Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak w ogóle naczytalam się, że dziewczynom w ciazy wychodziły też pozytywne testy owulacyjne? Macie jakieś doświadczenie w tej sprawie? Któraś tak robiła?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 22:52
-
Ja nie robilam ale tez o tym czytalam, nawet gdzies widzialam artuykul, ktory dokaldnie tlumaczy jakie sa szanse ze to zadziala, czemu nie zadzialalo itp. Niestety nie mam jak sprawdzic bo ich nie mam a ciazowe mam.
Zrob i jutro nam powiedz
Edit nie zauwazylam poprzenidego posta:
Co do testowania wczesniej to nie kus, musimy byc silne. A w ciazy tez bedziesz chciala wczesniej urodzic? :p Trzeba sie nauczyc cierpliwosci teraz
Musimy dac rade, zwlaszcza ze do mnie kumpela przychodzi na noc na testowanie zeby sie cieszyc razem ze mnaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 22:57
Gigi, panazuzanna lubią tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Ja nie robilam ale tez o tym czytalam, nawet gdzies widzialam artuykul, ktory dokaldnie tlumaczy jakie sa szanse ze to zadziala, czemu nie zadzialalo itp. Niestety nie mam jak sprawdzic bo ich nie mam a ciazowe mam.
Zrob i jutro nam powiedz
Tutaj na wątku wiem że była dziewczyna której też wychodziły pozytywne i była ciąża ale nie pamiętam nickuLilyEvans lubi tę wiadomość
-
Niestety obawiam sie ze nie, ale nie jestem pewna na 100%
A co chcesz dodac? u mnie to by bylo swedzenie w ustach :p
Tez wiem ze niektorym to nie wychodzi ale i tak dowiesz sie prawdy 22Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Niestety obawiam sie ze nie, ale nie jestem pewna na 100%
A co chcesz dodac? u mnie to by bylo swedzenie w ustach :p
Tez wiem ze niektorym to nie wychodzi ale i tak dowiesz sie prawdy 22
Ból prawego jajnika a jest tylko lewy ale już znalazłam. Trzeba było edytować polami tam jest więcej opcji. Wcześniej przeoczylam
Przeczytałaś mój post, akurat na poprzedniej stronie ostatni?
Może jednak 21? Zamiast 22? -
Gigi wrote:Ból prawego jajnika a jest tylko lewy ale już znalazłam. Trzeba było edytować polami tam jest więcej opcji. Wcześniej przeoczylam
Przeczytałaś mój post, akurat na poprzedniej stronie ostatni?
Może jednak 21? Zamiast 22?
Przeczytalam zobacz edycje posta poprzedniego :p
heh zobacz ile ja objawow wpisuje, prawie wszytskie mozliwe :p
Z ktorego jajnika mialas ovu? Ja prawyPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Edit nie zauwazylam poprzenidego posta:
Co do testowania wczesniej to nie kus, musimy byc silne. A w ciazy tez bedziesz chciala wczesniej urodzic? :p Trzeba sie nauczyc cierpliwosci teraz
Musimy dac rade, zwlaszcza ze do mnie kumpela przychodzi na noc na testowanie zeby sie cieszyc razem ze mna
No dobra. To zostaje 22 ale smutno będzie jak tobie się uda a mi nie. U ciebie już 3cs. Jak to się mówi do 3 razy sztuka. A u mnie? 1cs... -
LiluyEvans wrote:Przeczytalam zobacz edycje posta poprzedniego :p
heh zobacz ile ja objawow wpisuje, prawie wszytskie mozliwe :p
Z ktorego jajnika mialas ovu? Ja prawy
Nie wiem na 100% bo w okolicach owulacji odczuwalam dwa jajniki... Chociaż na 90% to z prawego. Dzisiaj też czułam ten prawy przez jakiś czas -
Gigi wrote:Teraz doczytałam
No dobra. To zostaje 22 ale smutno będzie jak tobie się uda a mi nie. U ciebie już 3cs. Jak to się mówi do 3 razy sztuka. A u mnie? 1cs...
Mi bedzie smutno jak mi sie nie uda. Ja pierwsze 2 mialam bez owulki, 14 i 19 dni :p
Moja cala rodzina jest do 1x sztuka, tak jak mowilam w poprzednim poscie. Wszyscy zachodzili odrazu, a nawet kazdy ma po jednej wpadce. Dalsi znajomi czy kuzyni maja nawet tylko wpadki. To nie jest tak ze o ciaze jest mega trudno, po prostu fora takie jak to kreuja taka rzeczywistosc przez to ze wiekszosc kobiet tutaj nie przychodzi na pierwszy cykl czy nawet na kilka pierwszych, dopiero jak sie nie uda to szukaja tutaju problemu.
Btw. mam pierwsze bole miesiaczkowe dzisiaj, i plecy i jajniki i nawet macica, mam nadzieje ze to dobry znakPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
nick nieaktualnyDziewczyny!!
Dzisiejszy test - POZYTYWNY.
Jeszcze chyba sama w to nie wierze a i mąż w szoku hihi
Życzę powodzenia każdej z Was i ściskam mocno ❤❤❤91Ewela09, E_w_c_i_a, madzia8lenka, Gigi, KasiaHaBe, Kaczorka, Pauline89, LilyEvans, KateHawke, KarolinaSeven, Bocianiątko, w_nika, malka, Maja84, Aga89, Misiaimis lubią tę wiadomość
-
Cerolajn wrote:Dziewczyny!!
Życzę powodzenia każdej z Was i ściskam mocno ❤❤❤
Gratulacje, rosnijcie zdrowo i koniecznie wrzuć zdjęcie testu3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Cerolajn wrote:suri2016 bardzo proszę
https://zapodaj.net/2ee7505eda6da.jpg.html
Najpierw wyszła blada kreseczka a po kilku minutach już naprawdę dobrze widoczna -
Cerolajn wrote:suri2016 bardzo proszę
https://zapodaj.net/2ee7505eda6da.jpg.html
Najpierw wyszła blada kreseczka a po kilku minutach już naprawdę dobrze widocznainnamorata88, suri2016, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Cerolajn wrote:Dziewczyny!!
Życzę powodzenia każdej z Was i ściskam mocno ❤❤❤
Gratulacje!!! A który dpo?
U mnie dziś biel vizira03.2016 - Mama Aniołka (22 tc)
06.2016 - Ponowne starania
09.2016 - Ciąża biochemiczna
Nasze kariotypy ok/nasienie męża ok/długie cykle