Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gigi wrote:Ja już siedzę sobie z kawusia w ręku
U mnie dzisiaj skok tempki ale brzuch mnie coś okresowo boli
U mnie dzisiaj spadek ale chyba sie wychlodzilam bo spalam pod kocem a nie pod koudra, w dodatku cala odkryta, chociaz nie wiem czy to ma znaczenie. :p
Mnie boli okresowo od 3-4 dni, ale jestem dobrej mysli. Byle do jutra kochana.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:U mnie dzisiaj spadek ale chyba sie wychlodzilam bo spalam pod kocem a nie pod koudra, w dodatku cala odkryta, chociaz nie wiem czy to ma znaczenie. :p
Mnie boli okresowo od 3-4 dni, ale jestem dobrej mysli. Byle do jutra kochana.madzia8lenka lubi tę wiadomość
-
Anuska ja tez tak mierze teraz ale ja widze czy jest ,80 czy ,85
W takim razie bym miala wiekszy spadek bo 36,80Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 08:53
Anuśka19 lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Dziewczynki macie na szczęście może jak się napatrzycie to się do Was kropki szybciej przytulą
html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a18076a28ff6.jpg[/url]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 08:56
madzia8lenka, Bocianiątko, Pauline89 lubią tę wiadomość
-
Anuśka19 wrote:Dziewczynki macie na szczęście może jak się napatzrycie to się do Was kropki szybciej przytulą
html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a18076a28ff6.jpg[/url]
Słodkie jestem ciekawa kiedy nam się uda oby jak najszybciej.Anuśka19 lubi tę wiadomość
-
LiluyEvans wrote:Anuska ja tez tak mierze teraz ale ja widze czy jest ,80 czy ,85
W takim razie bym miala wiekszy spadek bo 36,80 -
Hej u mnie cisza z objawami na @ czy na jej brak. Organizm się chyba jeszcze nie obudził, bo nie spałam chyba do 3 nad ranem masakra...
Wy już jutro testujecie a ja jeszcze kilka dni e niepewności ale powiem wam że to chyba najradosniejsze dni w miesiącu dla mnie hehe potem rozczarowanie jest ale kółka dni później znowu rodzi się nadzieja -
Ja tam sie nie martwie bo nie takie spadki widzialam w szczesliwych wykresach
Raczej mnie ciekawi czy wplyw na to ma fakt ze zmarzlam w nocy bo spalam "pod kocem", na tyle pod ze cala odkryta?Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
suri2016 wrote:wszystko będzie dobrze kochana, trzymam kciuki daj koniecznie znać jak już będzie po
ja do gin idę jednak dzisiaj, musiałam przyspieszyć wizytę, bo przez luteinę dopochwowa jakaś infekcja się przypaletala także może już będzie serduszkoLilyEvans lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:Hej u mnie cisza z objawami na @ czy na jej brak. Organizm się chyba jeszcze nie obudził, bo nie spałam chyba do 3 nad ranem masakra...
Wy już jutro testujecie a ja jeszcze kilka dni e niepewności ale powiem wam że to chyba najradosniejsze dni w miesiącu dla mnie hehe potem rozczarowanie jest ale kółka dni później znowu rodzi się nadzieja
To sa takie fajne dni ze kazda z nas sie czuje ciazowo chociaz kilka dni jestesmy mamusiami.
Szczerze to ja poza bolem brzucha to nie wiem jakie sa objawy okresu, nie miewalam normalnego od kilku lat. Pamietam ze tradzik byl i nic wiecej nie wiem.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Ja tam sie nie martwie bo nie takie spadki widzialam w szczesliwych wykresach
Raczej mnie ciekawi czy wplyw na to ma fakt ze zmarzlam w nocy bo spalam "pod kocem", na tyle pod ze cala odkryta? -
Anuśka19 wrote:Myśle ,że nie... mierzysz tempke w srodku nie na zewnątrz ,no ale to moje myślenie :-p
W sumie racja, ale przyznam ze ona byla cala lodowata :'D
Ok dobra czyli to spadek moj a nie zewnatrzny.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:To sa takie fajne dni ze kazda z nas sie czuje ciazowo chociaz kilka dni jestesmy mamusiami.
Szczerze to ja poza bolem brzucha to nie wiem jakie sa objawy okresu, nie miewalam normalnego od kilku lat. Pamietam ze tradzik byl i nic wiecej nie wiem. -
Bajkaaa wrote:Co do objawów to każda ma inaczej, ja raz na jakiś czas mam ból brzucha, piersi nigdy mnie nie bolą nawet nie drgną jeśli chodzi o wielkość może dlatego że są małe hehe ale moja gin powiedziała że jest wszystko z nimi dobrze nie każda muszą boleć przed @ ja nawet humorow nie mam przed @ jedynie to jak staram się o dzidziusia to miewam jakieś nowe dziwne objawy typu klucie w okolicach jajników od dnia owu także dopóki nie starałam się o dziecko to @ potrafiła przyjść bez żadnych objawów
Bajko masz wiecej objawow bo sie lepiej wsluchujesz w swoj organizm. Przy okazji twoj mozg plata Ci figle bo sie wkrecilas w objawy ciazy.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs