Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasia1111 wrote:jeju dziekuje wszystki za to sparcie bez tego bym zwariowala dzieki wam nie oszalalam ae dalej nie moge uwierzyc ale za 2-3 dni poworze zeby zobaczyc ten przyrost
Cieszymy się razem z Tobą i teraz czekamy na wynik powtórnej bety a Ty Kochana cieszę się tym stanem -
madzia8lenka wrote:Ja szyjki sobie nie sprawdzam ze względu na strach infekcją a po drugie mam długie paznokcie i boję,że coś sobie zrobię.
-
nick nieaktualny
-
madzia8lenka wrote:Ja szyjki sobie nie sprawdzam ze względu na strach infekcją a po drugie mam długie paznokcie i boję,że coś sobie zrobię.
-
Bajkaaa wrote:no ja nie mam aktualnie żadnych paznokci hehe a z ciekawości chciałam wiedzieć które to tam jest i mimo iż mam 30 lat to jestem w tym zielona,
Szczerze to sprawdzałam kiedyś,ale teraz to pewnie też byłabym zielona. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia1111 wrote:Nie moge uwierzyc ze pierwszy cykl i sie udalo w szoku jestem a jednoczesnie taka szczesliwa dobrze ze te wyniki przez internet daja bo do jutra bym oszalala
Pozytywnie zazdroszczę!mycha91 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
mycha91 wrote:Progesteron 8.7. Dobrze,zle? Mniej 7-8dpo.
Ja jakiś czas temu miałam wynik 9,11 i mój gin powiedział że jest okej. Ale wiem, że chodzą na forum głosy że powinno być ok 15.
Aczkolwiek jak trzymam się zdania mojego lekarza👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Ja jakiś czas temu miałam wynik 9,11 i mój gin powiedział że jest okej. Ale wiem, że chodzą na forum głosy że powinno być ok 15.
Aczkolwiek jak trzymam się zdania mojego lekarza
Ja miałam ostatnio 11 w 12 dpo. -
Gigi wrote:Kasia dajesz mi nadzieję, że w 1 cyklu może się udać!
Jutro jest nasz dzień testowania Gigi ja jestem jutro 10 dpo i zastanawiam sie czy zatestować ale mąż mówi,że mam najwyżej jeszcze raz później zatestuje. Sam jest ciekawy -
hej dziewczyny piszecie pamiętniki?
ja czytam od kilku dni i raczej pozytywnie one nie nastawiają ale zastanawiam się czy nie zacząć pisać ale znając mnie to mój pamiętnik miałby tak dużo stron i pewnie zadnych pozytywów, no ale może to jest jakaś metoda taka ala terapia dla samej siebie?
aha no a co do progesteronu to dawno nie badałam, więc nie wiem ale może od następnego cyklu przebadam się wzdłuż i wszerz hehe już widze mine mojej gin która zreszta powiedziała mi że z moim podejściem, raczej ciężko będzie mi zajść w ciążeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 18:03
-
Bajkaaa wrote:hej dziewczyny piszecie pamiętniki?
ja czytam od kilku dni i raczej pozytywnie one nie nastawiają ale zastanawiam się czy nie zacząć pisać ale znając mnie to mój pamiętnik miałby tak dużo stron i pewnie zadnych pozytywów, no ale może to jest jakaś metoda taka ala terapia dla samej siebie?
Jeśli czujesz,że to Ci pomoże to jestem jak najbardziej za to zawsze jakaś odmiana dla samej siebie