Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina87 wrote:Póki @ nie ma można mieć nadzieję a jak nie to nowe staranka;) ja robiłam sobie juz prolaktyne była ok. Tsh mam 3,09 wiec nie wiem czy nie powinien być niższy wyniki. Wszędzie piszą ze przy staraniach powinien być na poziomie 1-2. Ft3 i ft4 w normie. Robilyscie jeszcze jakieś badania ?
ja jeszcze progesteron i okazalo sie ze troszke za niski w drugiej polowie cyklu stad dostalam duphaston od 16d.c. do 26d.c. -
anusiak723 wrote:ja jeszcze progesteron i okazalo sie ze troszke za niski w drugiej polowie cyklu stad dostalam duphaston od 16d.c. do 26d.c.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 12:27
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ale dupek tylko po stwierdzonej ovu bo inaczej zablokuje ovu jak u mnie
W jakiej dawce brałaś,że zablokował Tobie owulacje ? Ja biore 1x1 i niby w tej dawce nie blokuje.Zapytałam sie mojej gin i to samo powiedziała..Zawsze brałam od 16-25dc ale w tamtym wyjatkowo od 20dc bo byłam na monitoringu w 16dc i jeszcze nie było owulki.Gin mi powiedziała,że moge brac od 20dc ale to nie ma znaczenia bardziej dla mojej psychiki.Jestem ciekawa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulinucha87 wrote:W jakiej dawce brałaś,że zablokował Tobie owulacje ? Ja biore 1x1 i niby w tej dawce nie blokuje.Zapytałam sie mojej gin i to samo powiedziała..Zawsze brałam od 16-25dc ale w tamtym wyjatkowo od 20dc bo byłam na monitoringu w 16dc i jeszcze nie było owulki.Gin mi powiedziała,że moge brac od 20dc ale to nie ma znaczenia bardziej dla mojej psychiki.Jestem ciekawa.
Pecherzyki do @ nie zdążył sie wchlaniać i kolejny cykl kolejny i tak pozniej walczyłam z torbielami.
Teraz przy laparo lezałam z dziewczyną ktora miala dokładnie to samo i dupek jej zatrzymał ovu na tyle ze musi być stymulowana jak ja.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
anusiak723 wrote:ja jeszcze progesteron i okazalo sie ze troszke za niski w drugiej polowie cyklu stad dostalam duphaston od 16d.c. do 26d.c.
A jaki mialas progesteron?
-
bertha wrote:Moj gin mowil, ze prolaktyna nie wazne kiedy, ale sa tacy ktorzy kaza w ok 3dc..
Jeszcze do listy Flower, mozna by dodac GLukoze na czczo, i moze zeby zbadac w calosci tarczyce to ft3, ft4 i antytpo i antytg.
No i koniecznie ten monitoring zeby sprawdzic czy masz owulacje i czy pecherzyk peka.
Wiecej na razie nie trzeba badan
Dziękuję, to już wiem co mam dalej robić
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Dziękuję, to już wiem co mam dalej robić
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hej ja wróciłam do domu prawie mnie zwiało po drodze A między czasie miałam wrażenie że dostałam @ i chciałam wam napisać że u mnie nowy cykl, ale jeszcze jej nie ma chociaż szybkimi krokami się zbliża tak mi się wydaje więc pewnie terminowo jutro będę miała:)
Ale dobrze ze miałam wrażenie że przyszła franca bo już miałam w aptece test kupić na wszelki wypadek by mieć na poniedziałek ale nie kupiłam bo byłam pewna że już jest @ haha
-
anusiak723 wrote:powiem szczerze ze nie pamietam bo wyniki zostaly lekarza ,pamietam ze w tej tabelce norm bylo ok lekarz powiedzial ze jednak za niski jesli chodzi o starania...