Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi wywoływali poród także przezyłam dwa porody to hsg myślę że też przeżyje jeśli będzie trzeba sprawdzić i chyba do innego lekarza się uda. Straszne ze w naszych czasach są takie problemy z zajściem w ciążę. Tez skończyłam teraz 30 lat w pierwszą ciążę poprostu wpadliśmy i chyba takie ciążę są jednak najlepsze. Również mam nadzieje urodzić jeszcze w tym roku. Oby się każdej udało.
-
nick nieaktualnyE_w_c_i_a wrote:Cykle miałam 26 dniowe. Test z moczu zrobiłam 24 dc i 26 dc- na obu cień cienia. 28 dc zrobiłam test z krwi i wyszła BHCG - 103,6
Ja mialam 30-dniowe cykle 20,02 test z moczu i cien a 21,02 beta i 79 wyszla mi
Kaczorka mi wylicza terrmin na 26 pazdziernik a tobie? ale skoro jestem w 5 tyg to bete mam dosc niska nawet w porownaniu do ciebie Kaczorka skoro wylicz ci ze jestes w 4 tydz. ale moze mialam ta tabele inaczej liczona nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 11:10
-
Hugolina87 wrote:Mi wywoływali poród także przezyłam dwa porody to hsg myślę że też przeżyje jeśli będzie trzeba sprawdzić i chyba do innego lekarza się uda. Straszne ze w naszych czasach są takie problemy z zajściem w ciążę. Tez skończyłam teraz 30 lat w pierwszą ciążę poprostu wpadliśmy i chyba takie ciążę są jednak najlepsze. Również mam nadzieje urodzić jeszcze w tym roku. Oby się każdej udało.
spokojnie dasz rade ja testuje w niedziele wiec bedzie wszystko jasne
-
Kasia1111 wrote:Ja mialam 30-dniowe cykle 20,02 test z moczu i cien a 21,02 beta i 79 wyszla mi
Kaczorka mi wylicza terrmin na 26 pazdziernik a tobie? ale skoro jestem w 5 tyg to bete mam dosc niska nawet w porownaniu do ciebie Kaczorka skoro wylicz ci ze jestes w 4 tydz. ale moze mialam ta tabele inaczej liczona nie wiemSzczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyE_w_c_i_a wrote:Ja mam na 21.10 Kasia nie patrz na wysokość tylko na przyrost. Mogłaś mieć później zapłodnienie i zagnieżdżenie
Moze mialam faktycznie pozniej zagniezdzenie ja sie nie przejmuje tym wazenze procentowo oja beta ladnie rosnieE_w_c_i_a lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Padłam hahahah jak byśmy się postarały to już babcie Moja koleżanka już babcia
Czasem mam dylemat czy w tym wieku jeszcze próbować, koleżanki maja nastoletnie dzieci a ja ... jakaś opóźniona
Takze same plusy! nie zalamujemy sie, bedziemy mialy jeszcze piekne kruszynki!
innamorata88, Flowwer, Amy333, kaha, Maja84 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kajax wrote:Dawno mnie nie bylo. Po 2 becie (88) trzecia beta po 2 dniach 21. Ale juz o tym nie myślę. Nowy cykl 8 lutego, nowe nadzieje. Bylo kochanko z finałem, czekam teraz na wyniki.
Pozdrawiam i gratuluję zaciążonym!
trzymaj sie i powodzenia w tym cyklu. Ja tez ostatnia @ mam 8.02.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
nick nieaktualny
-
Maja84 wrote:Baaardzo Ci dziękuję. Zaraz odnajdę wyniki i napiszę. Ale jak gin dał mi skierownie na TSH i prolaktynę to nie powiedział kiedy najlepiej zrobić i zrobiłam jakoś na drugi, trzeci dzień po wizycie u niego. Zaraz sprawdzę, który to był dzień cyklu.
Jeszcze do listy Flower, mozna by dodac GLukoze na czczo, i moze zeby zbadac w calosci tarczyce to ft3, ft4 i antytpo i antytg.
No i koniecznie ten monitoring zeby sprawdzic czy masz owulacje i czy pecherzyk peka.
Wiecej na razie nie trzeba badanMaja84 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyPóki @ nie ma można mieć nadzieję a jak nie to nowe staranka;) ja robiłam sobie juz prolaktyne była ok. Tsh mam 3,09 wiec nie wiem czy nie powinien być niższy wyniki. Wszędzie piszą ze przy staraniach powinien być na poziomie 1-2. Ft3 i ft4 w normie. Robilyscie jeszcze jakieś badania ?
-
Kaczorka wrote:Kasia - a w którym dniu cyklu miałaś owulację?
Trochę bez sensu jest, że liczy się początek ciąży od pierwszego dnia @, bo każda ma inaczej. A przecież wiadomo, że wszystko zaczyna się od owulacji
2xiui, 3xivf (2 zarodki)