X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lutowe testowanie 2017
Odpowiedz

Lutowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja wiem ze mój mózg lubi ze mnie jaja sobie robić dlatego też cieszę się że jestem w tym czasie gdzie jeszcze mam nadzieję :) ale fakt że w poprzednim cyklu wiedziałam że nie ma szans na ciąże to przyszła @ z zaskoczenia dwa dni wcześniej więc ta małpa też jest złośliwa :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • E_w_c_i_a Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wiem co czujesz. Też miałam słabe przyrosty. W tej ciąży zrobiłam już 3 bety i dzisiaj zrobilam 4. I cały czas jest lęk ze przestanie dobrze przyrastać. A najgorsze jest to że dobry przyrost i tak nie gwarantuje prawidłowej ciąży do końca.
    Co do fioletowej strony to mówiłam Wam że tu fajniej ;-)

Szczęśliwa mama Majeczki :*
    Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E_w_c_i_a wrote:
    Tinusia wiem co czujesz. Też miałam słabe przyrosty. W tej ciąży zrobiłam już 3 bety i dzisiaj zrobilam 4. I cały czas jest lęk ze przestanie dobrze przyrastać. A najgorsze jest to że dobry przyrost i tak nie gwarantuje prawidłowej ciąży do końca.
    Co do fioletowej strony to mówiłam Wam że tu fajniej ;-)

Spokojnie, dziewczyny pamietajcie ze mozecie sobie i dzidzi zaszkodzic takim stresem.

A co do filoetowej, mnie od tego koloru boli glowa :p

Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
    PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Hej u mnie cisza z objawami na @ czy na jej brak. Organizm się chyba jeszcze nie obudził, bo nie spałam chyba do 3 nad ranem masakra...
    Wy już jutro testujecie a ja jeszcze kilka dni e niepewności ale powiem wam że to chyba najradosniejsze dni w miesiącu dla mnie hehe :) potem rozczarowanie jest ale kółka dni później znowu rodzi się nadzieja :)

Ja tak samo podchodzę do tematu. Teraz zyje nadzieja, ze może, może...i już sama ta nadzieja sprawia ze jest banan na twarzy:)
    A nawet jak się nie uda, to zaraz po @ humor wraca:)
    Kiedy testujesz? Ja planowałam wstępnie we wtorek za tydzień, ale nie wiem czy tyle czasu wytrzymam :P

Bajkaaa lubi tę wiadomość

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze też myślałam o tym co przezywacie dziewczyny i o ile ja teraz tylko czekam na dwie kreski ale bez innego większego stresu, tak pomyślałam że gdyby okazało się że jestem w ciąży to chyba fo mojego gin chodzilabym co tydzień sprawdzać czy jest wszystko ok, no a poza tym u nas od strony męża jest obciążenie genetyczne chorobami i tego też Sue strasznie boję

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Ja tak samo podchodzę do tematu. Teraz zyje nadzieja, ze może, może...i już sama ta nadzieja sprawia ze jest banan na twarzy:)
    A nawet jak się nie uda, to zaraz po @ humor wraca:)
    Kiedy testujesz? Ja planowałam wstępnie we wtorek za tydzień, ale nie wiem czy tyle czasu wytrzymam :P

No ja mam mieć @ w sobotę ale myślałam o testowaniu w poniedziałek i obym wytrzymała bo nie tyle @ mnie dobija co widok jednej kreski więc obym dala rade wytrzymać

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Anuśka19 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LiluyEvans wrote:
    Chyba przez smsa :P On jest ponad 2k km odemnie :(
    Co to 2km ? poranny joging ;-) jakby był 200,ooo to już problem :-p

p19udqk3biqtk3ub.png
  • bertha Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2k=2000 :)

innamorata88, LilyEvans, Bocianiątko, Pauline89 lubią tę wiadomość

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki bertha za wytlumaczenie za mnie ;)
    Wybacz Anuska ale takie przyzwyczajenie spowodowane wiekiem ;p

Anuśka19, Pauline89 lubią tę wiadomość

PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • sayuri3 Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2017, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem tu nowa :) Dopiero zaczynam z mierzeniem temperatury itp :) W piątek robię kolejny już test i mam nadzieję na dwie kreseczki :) Czy któraś z Was zaszła bez problemu w ciążę przy karmieniu piersią starszaka? Pozdrawiam!

panazuzanna lubi tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej moja koleżanka zaszła bez problemu w ciąże jak karmiala nawet zaskoczona była że jest e ciąży haha
    A mi dziś wyskoczył syf już drugi w ciągu ostatnich dni a ja nigdy nie mam żadnych jak już się zdaza to raz na kilka miesięcy i to jeden hehe ahh ten mój organizm. Aha dodam że nawet w okresie dojrzewania nie miałam pryszczy,

I jak tu nie zwariować? :-)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sayuri3 wrote:
    Witam, jestem tu nowa :) Dopiero zaczynam z mierzeniem temperatury itp :) W piątek robię kolejny już test i mam nadzieję na dwie kreseczki :) Czy któraś z Was zaszła bez problemu w ciążę przy karmieniu piersią starszaka? Pozdrawiam!

Moze nie ja ale moja bratowa zaszla karmiac, mala wtedy miala pol roku :)

Tak w ogole to czesc :D
    Chcesz nam cos wiecej o sobie powiedziec?
    Zycze pozytywnego testu.

Edit moja siostra tez tylko mloda miala 8-9miesiecy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 10:27

PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • malka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a że mnie @ chyba sobie jaja robi. Pierwszy dzień mocne plamienie, ale tak że jedna podpaska by wystarczyła na cały dzień. Wczoraj krwawienie ale bez szału. Rano średnie a popołudniu bardzo lekkie a dziś już tylko kilka kropel... Do tego gdzis tempka trochę skoczyła. Chyba zaraz zwariuje :/

Nie mówię o tym, że przylazła 9dpo :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 10:31

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • mycha91 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesuuuu tak mi sie nie chcoalo ale zwleklam ta dupe na progesteron rano. I z glowy.
    My dzis nieszczegolny dzien bo pogrzeb dziadka mojego meza....

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malka wrote:
    Dziewczyny a że mnie @ chyba sobie jaja robi. Pierwszy dzień mocne plamienie, ale tak że jedna podpaska by wystarczyła na cały dzień. Wczoraj krwawienie ale bez szału. Rano średnie a popołudniu bardzo lekkie a dziś już tylko kilka kropel... Do tego gdzis tempka trochę skoczyła. Chyba zaraz zwariuje :/

Moze jednak mialas silniejsze plamienie implantacyjne?

Mycha moje kondolecje, bardzo wspolczuje

PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • sayuri3 Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2017, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam synka, obecnie ma 2 lata i 2 miesiące, no i za nic w świecie nie chcę zrezygnować z karmienia :) Jego drugie urodziny to był przełom dla mnie i męża i stwierdziliśmy, że chcemy drugie maleństwo. Od początku chcieliśmy dwoje dzieci i myślimy, że to już 'ten czas' :) Gdybym jakimś cudem zaszła teraz w ciąże, to syn miałby 3 lata jakbym urodziła, także powinnam sobie poradzić :D Dopiero zaczeliśmy starania o dzidzię, także jestem dobrej myśli, wczoraj robiłam test ( już nie mogłam wytrzymać :) ) i wyszedł negatywny, ale to dopiero 10 dni od domniemanego zapłodnienia, także wybaczam :) Kolejny test mam zamiar zrobić w piątek i wtedy powinno być już wiadomo co i jak :) Oczywiście tak sie nastawiłam, że mam połowe objawów wczesnej ciąży, a mąż się ze mnie śmieje, że jeszcze troche i na porodówke będę jechać, no ale co zrobić :)

• madzia8lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malka wrote:

A może to nie miesiączka ? ;)

13 stycznia - 3450g Szczęścia ❤
    Marcelinka ❤❤❤
    bl9cp07w03m965a1.png
  • madzia8lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha91 wrote:
    Jesuuuu tak mi sie nie chcoalo ale zwleklam ta dupe na progesteron rano. I z glowy.
    My dzis nieszczegolny dzien bo pogrzeb dziadka mojego meza....

Przykro mi, moje kondolencje. :(

Marcelinka ❤❤❤
    bl9cp07w03m965a1.png
  • madzia8lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sayuri3 wrote:
    Mam synka, obecnie ma 2 lata i 2 miesiące, no i za nic w świecie nie chcę zrezygnować z karmienia :) Jego drugie urodziny to był przełom dla mnie i męża i stwierdziliśmy, że chcemy drugie maleństwo. Od początku chcieliśmy dwoje dzieci i myślimy, że to już 'ten czas' :) Gdybym jakimś cudem zaszła teraz w ciąże, to syn miałby 3 lata jakbym urodziła, także powinnam sobie poradzić :D Dopiero zaczeliśmy starania o dzidzię, także jestem dobrej myśli, wczoraj robiłam test ( już nie mogłam wytrzymać :) ) i wyszedł negatywny, ale to dopiero 10 dni od domniemanego zapłodnienia, także wybaczam :) Kolejny test mam zamiar zrobić w piątek i wtedy powinno być już wiadomo co i jak :) Oczywiście tak sie nastawiłam, że mam połowe objawów wczesnej ciąży, a mąż się ze mnie śmieje, że jeszcze troche i na porodówke będę jechać, no ale co zrobić :)

Dokładnie Cię rozumiem,ja gdybym teraz zaszła to moja córka przy narodzinach braciszka lub siostrzyczki miałaby 4 lata. Ale od września wyrusza do przedszkola. Ja też widzę u siebie co miesiąc objawy na ciąże. To jest pierwszy miesiąc gdzie odpuściłam trochę psychicznie,ale czym bliżej do daty @ i testowania to chciałabym już teraz wiedzieć ;) niestety też muszę jeszcze poczekać ;)

Marcelinka ❤❤❤
    bl9cp07w03m965a1.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Hej moja koleżanka zaszła bez problemu w ciąże jak karmiala nawet zaskoczona była że jest e ciąży haha
    A mi dziś wyskoczył syf już drugi w ciągu ostatnich dni a ja nigdy nie mam żadnych jak już się zdaza to raz na kilka miesięcy i to jeden hehe ahh ten mój organizm. Aha dodam że nawet w okresie dojrzewania nie miałam pryszczy,

I jak tu nie zwariować? :-)

Możemy sobie rękę podać, hehe. Ja dzisiaj rano obudziłam się z bólem karku,ale jakimś takimi dziwnym. Macam, patrze, a tam pryszcz- kolos. Szczescie ze to nie na twarzy, hehe;-)
    Ja planowo @ mam mieć w niedziele i tez wolę zaczekać z testowaniem, mam to samo- jeda k recha zalamuje mnie bardziej niż krwawy widok :p

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
‹‹ 174 175 176 177 178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ