Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:Hej Ehh wiedziałam że tak będzie, serce wali jak oszalałe, aha no i doczytałam że mam o czułości 20 i 25 i kurcze hmm co robić...?
Bajkaaa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
staraczka24 wrote:Dziewczyny sk9ro nie mafie pwulacji to na co wy czekacie?? Bez obrazy ale.... To czekanie na cud. Ja tez owulek nie mam, ba bez lekow nawet okresu nie mam! Xmiencie lekarza ktory was poprowadzi a nie bedzie zbywal! Ja szukalam 3 lata!
Kochana ty sie panan12 nie przejmuj. Mysmy juz mowily jej milion razy ze ma znalezc porzadnego lekarza,cos z tym zrobic. Najpoerw bylo gadanie ze lekarze mowia ze taka jej natura, yeraz ze nieleczone problemy hormonalne. Trzeba przelknac i sie przyzwyczaic.Flowwer, staraczka24 lubią tę wiadomość
-
Chyba jutro sikne wiecie. 12dpo. Sutki bola coraz mocniej. Jak ma cos wyjsc to wyjdzie. A jak nie to bedze czekala na 5cs i walczyla luteina.
A dzisiaj sie napilam piwa z przyjaciolkA,jarajac szlugi i nie myslac o niczym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2017, 22:25
kaha, Flowwer, Bocianiątko, IZOSTAR lubią tę wiadomość
-
Mycha trzymam kciuki !!!
A ja już dzisiaj dobrze sie czułam więc wracam to normalnego trybu życia po laparo. Ojjj dało mi w kość ale co sie nie robi dla dwóch kresekMaja84, Anuśka19 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
kajax wrote:Ja 8.02 zaczęłam cykl. Po 6 dniach skończyło sie krwawienie. Dnia 18 i 19.02 były ♡ , a dnia 20 i 21.02 testy LH pozytywne. Dziś sobie zrobiłam sikanego - ujemny. Nie wiem kiedy zatestować zeby bylo wiarygodnie. Eeeeeee ....
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
No i spać nie mogę w sumie jak codziennie
W sumie to dobrze że mogę tu napisać, szczerze powiem wam że dopóki nie kupiłam testów to brałam na klate czy będzie @ czy nie, a teraz czuje ze będę mega zawiedziona jak jutro będzie jedna kreska albo jak @ przyjdzie, wybaczcie że tutaj tak jęczę ale w sumie już u koleżanki dziś się popłakałam jak mówiłam o ciąży że chciałabym ale dziwne to było bo nigdy tak na mnie nie działało to, chyba za bardzo się nakrecilam, mówią źr niektóre kobiety czują że są w ciąży... Ale każda z nas mogłaby powiedzieć że vo miesiąc czują że są a potem @ przychodzi...
Kurcze znowu się rozpisalam -
staraczka24 wrote:O 2 wstalam do syna bo sie obidzil na mleko... I zapomnijcie spać. Nie moge bezsenność. Mn8e dopadla i zatoki mecza
Provita-Paliga
⛄⛄⛄