Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam twierdze ze pierwsze dni ciazy np.3-5 dni po zaplodnieniu nie daje w takim razie zadnych objawow. Duzo rzeczy zauwaza sie po fakcie i takie same mozna zauwazycby pewnie w cyklu ciaza niezakonczonym.
Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Ja tam twierdze ze pierwsze dni ciazy np.3-5 dni po zaplodnieniu nie daje w takim razie zadnych objawow. Duzo rzeczy zauwaza sie po fakcie i takie same mozna zauwazycby pewnie w cyklu ciaza niezakonczonym.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Właśnie oglądam TVN24 bis i włos mi się jeży!!!
Wiecie co jest najgorsze? Zadna partia nie ma tak naprawde nic sensownego do powiedzenia, tylko jedno na drugiego nadaje, ewentualnie jak jedni cos wymysla i sie nie spodoba ludziom, to drudzy nagle twierdza, ze oni od zawsze uwazali zupelnie odwrotnie- pod publike.
Nikt o zdrowych zmyslach sie nie pcha do rzadu i taki mamy efektWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 16:59
Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
kaha wrote:Ja codziennie powtarzam mezowi, ze jestem zdrowsza jak nie slucham i nie czytam tego co nasi rzadzacy maja do powiedzenia. Bo jak to slysze albo czytam to doslownie uaktywniaja mi sie komorki rakowe...
Wiecie co jest najgorsze? Zadna partia nie ma tak naprawde nic sensownego do powiedzenia, tylko jedno na drugiego nadaje, ewentualnie jak jedni cos wymysla i sie nie spodoba ludziom, to drudzy nagle twierdza, ze oni od zawsze uwazali zupelnie odwrotnie- pod publike.
Nikt o zdrowych zmyslach sie nie pcha do rzadu i taki mamy efekt
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lily gdzie nam zaginęłaś?
Ja tylko z krótkim updatem: postanowiłam testować dopiero jeśli nie będzie @ ( raczej będzie to marzec), nie chcę się stresować i smucić w razie czego.
Cycuchy dalej bolą, sutki szczypią i nie mogę o nich zapomnieć ani na moment, brzuch leciutko ćmi co jakiś czas, to samo jajniki, te się wymieniają robotą na zmianę :p chyba już nawet porzuciłam nadzieję, że to fasolka, po prostu czekam.
Ale czytać Was nie przestanę, oby w lutym jeszcze kilka 2 kresek się pojawiło na tym forum, trzymam za Was kciuki!
Amy333, kaha lubią tę wiadomość
-
Lily gdzie nam zaginęłaś?
Ja tylko z krótkim updatem: postanowiłam testować dopiero jeśli nie będzie @ ( raczej będzie to marzec), nie chcę się stresować i smucić w razie czego.
Cycuchy dalej bolą, sutki szczypią i nie mogę o nich zapomnieć ani na moment, brzuch leciutko ćmi co jakiś czas, to samo jajniki, te się wymieniają robotą na zmianę :p chyba już nawet porzuciłam nadzieję, że to fasolka, po prostu czekam.
Ale czytać Was nie przestanę, oby w lutym jeszcze kilka 2 kresek się pojawiło na tym forum, trzymam za Was kciuki!
-
Bajkaaa wrote:Jakoś tu dziś cicho, w sumie piątek - weekend, wolne od wszystkiego:)
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
calza wrote:Lily gdzie nam zaginęłaś?
A na kiedy masz termin @? Co do testowania to też mam takie zdanie mimo iż już dwa razy o mało nie kupiłam testu a wiem że jeśli kupię to zrobię od razu a lepiej robić po terminie przynajmniej raz i wiadomo o co chodzi jak wyjdzie jedna kreska to już nie powtórzę testu w nadzieji że może za wcześnie -
Ja dalej bez okresu, dalej z negatywnymi testami Jutro mam termin @, ale sama nie wiem kiedy w razie czego kolejny test zrobić... i nie wiem czy w ogole jest sens, mąż twierdzi, że na pewno w ciąży nie jestem skoro 3 testy negatywne No ale ja do końca mam cichutką nadzieje... Gdzieś nawet czytałam, że dziewczyna robiła testy przed @ i wszystkie negatywne, a trzy dni po terminie spodziewanej miesiączki wreszcie dwie kreseczki..
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
sayuri3 wrote:Ja dalej bez okresu, dalej z negatywnymi testami Jutro mam termin @, ale sama nie wiem kiedy w razie czego kolejny test zrobić... i nie wiem czy w ogole jest sens, mąż twierdzi, że na pewno w ciąży nie jestem skoro 3 testy negatywne No ale ja do końca mam cichutką nadzieje... Gdzieś nawet czytałam, że dziewczyna robiła testy przed @ i wszystkie negatywne, a trzy dni po terminie spodziewanej miesiączki wreszcie dwie kreseczki..
To spróbuj poczekać do poniedziałku jak dalej nie będzie @ to wtedy zrób test i dopiero zacznij ewentualnie się martwić głową do góry weekend przed nami -
Hej dziewczyny.Ja też czekam jeszcze.Ovu wyznaczyło @ na wczoraj ,ale moje cykle to max 30 dni, więc zostały mi 3 dni.W sumie miałam plamienie 10dpo twało 3 dni,było brązowe.Tego drugiego dnia było nawet sporo,byłam pewna ze znowu @ wcześniej przyjdzie,ale 3 dnia było już dużo mniej,a 4 to już paseczek kawy z mlekiem.Byłam w szoku że się skoczyło a miesiączka nie przyszła tak jak zawsze.Brzuch mnie tylko ćmił.Teraz czekam, bo nie chce znowu się rozczarować.Temperatura 37 bądź w tych granicach .Wcześniej tak nie było pod koniec cyklu.Piję zioła O.Sroki na owulacje od 3 cykli.Ojej aby tym razem się udało:)
Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1