Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
calza wrote:yyyy... producent testu chyba nie przewidział tej opcji chyba do poprawy, co nie?
https://zapodaj.net/a29245430c9cd.jpg.html
A ja sie pakuje do szpitala.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Gigi wrote:Flower jeszcze trzymam mocno kciuki za twój zabieg wyspij się dobrze i tak zeby lekarze zrobili wszystko, żeby cię wyleczyć
Gigi lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
calza wrote:yyyy... producent testu chyba nie przewidział tej opcji chyba do poprawy, co nie?
https://zapodaj.net/a29245430c9cd.jpg.html
Heh, całkiem ładna druga kreska :p szkoda, że nie tam gdzie powinna
A powiem Wam, że testy mają magiczną moc sprawczą - jak wyjdzie pozytyw to od razu pojawiają się kłucia i jakieś ciągnięcia :p na szczęście jeszcze mało upierdliwe.
Ale powiem Wam, że w odróżnieniu od poprzedniego początku ciąży teraz nie mam bólu jak na @. Bolało mnie wcześniej i tylko z rana. A teraz nic.
A w ogóle to się nakręciłam dziewczyny na wasze testy i już chciałam dziś podglądać, ale sobie przypomniałam, że to jutro dopiero!! I już przebieram nogami, żeby zobaczyć Wasze pozytywyGigi, Bocianiątko, madzia8lenka, LilyEvans lubią tę wiadomość
-
Gigi wrote:Sorry za spam :p
Mam pytanie. Od jak wysokiej bety test ciążowy wyjdzie pozytywny?
W sensie jak wysoka musi być beta żeby test pokazał już dwie kreski? Wie ktoś?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Gigi - zrób żółtego bobotesta! On daje radę
Flowwer - trzymam kciuka, żeby zabieg przeszedł pomyślnie i żeby lekarze odkryli przyczynę Twoich niepowodzeń, byś mogła jak najszybciej zajść w ciążęFlowwer, Gigi, LilyEvans, Pauline89 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Coś jest na rzeczy zrób drugi.
A ja sie pakuje do szpitala.
wszystko będzie dobrze kochana, trzymam kciuki daj koniecznie znać jak już będzie po
ja do gin idę jednak dzisiaj, musiałam przyspieszyć wizytę, bo przez luteinę dopochwowa jakaś infekcja się przypaletala także może już będzie serduszko3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Kaczorka wielkie gratulacje ! póki co Was podczytuje bo na fioletowej stronie jakoś tak dziwnie jakieś weryfikacje i domysły w sumie się nie dziwie bo byłam na Grudniowych mamusiach 2015 i to u nas wyszło ze założycielka wątku jest osoba fikcyjna i wszystkie nas w balona zrobiła, jak dla mnie chora psychicznie osoba dopiero po usg na które pójdę gdzieś za 2,5tyg tam się przywitam wczoraj robiłam betę progesteron i tsh. 17dpo Beta 749,20 (nie za mało ? Jakoś się martwię ) tsh w porządku a progesteron urósł z 7dpo 18,85 do 17dpo 37,13 (tu jestem spokojna ) . Oczywiście w środę zrobię powtórkę hcg ale chyba nie muszę mówić jaki stres mnie to będzie kosztowało. Już raz miałam tylko 50% przyrosty po 48h i skończyło się to poronieniem...trzymam kciuki za resztę testujących !
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Tinusia wrote:Kaczorka wielkie gratulacje ! póki co Was podczytuje bo na fioletowej stronie jakoś tak dziwnie jakieś weryfikacje i domysły w sumie się nie dziwie bo byłam na Grudniowych mamusiach 2015 i to u nas wyszło ze założycielka wątku jest osoba fikcyjna i wszystkie nas w balona zrobiła, jak dla mnie chora psychicznie osoba dopiero po usg na które pójdę gdzieś za 2,5tyg tam się przywitam wczoraj robiłam betę progesteron i tsh. 17dpo Beta 749,20 (nie za mało ? Jakoś się martwię ) tsh w porządku a progesteron urósł z 7dpo 18,85 do 17dpo 37,13 (tu jestem spokojna ) . Oczywiście w środę zrobię powtórkę hcg ale chyba nie muszę mówić jaki stres mnie to będzie kosztowało. Już raz miałam tylko 50% przyrosty po 48h i skończyło się to poronieniem...trzymam kciuki za resztę testujących !
Jakie weryfikacje do uja pana? -
Tinusia wrote:Kaczorka dziękuje
Mycha91 gdzieś rzucił mi się post aby wrzucać zdjęcie usg z nickiem... nie wiem czy doszło to do skutku ale mi się jakoś odechciało póki co