Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mycha91 wrote:Ja jade zaraz na shoooping! Kupie sobie nowa torebke
kaha lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Jest !!! Gratuluję!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2017, 14:01
Anixa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnysayuri3 wrote:gratuluje!
jak myslicie kiedy powinnam zrobić test jesli dzis powinnam mieć @? ale coś sie nie zapowiada, ale za to mega dużo białego sluzu...
Ja miałam mieć okres w czw (według moich obliczeń), według ovu dzisiaj. Test robiłam w 12 i 13 dpo (blade), a dzisiaj w dniu @ wyszło to co widzisz. -
Anixa wrote:Jest? https://zapodaj.net/daa40c857f755.jpg.html
Gratuluję!
Ja dziś byłam mężowi pomoc i trochę bałam się dźwigać cokolwiek bo to przy remoncie i wiecie co dziewczyny jutro też powiedziałam że pójdę bo terminy gonią więc jak fo wieczora nie dostanę @ to kupię ten test bo jutro coś powinno wyjść a jakbym była w ciąży to już mu nie pomogę więc siłą wyższa i jutro będzie wiadomo u mnie...bertha, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Gratuluję!
Ja dziś byłam mężowi pomoc i trochę bałam się dźwigać cokolwiek bo to przy remoncie i wiecie co dziewczyny jutro też powiedziałam że pójdę bo terminy gonią więc jak fo wieczora nie dostanę @ to kupię ten test bo jutro coś powinno wyjść a jakbym była w ciąży to już mu nie pomogę więc siłą wyższa i jutro będzie wiadomo u mnie...
Bajkaaa przypomnij mi ktory to dpo u Ciebie, bo wykres masz nieudostepniony i mi sie myli;-)
Mnie troche tez jutro zaczelo korcic z tym tesowaniem, no ale moze jakos wytrwam do pon -
Amy333 wrote:Cudne są!! mam kremowy:)
Kochana ja mam juz granat,oliwke i teraz kupilam sobie piekny mietowo-turkusowy xD maz na szczescie juz z tym jakos zyje xD chu. Nie ma dzieci to mam chociaz gumowa ttorbe - kiedys przy dziecku sie przyda.Amy333, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:A ja sil na sprzątanie nie mam...
Panan rok? To malo:) robilas badanis? Maz badal nasienie? My walczylismy 3 lata o dziecko i sie udalo!
Robiłam i mam hiperprolaktynemie czynnosciowa ogólnie zaburzenia hormonalne a meza jeszcze nie badała -
Amy333 wrote:Bajkaaa przypomnij mi ktory to dpo u Ciebie, bo wykres masz nieudostepniony i mi sie myli;-)
Mnie troche tez jutro zaczelo korcic z tym tesowaniem, no ale moze jakos wytrwam do pon
Ja mam wg kalenarzyka 14 dpo ( ale nie mierze temperatury ani nie sprawdzam szyjki bo nie umiem ) a 30 dc więc jeśli jest coś na rzeczy to już powinno widać no i zobaczymy jak znam życie to kupię dwa i z ciekawości zrobię jeden dziś haha ale tak jak mówiłam do apteki dopiero wieczorem (jadę na kawkę fo znajomej) więc będę miała pewność że @ nie przyszła kurcze aż jestem ciekawa co to będzie
Tak jak mówiłam miałam robić ewentualnie w poniedziałek lub wtorek ale skoro jutro mogę trochę się nanosic to wolę nie mieć na sumieniu nic...
Aha no i latam co chwile sprawdzić czy @ nie przyszła ale ani śladu czegoś co przypomina krew tylko śluz ewentualnie ale to zawsze przed @ jest -
nick nieaktualny
-
panan12 wrote:Robiłam i mam hiperprolaktynemie czynnosciowa ogólnie zaburzenia hormonalne a meza jeszcze nie badałaNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
mycha91 wrote:Kochana ja mam juz granat,oliwke i teraz kupilam sobie piekny mietowo-turkusowy xD maz na szczescie juz z tym jakos zyje xD chu. Nie ma dzieci to mam chociaz gumowa ttorbe - kiedys przy dziecku sie przyda.
o jaaa, granatową tez musze kupic, uwielbiam te torebki:) A wlasnie to bardzo dobry argument- przeciez one sa idealne przy dziecku, tam to nawet pol paki pampersow mozna upchnąć -
Bajkaaa wrote:Ja mam wg kalenarzyka 14 dpo ( ale nie mierze temperatury ani nie sprawdzam szyjki bo nie umiem ) a 30 dc więc jeśli jest coś na rzeczy to już powinno widać no i zobaczymy jak znam życie to kupię dwa i z ciekawości zrobię jeden dziś haha ale tak jak mówiłam do apteki dopiero wieczorem (jadę na kawkę fo znajomej) więc będę miała pewność że @ nie przyszła kurcze aż jestem ciekawa co to będzie
Tak jak mówiłam miałam robić ewentualnie w poniedziałek lub wtorek ale skoro jutro mogę trochę się nanosic to wolę nie mieć na sumieniu nic...
Aha no i latam co chwile sprawdzić czy @ nie przyszła ale ani śladu czegoś co przypomina krew tylko śluz ewentualnie ale to zawsze przed @ jest
o kurcze, 14dpo, to juz pieknie:) Chyba jednak nie powinnas dzwigac :p
Jesli zrobisz dzisiaj, to koniecznie dawaj znac. Trzymam kciuki:) -
Bajkaaa wrote:Gratuluję!
Ja dziś byłam mężowi pomoc i trochę bałam się dźwigać cokolwiek bo to przy remoncie i wiecie co dziewczyny jutro też powiedziałam że pójdę bo terminy gonią więc jak fo wieczora nie dostanę @ to kupię ten test bo jutro coś powinno wyjść a jakbym była w ciąży to już mu nie pomogę więc siłą wyższa i jutro będzie wiadomo u mnie...
W takim razie czekamy, koniecznie się z nami podziel
Ja czuję, że jednak @ przyjdzie, pytanie tylko kiedy... jak jej nie będzie, to będę mega zaskoczona :p