inny test niż KasiaHaBe, a ponoć cerolajn zrobiła dokładnie tej samej firmy co Kasia...
Gigi, innamorata88, Pauline89, KasiaHaBe lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
mycha91 wrote:
Ja was caly czas podczytuje dziewczynki, dopiero 5dpo u mnie wiec mam cudowny spokoj. Nie stresuje sie tempka. Ba nawet nie wiem dokladnie czy to jest 5 czy 4 czy 6 dpo xD
Wczoraj mielismy ekstra wieczor z Mychem. Podralismy w planszowki i sie porzadnie zaloholizowalismy.
Mycha, super jest taki luz! ja też tak chciałam na początku ale czasem ciekawość bierze górę i co kilka dni coś tam sprawdzę no i właśnie... zwykle po owu szyjka na drugi dzień się zamyka, jest wysoko i twarda... tak teraz jest nisko, twarda i lekko otwarta a chyba nie powinna być otwarta w 6 dpo? Czy mam się martwic/ iść do gin z tym? Bo na @ o tydzień za wcześnie
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy