Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:Anuśka, na zdjęciu nie widać. Ale u mnie na tych testach to normalne że bladziochy wychodzą. Kupiłam ostatnio testy ovu Domowe Laboratorium i tam wychodziła ładna krecha. Ale mi zabrakło... Gigi, to jesteśmy już dwie niemądre i teraz już nie będziemy nic robić tylko liczyć czas do bety
Kaczorka, jeszcze nie masz @ więc ja nadal trzymam kciuki za zieloną kropę.
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Anuśka19 wrote:Ja robiłam rosmanowskie...gdzieś tu będzie foto jak on wygladal,no i ciążowy pozytyw mi wyszedł dopiero po 2 dniach
W sensie dwa dni po spodziewanej miesiączce?
Przepraszam ale jestem nowa i nie jestem na bieżąco03.2016 - Mama Aniołka (22 tc)
06.2016 - Ponowne starania
09.2016 - Ciąża biochemiczna
Nasze kariotypy ok/nasienie męża ok/długie cykle
-
Gigi, u mnie dopiero 6dpo a zagnieżdżanie byłoby w 4-5dpo wiec za wcześnie chyba na betę. Z tego co czytam tu u was to beta raczej w dniu @, co najwyzej dzień przed.
Anuśka, może się odważę za 2 dni zrobić ciążowy skoro mówisz że po 2 dniach ci wyszedł. -
Gigi wrote:Kaczorka u mnie to na odwrót. Przed @ woda się zbiera a w czasie @ chodzę siku znacznie częściej
Ja to już zaraz po owulacji dużo siusiam a dzisiaj to mi się chce cały czas :p jakieś przegięcie..
Dobrze, że nie mam testów owu w domu, bo pewnie poszłabym zrobić :p a tak to mam tylko jeden ciążowy i czekam z tamtego miesiąca został mi żółty bobotest niby ten szczęśliwy jutro się okaże :pKateHawke lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Ja to już zaraz po owulacji dużo siusiam a dzisiaj to mi się chce cały czas :p jakieś przegięcie..
Dobrze, że nie mam testów owu w domu, bo pewnie poszłabym zrobić :p a tak to mam tylko jeden ciążowy i czekam z tamtego miesiąca został mi żółty bobotest niby ten szczęśliwy jutro się okaże :pKateHawke, Kaczorka, Gigi lubią tę wiadomość
-
U mnie niestety dzisiaj lekkie plamienie wiec pewnie najpozniej jutro przyjdzie okres...to bylo do przewidzenia.
Tak wiec ostatecznie potwierdze okres i spadam na marzec:)
Wczoraj bylam u gina zrobic kolejny wymaz.wyniki w srode.mam nadzieje,ze dobre i w nastepny poniedzialek podchodze do hsg!!
Trzymajcie kciuki!jeszcze raz gratuluje wszystkim lutowym zafasolkowanym;)KateHawke lubi tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
Inna to chyba taki etap te pierwsze miesiace,piekne wyķresy,kazdy objaw zaznaczony. Tez to przerabialam. Teraz juz jestem ciut madrzejsza od siebie samej sprzed 3 cykli. Nie zaznaczam zadego klucia, bo to taki sam objaw @ jak i ciazy. W tym msc nie mierze temp to juz i skokow temp. nie wyszukuje xD i juz doskonale wiem ze moja szwagierka z porypanymi hormonami i pcos zaszla w ciagu 5 msc. A ja z moimi perfekcyjnymi wynikami bujam sie 4 cykl mimo ze mlodsza xD Nawet juz nie mam na ovu konta pro. bo mi do szczescia niepotrzebne xD
Kazdy musi swoje przejsc. Nie zycze nikomu ale po 2-3 razach wyszukiwanie objawow w pierwszych dpo zaczyna sie przykrzyc. Zreszta wystarczy spojrzec jiz na podejscie moje, Bocianiatka,Kaczorki czy Oluchny ktora juz nawet odpuscila firum calkowicie.innamorata88, Mada92, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Inna to chyba taki etap te pierwsze miesiace,piekne wyķresy,kazdy objaw zaznaczony. Tez to przerabialam. Teraz juz jestem ciut madrzejsza od siebie samej sprzed 3 cykli. Nie zaznaczam zadego klucia, bo to taki sam objaw @ jak i ciazy. W tym msc nie mierze temp to juz i skokow temp. nie wyszukuje xD i juz doskonale wiem ze moja szwagierka z porypanymi hormonami i pcos zaszla w ciagu 5 msc. A ja z moimi perfekcyjnymi wynikami bujam sie 4 cykl mimo ze mlodsza xD Nawet juz nie mam na ovu konta pro. bo mi do szczescia niepotrzebne xD
Kazdy musi swoje przejsc. Nie zycze nikomu ale po 2-3 razach wyszukiwanie objawow w pierwszych dpo zaczyna sie przykrzyc. Zreszta wystarczy spojrzec jiz na podejscie moje, Bocianiatka,Kaczorki czy Oluchny ktora juz nawet odpuscila firum calkowicie.
W 100% się z Tobą zgadzam mój wykreś jest już szary od pół roku hahahaha
Jestem w o tyle komfortowej sytuacji, że już nie muszę gwałcić M ,,bo owulka idzie", a robimy to w końcu bez żadnej spiny znów czuję się jak szalona nastka hahahahaPauline89 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Mycha
Jesli chodzi o mnie to ja nie zapisuje objawow ciazy tylko ogolnie co sie ze mna dzieje. Zapisywalam od poczatku cyklu, nawet nie myslalam zeby to wpisywac dopiero jak bede podejrzewac ciaze, ja w sumie przez chodzenie od dziecka po lekarzach jestem nauczona zeby pisac co mi jest, dawniej to zapisywalam w kalendarzu :p
Ja bym nie odpuszczala forum bo tu jest bardzo milo, a ze ja jestem introwertyczka z fobia spoleczna to tylko tutaj mam do kogo gebe otworzyc.
Milkaa
Jasne ze jest, poczekaj te 3 dni i zrob moze z nami test? Ja z Gigi tez jestesmy 11dpo i staramy sie trzymac i nie robic testu przed czasem.Gigi lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Gigi wrote:Liluy ja też introwertyk. 90% mnie to flegmatyk. A mąż choleryk. Każdy się dziwi jak ze sobą dajemy radę.
Ale ja bym nie mogła mieć kogoś z takim samym charakterem jak ja
U nas gorzej. Oboje jestesmy cholerykami. Do tego z nerwica.
U mnie zero flegmatyka ale duzo lenistwo, on z reszta tez.
Jak ktos zapyta jak sie dogadujemy to juz spiesze z odpowiedzia.
Nie dogadujemy sie, kochamy sie bardzo, jestesmy razem prawie 4 lata ale (zwlaszcza patrzac z zewnatrz) to sie nie dogadujemy.Gigi lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:U nas gorzej. Oboje jestesmy cholerykami. Do tego z nerwica.
U mnie zero flegmatyka ale duzo lenistwo, on z reszta tez.
Jak ktos zapyta jak sie dogadujemy to juz spiesze z odpowiedzia.
Nie dogadujemy sie, kochamy sie bardzo, jestesmy razem prawie 4 lata ale (zwlaszcza patrzac z zewnatrz) to sie nie dogadujemy.