Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchajcie, a jak to jest z tą szyjką macicy? Znacie się na tym?
Podobno trzeba postawić nogę na krześle wtedy jej w ogóle nie mogę dotknąć. Próbowałam zbadać szyjkę przed chwilą, ale (pomimo, że palce mam długie) nie mogę jej praktycznie dotknąć. Dopiero jak kucnęłam i wsadziłam palec do oporu (aż skórę w okolicach docisnęłam) to ją poczułam. Mam wrażenie, że jest odchylona w stronę kręgosłupa i jest twarda... To normalne, że jest problem z sięgnięciem jej? Nie znam się na tym...
Brzucho boli mnie dziś jak na okres, 3x no-spe brałam... A szyjkę badałam, bo podobno na 2-3 dni przed okresem ma być nisko. Czy ja jestem jakąś anomalią?! -
staraczka24 wrote:To stymulacja owulacji jest rozwiazaniem. Czemu jej nie masz?
innamorata88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnycalza wrote:Słuchajcie, a jak to jest z tą szyjką macicy? Znacie się na tym?
Podobno trzeba postawić nogę na krześle wtedy jej w ogóle nie mogę dotknąć. Próbowałam zbadać szyjkę przed chwilą, ale (pomimo, że palce mam długie) nie mogę jej praktycznie dotknąć. Dopiero jak kucnęłam i wsadziłam palec do oporu (aż skórę w okolicach docisnęłam) to ją poczułam. Mam wrażenie, że jest odchylona w stronę kręgosłupa i jest twarda... To normalne, że jest problem z sięgnięciem jej? Nie znam się na tym...
Brzucho boli mnie dziś jak na okres, 3x no-spe brałam... A szyjkę badałam, bo podobno na 2-3 dni przed okresem ma być nisko. Czy ja jestem jakąś anomalią?! -
Hej dziewczyny, ja kupiłam tr testy bo nie dostałam jeszcze @ ale normalnie stresuje się jak nie wiem... Babka w aptece nie wiedziała jakiej czułości są i wogole mam wrażenie jakby pierwszy raz o tym słyszała... No nic mam dwa jeden strumieniowy a drugi plytkowy i nie wiem co robić, już późno boję się zrobić test... Ehh wiedziałam że tak będzie, serce wali jak oszalałe, aha no i doczytałam że mam o czułości 20 i 25 i kurcze hmm co robić...?
-
Bajkaaa wrote:Hej dziewczyny, ja kupiłam tr testy bo nie dostałam jeszcze @ ale normalnie stresuje się jak nie wiem... Babka w aptece nie wiedziała jakiej czułości są i wogole mam wrażenie jakby pierwszy raz o tym słyszała... No nic mam dwa jeden strumieniowy a drugi plytkowy i nie wiem co robić, już późno boję się zrobić test... Ehh wiedziałam że tak będzie, serce wali jak oszalałe, aha no i doczytałam że mam o czułości 20 i 25 i kurcze hmm co robić...?
Bajkaa ty już jestś 14dpo prawda? Wytrzymaj do rana, poprosimy o update z porannego siczka -
Tak jestem już 14dpo
Tak czytam co napisałam teraz i śmieje się sama z siebie bo napisałam tak jakbym była przerażona wynikiem hehe
No i masz rację Calza poczekam do rana, w końcu jak jest to jutro też będzie, no i jak nie ma to jutro też nie będzie
Tylko czym tu teraz się zająć żeby nie myśleć... -
Bajkaaa wrote:Tak jestem już 14dpo
Tak czytam co napisałam teraz i śmieje się sama z siebie bo napisałam tak jakbym była przerażona wynikiem hehe
No i masz rację Calza poczekam do rana, w końcu jak jest to jutro też będzie, no i jak nie ma to jutro też nie będzie
Tylko czym tu teraz się zająć żeby nie myśleć...
Jak to co? Zrób sobie maseczkę + peeling, upiecz ciasto, poćwicz, zaciągnij starego do łóżka Czas zleci! Zawsze możesz wpaść do mnie i pojeść ze mną surówkę z kapusty (wiem, wiem... don't judge me!) w akompaniamencie do serialu -
Dziewczyny sk9ro nie mafie pwulacji to na co wy czekacie?? Bez obrazy ale.... To czekanie na cud. Ja tez owulek nie mam, ba bez lekow nawet okresu nie mam! Xmiencie lekarza ktory was poprowadzi a nie bedzie zbywal! Ja szukalam 3 lata!Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:Dziewczyny sk9ro nie mafie pwulacji to na co wy czekacie?? Bez obrazy ale.... To czekanie na cud. Ja tez owulek nie mam, ba bez lekow nawet okresu nie mam! Xmiencie lekarza ktory was poprowadzi a nie bedzie zbywal! Ja szukalam 3 lata!
Biorę bromergon ...prolaktyna w normie a owulacji jak nie było tak niema ... -
calza wrote:Jak to co? Zrób sobie maseczkę + peeling, upiecz ciasto, poćwicz, zaciągnij starego do łóżka Czas zleci! Zawsze możesz wpaść do mnie i pojeść ze mną surówkę z kapusty (wiem, wiem... don't judge me!) w akompaniamencie do serialu
Hehe maseczka? nigdy nie robiłam:) mój mąż dopiero wrócił teraz do domu i juz wczoraj go wykorzystalam dziś niech odpocznie bo zmęczony chłopina a chętnie bym wpadła tylko podejrzewam że trochę km nas dzieli:) A na pocieszenie zjadłam sobie fasolke po bretonsku bo wyszła mi dziś mega dobra:) -
Bajkaaa wrote:Hehe maseczka? nigdy nie robiłam:) mój mąż dopiero wrócił teraz do domu i juz wczoraj go wykorzystalam dziś niech odpocznie bo zmęczony chłopina a chętnie bym wpadła tylko podejrzewam że trochę km nas dzieli:) A na pocieszenie zjadłam sobie fasolke po bretonsku bo wyszła mi dziś mega dobra:)
No coś Ty! to masz do nadrobienia dobra baby, ja dojadam moją surówkę i spadam śpiochać, to pierwszy dzień od 2tyg. kiedy nie spałam w ciągu dnia i padam na ryjek...
Bajkaaa czekam na jutrzejszy wynik testu ze zniecierpliwieniem przeogromnym, trzymam kciuki za 2 kreseczki
-
nick nieaktualny
-
Ja 8.02 zaczęłam cykl. Po 6 dniach skończyło sie krwawienie. Dnia 18 i 19.02 były ♡ , a dnia 20 i 21.02 testy LH pozytywne. Dziś sobie zrobiłam sikanego - ujemny. Nie wiem kiedy zatestować zeby bylo wiarygodnie. Eeeeeee ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2017, 21:51
Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
staraczka24 wrote:Dziewczyny sk9ro nie mafie pwulacji to na co wy czekacie?? Bez obrazy ale.... To czekanie na cud. Ja tez owulek nie mam, ba bez lekow nawet okresu nie mam! Xmiencie lekarza ktory was poprowadzi a nie bedzie zbywal! Ja szukalam 3 lata!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2017, 22:17
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄