Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1111 wrote:Oj tak czekanie jest okrpne najgorzej to czekac. ja jak czekalam na okres to myslalam ze zwariuje, a jeszcze dzis czekam na te wyniki to o matko mam nadzieje ze ktoras mi doradzi pozniej z wynikami jakby nie do konca dala rade odczytac lub nie byla pewna
Pewnie,że pomożemy będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
Bibiś wrote:A bo tak czekanie jest najbardziej meczace a jak to jest u was dziewczyny z mierzeniem temperatury bo ja jestem w tym zelona:-P
Ja nie mierzę badam śluz i na tej podstawie wyznaczam sobie dni płodne,ewentualnie testem owulacyjnym jak w tym miesiącu. -
nick nieaktualny
-
Kasia1111 wrote:Dziekuje bardzo powiem wam ze to pierwsze forum gdzie naprawde sa mile osoby i pomoga doradza a tak to spotykalam sie ylko z obelgami alnno hejtami
Ja jestem tutaj od grudnia fakt w styczniu nie byłam tutaj aktywna aby odpocząć sobie psychicznie od tego wszystkiego ale powiem szczerze,że jeszcze tak fajnego forum nie spotkałam. I dziękuje,że mogłam tutaj trafić i dziewczyny tak ciepło przyjmują każda kobietkę w tak miły sposób. Atmosfera jak dla mnie domowa i jakbyśmy się znali wszystkie od lat;)Amy333, Kamelkowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:Ja jestem tutaj od grudnia fakt w styczniu nie byłam tutaj aktywna aby odpocząć sobie psychicznie od tego wszystkiego ale powiem szczerze,że jeszcze tak fajnego forum nie spotkałam. I dziękuje,że mogłam tutaj trafić i dziewczyny tak ciepło przyjmują każda kobietkę w tak miły sposób. Atmosfera jak dla mnie domowa i jakbyśmy się znali wszystkie od lat;)
Mam to samo wrazenie ciesze sie ze tutaj trafilam bo to pierwszy raz gdzie ktos przjał mnie z takim cieplem i doradzil mi na spokojnie a nie tak jak na innych gdzie slyszalam tylko: bylo sie douczyc troche, co my lekarzami jestesmy albo idz do wrozki powie ci to samo co my....poprostu zal mi takich wrednych osobWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 13:47
-
Kasia1111 wrote:Mam to samo wrazenie ciesze sie ze tutaj trafilam bo to pierwszy raz gdzie ktos przjał mnie z takim cieplem i doradzil mi na spokojnie a nie tak jak na innych gdzie slyszalam tylko: bylo sie douczyc troche, co my lekarzami jestesmy albo idz do wrozki powie ci to samo co my....poprostu zal mi takich wrednych osob
Nie da się zrozumieć co ludźmi kieruje, że mają tyle zawiści i chamstwa w sobie, na szczęście jest takie miejsce jak to gdzie możemy wspólnie śmiać się i płakać, sprowadzać na ziemię i podnosić po upadkach jesteśmy tu po to by się wspierać i móc się wygadać, gdy świat dookoła nas nie rozumie Ja też się cieszę, że tu z Wami jestem. To forum uzależnia, ale jak dla mnie jest też jak terapia u psychologa, w samotności bym się pewnie już poddała.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Kasia1111 wrote:Ja nie mierzylam wlasciwie temperatury dopiero kilka dni temuu zaczelam i wacha sie tak od 36,8-37,5
Ja mierze tak od 7-8 dnia cyklu. Widać wtedy kiedy była prawdopodobnie owu, skok temperatury później pozwala określić kiedy spodziewać się @ i kiedy testowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 13:58
-
Ehh jakos trzeba sie wspierac, doradzac bo inaczej przyjdzie zwariowac ja wole tutaj sie wygadac i o cos zapytac niz np pseldo kolezanek ktore zaraz porozpowiadaja ze ja w ciazy a potem sie okaze ze jednak sie nie udalo czy cos...
Kircze strasznie mnie jajnik boli z prawej stro y od paru dni...to chyba nie wróży nic dobrego, musze jak najszybciej udac sie do ginekologa byc moze nadżerka sie powiekszylaMaja84 lubi tę wiadomość
-
Postanowiłam właśnie, że jak tylko przyjdzie to wredne małpisko, wprowadzę w starania trochę patologii Będę opróżniać z moim m. zapasy wina, bo on często w pracy dostaje i zaraz nie będą się w barku mieścić A wszyscy mi mówią, że po pijaku najłatwiej zaskoczyć no to się okaże
madzia8lenka, Bibiś lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyAmy333 wrote:Ja mierze tak od 7-8 dnia cyklu. Widać wtedy kiedy była prawdopodobnie owu, skok temperatury później pozwala określić kiedy spodziewać się @ i kiedy testować
Wiesz ja nigdy jakos nie zwacalam uwagi na temepeature. Bardziej kierowalam sie jak moj organizm sie zachowuje a do okreslenia dni plodnych i ovu baralam pod uwage sluz i bole ktore zawsze wtedy mi towarzysza -
nick nieaktualnyBibiś wrote:Ciezko mi wytrzymac czekajac na rozwoj sytuacji...czy bedzie okres czy nie...troche oszalalam bo juz szukam wyprawki dla malenstwa wozka i lozeczka itd...troche przesadzam
Doskonale cie rozumiem ja tak samo mam juz ysle co bedzie potrzbene a co nie jak postawie lozeczko w sypialni albo jak przebiega porod ip chyba tez szaleje juz -
Maja84 wrote:Postanowiłam właśnie, że jak tylko przyjdzie to wredne małpisko, wprowadzę w starania trochę patologii Będę opróżniać z moim m. zapasy wina, bo on często w pracy dostaje i zaraz nie będą się w barku mieścić A wszyscy mi mówią, że po pijaku najłatwiej zaskoczyć no to się okaże
Hehe u mnie w barku tak samo sa zapasy i tez chyba smutek i zal w razie niepowodzenia zapije winem i zapale fajke bo juz staram sie wcale nie palic rzucam te cholerstwo -
nick nieaktualny
-
Kasia1111 wrote:Doskonale cie rozumiem ja tak samo mam juz ysle co bedzie potrzbene a co nie jak postawie lozeczko w sypialni albo jak przebiega porod ip chyba tez szaleje juz
Ale to zrozumiałe Kobietki,bo każda chce być w tej upragnionej ciąży moja pierwsza ciąża była niespodzianką w wieku 19 lat,więc się nie zastanawiałam. Dopiero przy drugim to się zaczęło,ale niestety w 5 tygodniu poroniłam. Mija prawie 2 lata i teraz mam tak samo jak wy. Nawet mała uczę,że może nie długo u mamy będzie siostra albo braciszek i nie będzie mogła po mnie już tak skakać -
nick nieaktualnyBibiś wrote:Hehe u mnie w barku tak samo sa zapasy i tez chyba smutek i zal w razie niepowodzenia zapije winem i zapale fajke bo juz staram sie wcale nie palic rzucam te cholerstwo
Ja ma tez taki problem ze pale te fajki i staram sie rzucic a tu nie ma jakWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 14:15
-
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:Ale to zrozumiałe Kobietki,bo każda chce być w tej upragnionej ciąży moja pierwsza ciąża była niespodzianką w wieku 19 lat,więc się nie zastanawiałam. Dopiero przy drugim to się zaczęło,ale niestety w 5 tygodniu poroniłam. Mija prawie 2 lata i teraz mam tak samo jak wy. Nawet mała uczę,że może nie długo u mamy będzie siostra albo braciszek i nie będzie mogła po mnie już tak skakać
Ja myslalam ze ja juz wariuje ale ja juz tak od dawna pragne malenstwa ze aby pragne zajsc w te ciaze nawet spac spokjnie nie mizna bo mi sie si ze albo jestem w ciazy albo mam male dziecko albo rodze itpWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 14:15
-
Akurat jezeli chodzi o porod to pierwszy mialam naturalnie a drugi to chcialabym cesarke ale zobaczymy jak i co wyjdzie w praniu i ciekawa jestem jak zaeragowalaby moja corka prawie 3 letnia na rodzenstwo hehe mimo ze jestem mloda mama mam 23 lata to i tak nie wyobrazam sobie lepszego scenariusza do mojego zycia
Maja84 lubi tę wiadomość