Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lutowe testowanie 2017
Odpowiedz

Lutowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • mycha91 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jade zaraz na shoooping! Kupie sobie nowa torebke <3

Flowwer, Bocianiątko, kaha, Maja84 lubią tę wiadomość

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha91 wrote:
    Ja jade zaraz na shoooping! Kupie sobie nowa torebke <3
    Ja ostatnio też biegałam za torebką ale nic nie znalazłam fajnego wiec do domu przywiozłam niwa pare butów ;) buty sa ale torebki niet hihi

kaha lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2017, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest? https://zapodaj.net/daa40c857f755.jpg.html :)

Flowwer, E_w_c_i_a, Kaczorka, Amy333, kaha, Maja84, Kamelkowo lubią tę wiadomość

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest !!! Gratuluję!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2017, 14:01

Anixa lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • sayuri3 Koleżanka

Wysłany: 25 lutego 2017, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anixa wrote:
    gratuluje!

jak myslicie kiedy powinnam zrobić test jesli dzis powinnam mieć @? ale coś sie nie zapowiada, ale za to mega dużo białego sluzu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2017, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sayuri3 wrote:
    gratuluje!

jak myslicie kiedy powinnam zrobić test jesli dzis powinnam mieć @? ale coś sie nie zapowiada, ale za to mega dużo białego sluzu...

Ja miałam mieć okres w czw (według moich obliczeń), według ovu dzisiaj. Test robiłam w 12 i 13 dpo (blade), a dzisiaj w dniu @ wyszło to co widzisz. :)

• mycha91 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuu kupilam kolejnego obaga.... xD

Anixa, Amy333, Bocianiątko lubią tę wiadomość

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anixa wrote:
    Bez zadnyxh watpliwosci ;)

Anixa lubi tę wiadomość

Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • sayuri3 Koleżanka

Wysłany: 25 lutego 2017, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja wlasnie wczoraj robiłam i nic :/ wczoraj był 13 dpo, juz kurde zwariować idzie z tymi testami :D

• Amy333 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha91 wrote:
    Jezuuu kupilam kolejnego obaga.... xD

Cudne są!! mam kremowy:)

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anixa wrote:

Gratuluję! :)

Ja dziś byłam mężowi pomoc i trochę bałam się dźwigać cokolwiek bo to przy remoncie i wiecie co dziewczyny jutro też powiedziałam że pójdę bo terminy gonią więc jak fo wieczora nie dostanę @ to kupię ten test bo jutro coś powinno wyjść a jakbym była w ciąży to już mu nie pomogę więc siłą wyższa i jutro będzie wiadomo u mnie...

bertha, Flowwer lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:

Ja dziś byłam mężowi pomoc i trochę bałam się dźwigać cokolwiek bo to przy remoncie i wiecie co dziewczyny jutro też powiedziałam że pójdę bo terminy gonią więc jak fo wieczora nie dostanę @ to kupię ten test bo jutro coś powinno wyjść a jakbym była w ciąży to już mu nie pomogę więc siłą wyższa i jutro będzie wiadomo u mnie...

Bajkaaa przypomnij mi ktory to dpo u Ciebie, bo wykres masz nieudostepniony i mi sie myli;-)
    Mnie troche tez jutro zaczelo korcic z tym tesowaniem, no ale moze jakos wytrwam do pon

3i49hdgeac44oma5.png
  • mycha91 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Cudne są!! mam kremowy:)

Kochana ja mam juz granat,oliwke i teraz kupilam sobie piekny mietowo-turkusowy xD maz na szczescie juz z tym jakos zyje xD chu. Nie ma dzieci to mam chociaz gumowa ttorbe - kiedys przy dziecku sie przyda.

Amy333, Bocianiątko lubią tę wiadomość

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka24 wrote:
    A ja sil na sprzątanie nie mam...

Panan rok? To malo:) robilas badanis? Maz badal nasienie? My walczylismy 3 lata o dziecko i sie udalo!

Robiłam i mam hiperprolaktynemie czynnosciowa ogólnie zaburzenia hormonalne a meza jeszcze nie badała

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Bajkaaa przypomnij mi ktory to dpo u Ciebie, bo wykres masz nieudostepniony i mi sie myli;-)
    Mnie troche tez jutro zaczelo korcic z tym tesowaniem, no ale moze jakos wytrwam do pon

Ja mam wg kalenarzyka 14 dpo ( ale nie mierze temperatury ani nie sprawdzam szyjki bo nie umiem ;)) a 30 dc więc jeśli jest coś na rzeczy to już powinno widać no i zobaczymy jak znam życie to kupię dwa i z ciekawości zrobię jeden dziś haha ale tak jak mówiłam do apteki dopiero wieczorem (jadę na kawkę fo znajomej) więc będę miała pewność że @ nie przyszła kurcze aż jestem ciekawa co to będzie :)
    Tak jak mówiłam miałam robić ewentualnie w poniedziałek lub wtorek ale skoro jutro mogę trochę się nanosic to wolę nie mieć na sumieniu nic...
    Aha no i latam co chwile sprawdzić czy @ nie przyszła ale ani śladu czegoś co przypomina krew tylko śluz ewentualnie ale to zawsze przed @ jest

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2017, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie miała być @ w pon , jest dziś w 25dc ;/ czyli rozpoczyna się nowy cykl starań.

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Robiłam i mam hiperprolaktynemie czynnosciowa ogólnie zaburzenia hormonalne a meza jeszcze nie badała
    Zbadajcie nasienie i zobaczycie bo moze potrzrbne lekiem dla meza lub inseminacja..

Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha91 wrote:
    Kochana ja mam juz granat,oliwke i teraz kupilam sobie piekny mietowo-turkusowy xD maz na szczescie juz z tym jakos zyje xD chu. Nie ma dzieci to mam chociaz gumowa ttorbe - kiedys przy dziecku sie przyda.

o jaaa, granatową tez musze kupic, uwielbiam te torebki:) A wlasnie to bardzo dobry argument- przeciez one sa idealne przy dziecku, tam to nawet pol paki pampersow mozna upchnąć ;-)

3i49hdgeac44oma5.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Ja mam wg kalenarzyka 14 dpo ( ale nie mierze temperatury ani nie sprawdzam szyjki bo nie umiem ;)) a 30 dc więc jeśli jest coś na rzeczy to już powinno widać no i zobaczymy jak znam życie to kupię dwa i z ciekawości zrobię jeden dziś haha ale tak jak mówiłam do apteki dopiero wieczorem (jadę na kawkę fo znajomej) więc będę miała pewność że @ nie przyszła kurcze aż jestem ciekawa co to będzie :)
    Tak jak mówiłam miałam robić ewentualnie w poniedziałek lub wtorek ale skoro jutro mogę trochę się nanosic to wolę nie mieć na sumieniu nic...
    Aha no i latam co chwile sprawdzić czy @ nie przyszła ale ani śladu czegoś co przypomina krew tylko śluz ewentualnie ale to zawsze przed @ jest

o kurcze, 14dpo, to juz pieknie:) Chyba jednak nie powinnas dzwigac :p
    Jesli zrobisz dzisiaj, to koniecznie dawaj znac. Trzymam kciuki:)

3i49hdgeac44oma5.png
  • calza Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:

W takim razie czekamy, koniecznie się z nami podziel :)

Ja czuję, że jednak @ przyjdzie, pytanie tylko kiedy... jak jej nie będzie, to będę mega zaskoczona :p

mjvyi09k1yghelay.png
‹‹ 221 222 223 224 225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ