Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
czy Was tez tak stresuje pomiar temp.pod koniec cyklu? mi serce dzisiaj walilo jakwdurne,jest maly spadek,ale mam nadz. ze @ nie przyjdzie:/
-
Amy333 wrote:czy Was tez tak stresuje pomiar temp.pod koniec cyklu? mi serce dzisiaj walilo jakwdurne,jest maly spadek,ale mam nadz. ze @ nie przyjdzie:/
Ja nie mierze temperatury ale na pewno bym się stresowala... Skoro mnie stresuje kupno testu żeby nie wyszła 1 kreska to temperatura też była by czynnikiem stresujacym, a my Amy jesteśmy chyba w podobnym dniu cyklu prawda? Też jakiś masz termin teraz? -
Amy333 wrote:czy Was tez tak stresuje pomiar temp.pod koniec cyklu? mi serce dzisiaj walilo jakwdurne,jest maly spadek,ale mam nadz. ze @ nie przyjdzie:/
Miałam tak w poprzednich cyklach :p Ale w tym cyklu odpuściłam i w ogóle się nie emocjonowałam
A co do testów - pewnie, że się bałam! Ale uznałam, że co ma być to będzie jak testu nie zrobię to się przecież od czekania ciąża nie pojawi. -
No właśnie to czekanie jest okropne... Ale ja już dziś odpuszczam nie kupuje testu,zajmę się jakaś robotą, to dzień zleci @ przyjdzie bądź nie, i pewnie wieczorem wrócę do myślenia o tym, bo jak jestem w ciąży to i w poniedziałek będę A przez weekend i tak nic nie zrobię
P.s. Mam nadzieję że jako kobieta zdania nie zmienię haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja sie poprostu potwornie rozchorowalam nie sadzialam ze tak to sie rozwinie i nawet mnie mam mozliwosc pojscia do lekarza bo dzis nic nie czynne musze czekac do poniedzialku a tak sie boje ze zaszkodze malenstwu albo ze juz mu zaszkodzilam przez to cale chorupstwo
-
nick nieaktualnyKasia1111 wrote:A ja sie poprostu potwornie rozchorowalam nie sadzialam ze tak to sie rozwinie i nawet mnie mam mozliwosc pojscia do lekarza bo dzis nic nie czynne musze czekac do poniedzialku a tak sie boje ze zaszkodze malenstwu albo ze juz mu zaszkodzilam przez to cale chorupstwo
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Jedz na Izbę przyjęć, jesli Ciebie tak mocno wzieło, pewnie przypiszą tobie duomox - antybiotyk. Ja podaję go dziecku więc jest słabszy, jeśli na prawde Ciebie tak wzieło to nie ma co bagatelizować choroby.
Myslisz ze czekanie do poniedzialku to nie dobry pomysl? bo straszmie sie boje ze cos sie stalo fasolce mam takie zle przeczucia az strach pomyslec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1111 wrote:Myslisz ze czekanie do poniedzialku to nie dobry pomysl? bo straszmie sie boje ze cos sie stalo fasolce mam takie zle przeczucia az strach pomyslec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2017, 10:21