Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gigi, nie denerwuj się - przeszłaś już swoje i jeszcze wiele przed Tobą - oby dobrego :* pamiętajcie dziewczyny, że przede wszystkim mamy sie wspierać, fajnie wymieniać sie doświadczeniami, ale łatwiej jeśli odbywa się to w atmosferze zrozumienia i wsparcia...
-
Gigi ja nie pisałam o Tobie tylko ogólnie bo tutaj już jestem pare mies i to moje obserwacje które napisałam.
Mam nadzieje że u Ciebie bedzie wszystko ok i czekam na wyniki bety.Motomi7, Karolina90, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
A ja nie mogę zasnąć i czytam i czytam i faktycznie można poczuć że jakieś napięcie tutaj się zrobiło... Ale zupełnie niepotrzebnie, osobiście uważam że każda z nas życzy każdej tutaj spotkanej dziewczynie -kobiecie pozytywnego testu i zdrowej ciąży, ja jestem mało konfliktową osoba więc wierzę w to że ten wątek wróci do miłych i pozytywnych wiadomości,
Polubiłam ten wątek właśnie dlatego że czuć tu zrozumienie, a czy to źle że każda z nas chce być mama? Ja mimo iż mam 30 lat sama pomyślałam sobie że może to moje źle samopoczucie jest spowodowane że może coś jednak tam rośnie wew mnie:) przepraszam że przestaje myśleć logicznie z takiego powodu że chciałabym zostać mamą.
P.s. Już pisałam że wiem od czego tak się czuje źle, co nie zmienia faktu że wolałabym żeby był to objaw ciążyFlowwer, KateHawke, LilyEvans lubią tę wiadomość
-
Motomi7 wrote:Gigi, nie denerwuj się - przeszłaś już swoje i jeszcze wiele przed Tobą - oby dobrego :* pamiętajcie dziewczyny, że przede wszystkim mamy sie wspierać, fajnie wymieniać sie doświadczeniami, ale łatwiej jeśli odbywa się to w atmosferze zrozumienia i wsparcia...
Właśnie wymieniać doświadczeniami - a ile przypadków tyle doświadczeń ja wchodząc pierwszy raz kilka miesięcy temu na to forum szukałam porady. Opisując swój przypadek oczekuje się odzewu wiec chyba każdy może wyrazić swoje zdanie czy się mylę?
I to cxy ktoś robi setki badań przed planowana ciąża czy nie to tez indywidualna sprawa i tez można w tym temacie wyrazić swoje zdanie - ja wolałam je zrobić niż pluc sobie potem w brode. I nikt chyba z nas nie powiedział ze brak badań to nieodpowiedzialnosc
Luzujemy pośladki dziewczynki :-*KateHawke lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
A ja też nie robiłam żadnych badań. Miałam tylko laparoskopię, ale to nie miało nic wspólnego z płodzeniem potomka. I wcale nie czuję się z tym źle
Skoro udaje się naturalnie zajść w ciążę to ja nie widzę problemu.
Kiedyś nasze mamy i babcie nic nie badały a jakoś żyjemy
Więc już proponuję nie drążyć tematu - niech każdy robi według własnego sumienia
A Ty Gigi się nie przejmuj - jesteś młodziutka i jak nie tym razem to następnym się uda. Sprawdź jeszcze jutro betę i progesteron dla pewności. A ewentualnie w następnym cyklu powtórzysz w 7 dpo, żeby wiedzieć czy masz odpowiedni poziomWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 18:20
91Ewela09, Motomi7, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Z tymi badaniami to dyskusja jak miedzy tym czy lepsze papmersy czy dada z biedronki...moze lepiej nie wchodzic w to i nie zagladac do portfela z tym "po kosztach".
Gigi ty zrob ta bete i tyle. Najwyzej zobacxysz ze spadla i bedziesz wiedziala ze cos trzeba poprawic to zrobisz reszte.
Ja momentami czuje sie jak stala bywalczyni tu po moich zawrotnych 4msc.... niektore rzeczy obkomentuje pod nosem,na niektore parskne smiechem, ale przypominam sobie siebie 4 cykle temu i pamietam jaka nadpobudliwa bylam wtedy. Mysle ze wiekszosc z nas tak miala ze w tych pierwszych cyklach wszystko kreci sie w okol zajscia. A potem czlowiek sie przyzwyczaja,i jest to jeden z aspektow tego naszego zycia.KateHawke, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
U mnie dziś plamienie ... 31 dzień cyklu ... pewnie jutro przyjdzie @
więc jeszcze raz gratuluje wszystkim którym się udało w lutym zobaczyć upragnione dwie kreseczki - życzę spokojnej ciąży i powodzenia pozostałym które jeszcze czekają na testowanko. Trzymam mocno kciuki za was
-
U mnie dziś plamienie ... 31 dzień cyklu ... pewnie jutro przyjdzie @
więc jeszcze raz gratuluje wszystkim którym się udało w lutym zobaczyć upragnione dwie kreseczki - życzę spokojnej ciąży i powodzenia pozostałym które jeszcze czekają by zateskować . Trzymam mocno kciuki za was -
Tusiek86, wpadaj to marcowego wątku! Może wiosna nam przyniesie szczęscie
Tusiek86 lubi tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:Ja niestety od wczoraj @ wredota się pojawiła. na marca nie mam co liczyć i kwietnia. Ale będę tutaj zaglądać codziennie z samego faktu,że mam wątek utworzony na kwietnia także nie żegnam się z Wami.
A to madzia jedziemy na tym samym wozku u mnie tez od wczoraj @ a na marzec i kwiecien tez nic nie bedzie bo maz za granica moze w maju/czerwcu sie nam powiedzie! Budziaki tulee:-* -
Bajkaaa wrote:Hej przyznawać się po kolei ile kto zjadł dziś pączków Ja 3 ale mam jeszcze w domu i nie wiem czy na kolacje nie zjem pączusia
2 pączki i 2 faworki
Trochę na siłę, ale zjadłam :p żeby się wiodło w tym rokuBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:2 pączki i 2 faworki
Trochę na siłę, ale zjadłam :p żeby się wiodło w tym rokuMaja84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:No ja też bym chciała by poszło w piersi:) ale u mnie to mogę być gruba albo chuda (różnica 20 kg) a cycki ani drgną
To coś słabo :p jak ja przytyłam to z A awansowałam do C
Flowwer - chyba już Ci lepiej skoro apetyt dopisuje?bertha lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:To coś słabo :p jak ja przytyłam to z A awansowałam do C
Flowwer - chyba już Ci lepiej skoro apetyt dopisuje?
Ja nic paczkow - tylko faworki. W sobote jedziemy na paczki do babci to wzgardzilam kupnymi ^^