Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tes jestem chora ape gardlo i zatoki tylko...
Wiecej szlody narobisz fasolce jak nie bedziesz sir leczyc niz jak wezmiesz antybi9tyk. Ja przez 5 miesiecy w viazy bylam na antybiotykach od slabych po najmocniejsze zaoazane w ciazy poprostu musialam. Mialam bakterie w mocxu i kolke nerkowa.. BrrNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:Mycha - ja nie wiem jak sobie od-myslic objawy jakby ktoś ci jednak pomógł to podziel się z nami:)
Giga - współczuję Ci lekarze bywają mało przyjemni... Znajoma która była na lyzeczkowaniu (po raz kolejny) usłyszała od lekarza że to nic takiego ze maja sporo takich zabiegów w ciągu tygodnia... Ona była w szoku jak tam można bo za każdym razem dzieje się tragedia konkretnej osoby...
Destiny - a kiedy masz bądź miałaś termin @?
Hej.Ovu wyznaczyło mi na 23.02 Ale moje cykle były jakiś czas temu tak 30 dniowe ,ale moje 3 dniowe plamienie w 10dpo dało do myslenia bo miesiączka nie przyszła tak jak zawsze po plamieniu,i temperatura wysoka jak nigdy:)
Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
nick nieaktualnyMacie racje dziewczyny...jak tylko narzeczony z pracy wroci (jakies 2h) biore go i jedziemy na ta izbe przyjec bo nie chce zaszkodzic dzidzi bo za bardzo na nia czekam tak samo jak narzeczony. Juz co dzien jak przychodzi z pracy albo wychodzi dopiero podchodzi caluje brzuszek i mowi "opiekuj sie sie mamusia bo mamusia chora jest tatus barfzo cie kocha" i jak tu sie nie bacpoprpstu dlatego jedziemy koniecznie do lekarza
-Monika- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
staraczka24 wrote:Gdize was wywialo?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
-Monika- wrote:Jedz na Izbę przyjęć, jesli Ciebie tak mocno wzieło, pewnie przypiszą tobie duomox - antybiotyk. Ja podaję go dziecku więc jest słabszy, jeśli na prawde Ciebie tak wzieło to nie ma co bagatelizować choroby.
zalezy jaka dawka duomoxuWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
A my jesteśmy u teściów
Kasia - a nie ma u Ciebie jakiejś weekendowej opieki zdrowotnej? Powinny być przychodnie które mają dyżury. Ja bym tam pojechała.
Ja się czuję dobrze, tylko jajnik pracuje. W ogóle się nie czuję jak w ciąży. Aż dziwne :p -
Kasia1111 wrote:A co do duomaxu to mam go w domu ale bez lekarza boje sie cokolwiek wziasc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2017, 12:16
-
Z doswiadczenia wiem ze farmaceuta na wszysstkie leki powie ze w ciazy nie mozna bo bedzie sie bal odpowiedzialnosci ewentualnie. Da leki typowo dla kobiet w ciazy. Mi nawet odmowiono wydania. Augumentinu i zinnat bo stwierdzili ze tego w ciazy juz kategorycznie nie.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:Gdize was wywialo?