Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja84 wrote:Bo to wcale nie jest powiedziane, że to był okres Życzę Ci z całego serducha żeby to nie były żadne zaburzenia a rozrabiająca w brzuszku fasolka
Byłoby pięknie, ale wolę się nie nastawiać na takie cuda bo tylko się rozczaruje. To chyba było za mocne krwawienie i tempka spadła na czas jego trwania i przestały boleć cycki. Tylko dalej mnie brzuch boli jak na @ i jajnik czuję. A już nic nie leci...
-
Właśnie patrze na listę osób które już testowały i będą testować jeszcze w lutym i piękny wynik
ja też bym chciała być tam dopisana ale teraz już raczej nie ma sensu:) w marcowych będę walczyć o wpisanie na listę oczekujących na dzieciątko -
Bajkaaa wrote:Właśnie patrze na listę osób które już testowały i będą testować jeszcze w lutym i piękny wynik
ja też bym chciała być tam dopisana ale teraz już raczej nie ma sensu:) w marcowych będę walczyć o wpisanie na listę oczekujących na dzieciątko
Witaj widze ze ostatni okres mialas podobnego dnia co ja ja ostatnio okres mialam 28.01 i czekam czy moze okres nie nadejcie...ale tez watpie i chyba bedzie @ cos tak czuje... -
Bibiś wrote:Witaj widze ze ostatni okres mialas podobnego dnia co ja ja ostatnio okres mialam 28.01 i czekam czy moze okres nie nadejcie...ale tez watpie i chyba bedzie @ cos tak czuje...
ja też chociaż teraz słuchałam transmisje mamyginekolog na fb i bardzo ciekawie mówiła o planowaniu ciąży o staraniach, także dała nadzieje hehe:P
ja sie tak kiepsko czuje że jeśli to jest przez to ze mam mieć okres to niech on już będzie, chociaż jeśli okazało by się ze jestem w ciąży! to moge się czuć podle cały czas byle by z dzieckiem było wszytko dobrze:) -
a powiedzcie mi czy prawda jest to ze przed ciaza powinno sie miec duzo sluzu? bo jesli tak to ja na pewno nie jestem, jeszcze wczoraj widzialam ze mam a teraz to moglabym tylko powiedziec ze nie trzymam moczu haha bo mam wiecznie wilgna bielizne, ale ze mna nic nie wyplywa
(wybaczcie na bezprosredniosc, ale ciekawa jestem)
(aha nie pisze z polskimi znakami, bo cos mi sie popsulo na laptopie i nie wiem jak to zmienic:( )
edit: już zmieniłam więc następne będą juz po polskuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 17:23
-
Bajkaaa wrote:a powiedzcie mi czy prawda jest to ze przed ciaza powinno sie miec duzo sluzu? bo jesli tak to ja na pewno nie jestem, jeszcze wczoraj widzialam ze mam a teraz to moglabym tylko powiedziec ze nie trzymam moczu haha bo mam wiecznie wilgna bielizne, ale ze mna nic nie wyplywa
(wybaczcie na bezprosredniosc, ale ciekawa jestem)
(aha nie pisze z polskimi znakami, bo cos mi sie popsulo na laptopie i nie wiem jak to zmienic:( )
Niby tak,ale ja się tym bym nie sugerowała. chociaż w tamtym miesiącu nie miałam po owulacji śluzu totalna suchość,a w tym mam za każdym razem przy podcieraniu albo na majtkach i jest kremowy i lepki ale nie sugeruje się nim. -
Kaczorka wrote:Beta 13 dpo - 90,78. Nie wiem czy dużo, czy mało. Jutro sprawdzę.
Ale nie znalazłam wyniku progesteronu..
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
madzia8lenka wrote:Niby tak,ale ja się tym bym nie sugerowała. chociaż w tamtym miesiącu nie miałam po owulacji śluzu totalna suchość,a w tym mam za każdym razem przy podcieraniu albo na majtkach i jest kremowy i lepki ale nie sugeruje się nim.
no to ja na bieliźnie tak jak mówię nie mam nic, zawsze miałam takie mega gęste a tu narazie cisza, jak się podcieram to raczej ślizga misie papier, ale nic ze mnie nie wychodzi,
a jeszcze z tych elementów "wkręcających" sobie ciąże (hehe sama sie z siebie śmieje) to od wczoraj rana jak chciałam sprawdzić sobie szyjke( czego nie umiem do dnia dzisiejszego) bo mam wrażenie że jestem znów dziewicą tak mi tam ciasno, ja wiem że już wszystko wymyśle żebym tylko była w ciąży ale tylko tutaj mogę o tym pisać -
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:no to ja na bieliźnie tak jak mówię nie mam nic, zawsze miałam takie mega gęste a tu narazie cisza, jak się podcieram to raczej ślizga misie papier, ale nic ze mnie nie wychodzi,
a jeszcze z tych elementów "wkręcających" sobie ciąże (hehe sama sie z siebie śmieje) to od wczoraj rana jak chciałam sprawdzić sobie szyjke( czego nie umiem do dnia dzisiejszego) bo mam wrażenie że jestem znów dziewicą tak mi tam ciasno, ja wiem że już wszystko wymyśle żebym tylko była w ciąży ale tylko tutaj mogę o tym pisać
Ja szyjki sobie nie sprawdzam ze względu na strach infekcją a po drugie mam długie paznokcie i boję,że coś sobie zrobię. -
Normy beta HCG a ciąża:
od 7 dnia po owulacji do 3. tygodnia po - mniej niż 5 mIU/ml
3 tydzień ciąży - 5-50 mIU/ml
4 tydzień ciąży - 4 - 426 mIU/ml
5 tydzień ciąży - 19 - 7 340 mIU/ml
6 tydzień ciąży - 1 080 - 56 500 mIU/ml
7-8 tydzień ciąży - 7 650 - 229 000 mIU/ml
9-12 tydzień ciąży - 25 700 - 288 000 mIU/ml
13-16 tydzień ciąży - 13 300 - 254 000 mIU/ml
17-24 tydzień ciąży - 4 060 - 165 400 mIU/ml
25-40 tydzień ciąży - 3 640 - 117 000 mIU/ml
coś takiego znlazłammadzia8lenka lubi tę wiadomość