X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lutowe testowanie 2017
Odpowiedz

Lutowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia. Mi facelle zawsze pokazują dobrze. Wrzuć fotę obu testów.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • OjMaryś Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)
    U mnie owulka przyszła ciut wcześniej niż się spodziewała więc i testowanie będzie szybciej... dziś ważny dzień jadę na dzień próbny do pracy 3majcie kciuki :)
    Miałam sen że byłam w ciązy i poroniłam :( niewiem czy to dobrze wróży czekamy...
    Miłego dnia :)

zubii lubi tę wiadomość

f2w3skjood9muy2d.png
    https://bellybestfriend.pl/graph/056cab463cf345b80050fcef2d6c2bed
  • Koniczyka Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Ja juz nie śpię :/ katar i ból gardła mnie obudziły :/ cała choroba skupiła sie na Katarze i gardle :/ plikami sobie to wredne gardełka i pije gorąca herbatkę z miodem i cytrynką :/ a co do noska to muszę kupić chyba wodę morską :/ wredna choroba idź sobie z mojego (moze) zafasolkowanego organizmu!!

Na gardło lepiej nie brać miodu, zacznie Ci zalegać w ściankach gardła i zaczniesz go wykaszlywać" i tylko bardziej Ci podraźni. Lepiej wypić mleko z czosnkiem i masłem. :)

I szybkiego powrotu do zdrowia :)

h44eskjo413gi85k.png
  • Koniczyka Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OjMaryś wrote:
    Dzień dobry wszystkim :)
    U mnie owulka przyszła ciut wcześniej niż się spodziewała więc i testowanie będzie szybciej... dziś ważny dzień jadę na dzień próbny do pracy 3majcie kciuki :)
    Miałam sen że byłam w ciązy i poroniłam :( niewiem czy to dobrze wróży czekamy...
    Miłego dnia :)

Powodzenia w nowej pracy :D jakaś fajna robota? Ja zaczynam od lutego i już się stresuję :)

h44eskjo413gi85k.png
  • Ataga12 Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    Nie bylo mnie chwile bo musialam troche wyluzowac i postanowilam ze nie bede ciagle myslec o objawach, owulacjach itp. Dlatego jednoznaczne to bylo z rezygnacja z forum bo niestety tylko sie nakrecalam. Od paru dni was podczytuje i nastawialam sie juz na lutowe restowanie w oczekiwaniu na okres ktory mial przyjsc w sobote/niedziele. Jednak cisza.....
    Postanowilam zrobic dzis test i chyba oszaleje bo sa dwie krechyyyy!!!! :)
    Ale boje sie na razie cieszyc az tak, dopiero lekarz rozwieje watpliwosci :)
    Ale zycze Wam takiego pozytywnego zaskoczenia jak najszybciej!! :**

Agniechaaaa, suri2016, Flowwer, 91Ewela09, E_w_c_i_a, Amy333, Lady_E, AnnaManna, KateHawke, Karolina90, zubii, Kamelkowo, Maja84 lubią tę wiadomość

Termin porodu - 28 wrzesnia 2017r. :)
    4cs = pozytywny test :)
    1cs- ciąźa biochemiczna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ataga gratuluje!

Koniczynka dla mnie mleko z czosnkiem to kara ale po pracy zrobię sobie tą magiczną miksturę i oby pomogła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 08:10

• Koniczyka Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ataga12 gratulacje :D Spokojnej i nudnej ciąży :)

Ataga12 lubi tę wiadomość

h44eskjo413gi85k.png
  • kotek87 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ATAGA GRATULACJE :)

a ja dziś okrutnie zaspałam i nie zdążyłam zmierzyć temp. a i tak byłaby niemiarodajna bo mierzona godzine póxniej
    ale działamy serduszkowanie było 8,9,10,12 dc
    dziś 13 dc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 08:39

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • MamaFabianka Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ataga gratulacje:)
    A ja mam tak sucho w ustach ze szalu dostaje. Cala noc mnie męczyło. Od 8 wypilam juz cala butelke wody i nic lepiej juz nawet cytryne wciągnęlam:/

Fabian 06.2014
    Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*]
  • Ataga12 Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze pewnie za wczesnie na gratulacje ale bardzo po cichu dziękuje :)

1cs- ciąźa biochemiczna
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ataga gratulacje!

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga gratuluję :) rosnijcie zdrowo!

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny znalazłam najlepsze sposoby na domowe Ratowanie zdrowia przy preziwbienu :) po pracy mleko z czosnkiem i syropek z cytrynki i leżenie plackiem dzien 2

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Dziewczyny znalazłam najlepsze sposoby na domowe Ratowanie zdrowia przy preziwbienu :) po pracy mleko z czosnkiem i syropek z cytrynki i leżenie plackiem dzien 2
    Trzymam kciuki :) pamiętaj, żeby utrzymać temperaturę na normalnym poziomie, bo wszelkie gorączki/stany podgorączkowe nie sprzyjają fasolkom :(

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inna wczoraj miałam 37,30 rano ale szybko spadła i juz tylko gardlo i katar :) reszta zdecydowanie lepiej :) Dziekuje za rade :)

innamorata88 lubi tę wiadomość

• Ataga12 Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez na poczatku stycznia cos zbieralo, katar i bol gardla. Ja pilam na noc mleko z miodem i maslem, a w ciagu dnia herbaty z sokiem malinowym i swiezym imbirem, pychaa :)

1cs- ciąźa biochemiczna
  • mycha91 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba sobie naciagnelam pachwine wychodzac z wanny. Boli mnie spojenie noga-lono od wczoraj. Az musialam <3 przelozyc.

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • agacia Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ataga, po cichu gratuluję :)

Agniechaaa, spróbuj się podkurować imbirem i naturalną wit. C. Możesz też spróbować z homeopatią :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kobitki za cudowne porady ;) jak na tą chwile katar popuścił i gardło tez :) aż dziwnie, ze tak samo z siebie ale po pracy robię rosół, ml z czosnkiem itp :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !
    Agniecha dużo zdrówka, ja przy corci tez zaczęłam od choroby, wiec znak chyna dobry, i rada dobra odnośnie gorączki, bardzo kazali mk wtedy pilnować żeby nie rosła, ale miałam tak jak Ty raczej stan podgorączkowy.
    ataga GRATULACJE !
    Mycha to Ty ładne akrobacje musisz robić :):) oby Ci przeszło szybko i nie zakłóciło więcej serduszkowania !

Ratujcie mnie ! Znowu zaczynam szaleć! Jaki człowiek jest durny... Miałam o tym nie myśleć, nie testowac za szybko i sie w ogóle ogarnąć, ale nie umiem. Wyszukiwanie objawów u mnie już sie zaczęło. Jeszcze wczoraj jakiś kaukulator znalazłam i mi zaznaczyło, ze jeżeli sie udało to implantacja byłaby dziś bądź wczoraj. I co ? Dziś najpierw bolało mnie na @, potem ciągnęło, i jakby mi ktoś powietrza do brzucha napuścił, az sobie szyjkę sprawdzałam bo raz tak miałam ze owu sie przesunęła, ale nie służy brak a szyjka nisko ale zamknięta. Wiem, ze to wszystko u mnie działa podświadomie! Niech mnie ktoś doprowadzi do ładu, bo wyląduje w wariatkowie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 13:43

‹‹ 22 23 24 25 26 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ