Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny chociaż jeszcze boję się cieszyć,
Ja bym testu nie robiła bo też strach przed 1 kreska duży, ale siła wyższa i musiałam zrobić a teraz boję się że za wcześnie zrobiłam, ale tak jak ktoś pisał, muszę myśleć pozytywnie, tyle czekałam na tą fasolke że powinnam się cieszyć a nie martwić
Czy lecieć kupić test sayuri3 sama zdecyduj co wolisz:) ale ja jakbym kupiła testy to robilabym rano bo wtedy mniej więcej masz pewność już po terminie @ jeszcze rano. Jak ma wyjść to wyjdzie ale trzymam kciuki by było pozytywnie -
staraczka24 wrote:Tak jak jest niski mozesz plamic
No to zrobię kurcze ale wiecie co jak czekałam na weekend żeby wiedzieć czy się udało czy nie, tak teraz będę czekać by potwierdzić czy faktycznie jest i czy jest wszystko dobrze:)
P.s. Wybaczcie że tutaj tak pisze non stop ale poprostu nie mam gdzie się wygadac, mąż mówi że trzeba poczekać na potwierdzenie a ja najchętniej już bym całemu światu powiedziała! -
Bajkaaa wrote:Dziękuję chociaż więcej mam strachu niż radości w sobie... Więc najpierw jutro beta, potem czekanie na wynik, potem sprawdzić przyrost... I wizyta u lekarzy i gin i endo więc pewnie będę się bała do czwartku wieczora czy jest wszystko tak jak trzeba...
Bajeczko, wlasnie przeczytalam zaleglosci z forum! Tak sie ciesze, ogromne gratulacje Kochna!Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:No to zrobię kurcze ale wiecie co jak czekałam na weekend żeby wiedzieć czy się udało czy nie, tak teraz będę czekać by potwierdzić czy faktycznie jest i czy jest wszystko dobrze:)
P.s. Wybaczcie że tutaj tak pisze non stop ale poprostu nie mam gdzie się wygadac, mąż mówi że trzeba poczekać na potwierdzenie a ja najchętniej już bym całemu światu powiedziała!
tak to niestety jest najpierw czekamy po owulacji na czas testowania, a jak wyjdą dwie kreski to dopiero na prawdę się zaczyna nerwowka.. czy bHCG przyrasta, czy pecherzyk będzie w macicy, czy pojawi się zarodek i akcja serca, a potem wielkie odliczanie do drugiego trymestru żeby ten najniebezpieczniejszy okres mieć za sobą
... Sama przez to wszystko przechodzę i przyznam, że dla mnie to codzienna katorgaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 10:53
Bajkaaa lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Hejka
Kolezanka zapomniala odebrac wyniki wiec bede miala w poniedzialek.
Wybaczcie ze mnie nie ma ale nie mam kiedy nawet otworzyc laptopa.
Wroce do zywych tak na prawde za tydzien, tylko beta sie pochwale wczesniej
Nawet nie da, rady Was nadrobic...Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Bajkaaa wrote:https://images82.fotosik.pl/389/a001de144a09e74cmed.jpg
Kurde nie wiem czy dobrze to jest zrobione... W sensie zdjęcie
Ogólnie to lubię tutaj wchodzić tyle świeżych wiruskówBocianiątko, Bajkaaa lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziękuję wszystkim serdecznie za to że też się cieszycie moim szczęściem, pierwsze co zrobię jutro to umowie cie do gin, wiecie ja niewytrzymam do wizyty by nie mówić ludziom, za bardzo na to czekałam, a jestem osobą która musi się wygadac...
-
Bajkaaa wrote:Dziękuję wszystkim serdecznie za to że też się cieszycie moim szczęściem, pierwsze co zrobię jutro to umowie cie do gin, wiecie ja niewytrzymam do wizyty by nie mówić ludziom, za bardzo na to czekałam, a jestem osobą która musi się wygadac...
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kurcze czas mi się tak dluzy, byłam mężowi pomoc tylko trochę bardziej pobyć z nim ale wróciłam do domu zjeść. Wiecie zawsze myślałam że pewne dni w moim życiu będą pełne radości i płaczu z tego powodu itp
A tu w dniu kiedy dostałam pierścionek zaręczynowy byłam w takim szoku że nawet nie wiedziałam czy się cieszyć hehe w dniu ślubu byłam tak przejęta tym że mąż ledwo chodzi ze skreconym kolanem że najmniej istotną była chwilą ślubu... A teraz gdy wreszcie po 3 latach zobaczyłam 2 kreski na teście nawet nie mogę się nikomu pochwalić w sensie nikomu z rodziny... Źle mi z tym
P.s. Kobiecie nie dogodzisz jak to mąż mówi moje drugie imię to niecierpliwość -
Ja mam dzisiaj takiego PMS ze chodze i warcze albo placze.
Wszystko mnie boli,jestem spuchnieta.... rano mialam tak obolale piersi ze az czerwone od zylek. Potem naszczescie zeszly.... szyjka juz schodzi, chociaz ciagle zamknieta jak cholera,ale juz rozpulchniona. @ napierdalaj....