X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lutowe testowanie 2017
Odpowiedz

Lutowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze coś się ze mną dzieje, pisałam wiadomość i zamiast wyślij to klikenalm anuluj masakra!
    Ja zjadłam na śniadanie tosty i tak mnie muli że musiałam wziąść orbitke żeby nie iść do wc, i jeszcze te uderzenia gorąca mam dziś masakra w tym cyklu będę mieć chyba mega @ bo już miałam wysokie ciśnienie i puls wysoki w niedziele wczoraj zgage i ból brzucha a dziś to masakra ja wiem ze zgage i ból mogłam sobie "wmówić" ale mdłości są dużo później więc nigdy tego nie szukałam u siebie, a może ta pogoda taka okropna jest...
    Oby do poniedziałku - nowy cykl nowe nadzieje :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malka wrote:
    Dziewczyny a że mnie @ chyba sobie jaja robi. Pierwszy dzień mocne plamienie, ale tak że jedna podpaska by wystarczyła na cały dzień. Wczoraj krwawienie ale bez szału. Rano średnie a popołudniu bardzo lekkie a dziś już tylko kilka kropel... Do tego gdzis tempka trochę skoczyła. Chyba zaraz zwariuje :/

Nie mówię o tym, że przylazła 9dpo :/

Ja miałam taką sytuację dwa cykle temu. Taka niby @ przyszla jakos w 8-9dpo. Krawienie przed dwa dni bardz lekkie, a tempka jeszcze podskakiwala. Zalozylam nowy wykres, ale chyba w 2-3 dc jeszcze test ciążowy robiłam, bo wierzyc mi się nie chciało, ze to normalna @. Niestety jedna krecha była, a temperatura raczyla spaść dopiero po zakończonej @. Od tej pory mam już tak, że przed @ tempeka mi prawie nie spada, albo tylo nieznacznie trzyma się dość wysoko przez cały czas krawienia i dopiero w 5-6 dpo spada.

Ale oczywiście u Ciebie może być zupełnie inaczej, może to jednak nie @:) Czego Ci bardzo życzę:-)

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Marlena88 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, w prawdzie ja już w lutym testowałam w 12dpo i wyszedł bladzioch, ale @ jeszcze nie ma i jeśli nie będzie jej jeszcze trochę to chyba znów zatestuję. wynik proga miałam w 23dc- 38,4ng/ml więc całkiem spoko. z tym że bolały mnie przy tym strasnie piersi, taki pms powiedzmy. ten ból utrzymywał się 21-25dc, teraz jest 29dc i już od 3 dni nic mnie nie boli i pms przeszedł. czy myślicie, że jak takie objawy mi przeszły to jest jeszcze jakiś cień nadziei? pytam, bo staramy się już bardz\o długo i tracę nadzieję :/

początek starań sierpień 2014
    początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
    Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
    Październik 2017 aromek-duphaston
    Co dalej???
  • madzia8lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena88 wrote:
    dziewczyny, w prawdzie ja już w lutym testowałam w 12dpo i wyszedł bladzioch, ale @ jeszcze nie ma i jeśli nie będzie jej jeszcze trochę to chyba znów zatestuję. wynik proga miałam w 23dc- 38,4ng/ml więc całkiem spoko. z tym że bolały mnie przy tym strasnie piersi, taki pms powiedzmy. ten ból utrzymywał się 21-25dc, teraz jest 29dc i już od 3 dni nic mnie nie boli i pms przeszedł. czy myślicie, że jak takie objawy mi przeszły to jest jeszcze jakiś cień nadziei? pytam, bo staramy się już bardz\o długo i tracę nadzieję :/

Dopóki nie ma @ nadzieja jest zawsze ;) a może zrób sobie bete,wtedy wynik masz wiarygodny ;)

13 stycznia - 3450g Szczęścia ❤
    Marcelinka ❤❤❤
    bl9cp07w03m965a1.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Możemy sobie rękę podać, hehe. Ja dzisiaj rano obudziłam się z bólem karku,ale jakimś takimi dziwnym. Macam, patrze, a tam pryszcz- kolos. Szczescie ze to nie na twarzy, hehe;-)
    Ja planowo @ mam mieć w niedziele i tez wolę zaczekać z testowaniem, mam to samo- jeda k recha zalamuje mnie bardziej niż krwawy widok :p

No ja to za duże nadzieje mam w tych testach zawsze oglądam milion razy, raz nawet widziałam cień cienia haha i po chwili do mnie dotarło że poprostu widzę miejsce gdzie powinna być druga kreska, a poza tym płacz

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Marlena88 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    No ja to za duże nadzieje mam w tych testach zawsze oglądam milion razy, raz nawet widziałam cień cienia haha i po chwili do mnie dotarło że poprostu widzę miejsce gdzie powinna być druga kreska, a poza tym płacz

ja też tak mam że te testy po 3 razy z kosza wyciągam..

początek starań sierpień 2014
    początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
    Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
    Październik 2017 aromek-duphaston
    Co dalej???
  • sayuri3 Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też widziałam cień na teście, ale mąż mnie uświadomił, że to nie druga kreseczka, a po prostu moje urojenia :D Od paru dni również bolą mnie piersi, ból jest tak uporczywy, że ciężko mi się karmi synka... Nigdy przed @ nie miałam aż tak wrażliwych piersi, więc znów mam nadzieje, że to moze dzidziuś :) Jeśli chodzi o temperaturę, to mierzę ją dopiero od paru dni, wiec nie wiem jaka jest normalna dla mojego organizmu :( Aczkolwiek od paru dni utrzymuje sie na poziomie 36,9-37,2...

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena88 wrote:
    ja też tak mam że te testy po 3 razy z kosza wyciągam..

Dlatego nie chce ich robić teraz za szybko, a najlepiej by było jeśli ma przyjść @ to żeby była w sobotę i wtedy po problemie zero stresu a jak franca przyjdzie dopiero w poniedziałek lub wtorek to będę mega zła hehe

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u was też taka kiepska pogoda? Szaro i mokro:( najchętniej poszlabym spać, wogole źle się czuję dziś :(

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam i czekam a wyników nie ma i nie ma.. Ja już chcę wiedzieć!! :p

KateHawke, madzia8lenka, KasiaHaBe, Bocianiątko, Pauline89 lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    A ja czekam i czekam a wyników nie ma i nie ma.. Ja już chcę wiedzieć!! :p
    Kaczorka wyluzuj :D naprawdę wyszła piękna druga krecha, wszystko będzie super, zobaczysz! :)

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaha wrote:
    Kaczorka wyluzuj :D naprawdę wyszła piękna druga krecha, wszystko będzie super, zobaczysz! :)

Ale ja się nie stresuję :p tylko ciekawa jestem :D

kaha lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • madzia8lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Ale ja się nie stresuję :p tylko ciekawa jestem :D

A ile dpo zrobiłaś Kochana test? ;)

13 stycznia - 3450g Szczęścia ❤
    Marcelinka ❤❤❤
    bl9cp07w03m965a1.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia8lenka wrote:
    A ile dpo zrobiłaś Kochana test? ;)

13 dpo. Krecha wyraźna, więc pewnie dzień wcześniej też by wyszła. Ale nie chciałam się rozczarować ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, jestem nowa tutaj :) Ale mamy cos spolnego, rowniez staram sie o maluszka :) @ spoznia mi sie 4 dzien juz, w tym cyklu strasznie mnie bolaly piersi co bylo dla mnie dziwne bo nigdy na okres nie bola wiec zrobilam test a zaraz po nim jeszcze dwa :P na kazdym z nich ( o czulosci 10ml) wyszla mi blada kreska, tak samo gruba ale bladziutka az nie moglam uwierzyc w to co idze, dzis bylam zrobic badanie "hcg total ilosciowy" czekam na wyniki do wieczora :) zobaczymy co wyjdzie :) oby to byl maluszek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 12:53

Amy333, panazuzanna, E_w_c_i_a, Kamelkowo lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    13 dpo. Krecha wyraźna, więc pewnie dzień wcześniej też by wyszła. Ale nie chciałam się rozczarować ;)

Gratuluję z całego serca :)

Kaczorka lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1111 wrote:
    witam, jestem nowa tutaj :) Ale mamy cos spolnego, rowniez staram sie o maluszka :) @ spoznia mi sie 4 dzien juz, w tym cyklu strasznie mnie bolaly piersi co bylo dla mnie dziwne bo nigdy na okres nie bola wiec zrobilam test a zaraz po nim jeszcze dwa :P na kazdym z nich ( o czulosci 10ml) wyszla mi blada kreska, tak samo gruba ale bladziutka az nie moglam uwierzyc w to co idze, dzis bylam zrobic badanie "hcg total ilosciowy" czekam na wyniki do wieczora :) zobaczymy co wyjdzie :) oby to byl maluszek :)

Czesc Kasiu milo Cie poznac :)
    Trzymam kciuki aby ta blada kreseczka byla fasolka, powodzenia
    Czekam na info o wynikach

panazuzanna, Kasia1111 lubią tę wiadomość

Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
    PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • Madziula Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Katujecie się dziewczyny tymi temperaturami i szyjkami ;) odpuscie bo tylko infekcje sobie wprowadzicie
    właśnie, ja tam paluchami nie grzebie i mi dobrze z tym! :D

LilyEvans, panazuzanna, Tinusia lubią tę wiadomość

zrz6anlirst3bnij.png
    ijpbcwa141osr42x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LiluyEvans wrote:
    Czesc Kasiu milo Cie poznac :)
    Trzymam kciuki aby ta blada kreseczka byla fasolka, powodzenia
    Czekam na info o wynikach

Mnie rowniez jest milo poznać :) czekam do godziny 18 wtedy bede miec wyniki i ciekawa jestem co wyjdzie mam tylko nadzieje ze uda mi sie prawidlowo odczytac :) mam ogromna nadzieje ze to fasolka malenka :) narzeczony juz tak bardzo sie cieszy ze te testy cos wykazaly, dla mnietez to bylo ogromne zdziwienie ale takie pozytywne bo robilam juz wczesniej sporo testow i nawet cienia nie bylo widac a teraz taka niespozianka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 13:00

panazuzanna lubi tę wiadomość

• LilyEvans Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula wrote:
    właśnie, ja tam paluchami nie grzebie i mi dobrze z tym! :D

No ja tez nie powinnam ale jak wiadomo ciekawosc czasem wygrywa :/ Juz obiecuje ze nie grzebie koniec.

panazuzanna lubi tę wiadomość

Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
    PCOS
    Endometrioza
    9cs
‹‹ 175 176 177 178 179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ