X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lutowe testowanie 2017
Odpowiedz

Lutowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia. Mi facelle zawsze pokazują dobrze. Wrzuć fotę obu testów.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • OjMaryś Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)
    U mnie owulka przyszła ciut wcześniej niż się spodziewała więc i testowanie będzie szybciej... dziś ważny dzień jadę na dzień próbny do pracy 3majcie kciuki :)
    Miałam sen że byłam w ciązy i poroniłam :( niewiem czy to dobrze wróży czekamy...
    Miłego dnia :)

zubii lubi tę wiadomość

f2w3skjood9muy2d.png
    https://bellybestfriend.pl/graph/056cab463cf345b80050fcef2d6c2bed
  • Koniczyka Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Ja juz nie śpię :/ katar i ból gardła mnie obudziły :/ cała choroba skupiła sie na Katarze i gardle :/ plikami sobie to wredne gardełka i pije gorąca herbatkę z miodem i cytrynką :/ a co do noska to muszę kupić chyba wodę morską :/ wredna choroba idź sobie z mojego (moze) zafasolkowanego organizmu!!

Na gardło lepiej nie brać miodu, zacznie Ci zalegać w ściankach gardła i zaczniesz go wykaszlywać" i tylko bardziej Ci podraźni. Lepiej wypić mleko z czosnkiem i masłem. :)

I szybkiego powrotu do zdrowia :)

h44eskjo413gi85k.png
  • Koniczyka Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OjMaryś wrote:
    Dzień dobry wszystkim :)
    U mnie owulka przyszła ciut wcześniej niż się spodziewała więc i testowanie będzie szybciej... dziś ważny dzień jadę na dzień próbny do pracy 3majcie kciuki :)
    Miałam sen że byłam w ciązy i poroniłam :( niewiem czy to dobrze wróży czekamy...
    Miłego dnia :)

Powodzenia w nowej pracy :D jakaś fajna robota? Ja zaczynam od lutego i już się stresuję :)

h44eskjo413gi85k.png
  • Ataga12 Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    Nie bylo mnie chwile bo musialam troche wyluzowac i postanowilam ze nie bede ciagle myslec o objawach, owulacjach itp. Dlatego jednoznaczne to bylo z rezygnacja z forum bo niestety tylko sie nakrecalam. Od paru dni was podczytuje i nastawialam sie juz na lutowe restowanie w oczekiwaniu na okres ktory mial przyjsc w sobote/niedziele. Jednak cisza.....
    Postanowilam zrobic dzis test i chyba oszaleje bo sa dwie krechyyyy!!!! :)
    Ale boje sie na razie cieszyc az tak, dopiero lekarz rozwieje watpliwosci :)
    Ale zycze Wam takiego pozytywnego zaskoczenia jak najszybciej!! :**

Agniechaaaa, suri2016, Flowwer, 91Ewela09, E_w_c_i_a, Amy333, Lady_E, AnnaManna, KateHawke, Karolina90, zubii, Kamelkowo, Maja84 lubią tę wiadomość

Termin porodu - 28 wrzesnia 2017r. :)
    4cs = pozytywny test :)
    1cs- ciąźa biochemiczna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ataga gratuluje!

Koniczynka dla mnie mleko z czosnkiem to kara ale po pracy zrobię sobie tą magiczną miksturę i oby pomogła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 08:10

• Koniczyka Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ataga12 gratulacje :D Spokojnej i nudnej ciąży :)

Ataga12 lubi tę wiadomość

h44eskjo413gi85k.png
  • kotek87 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ATAGA GRATULACJE :)

a ja dziś okrutnie zaspałam i nie zdążyłam zmierzyć temp. a i tak byłaby niemiarodajna bo mierzona godzine póxniej
    ale działamy serduszkowanie było 8,9,10,12 dc
    dziś 13 dc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 08:39

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • MamaFabianka Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ataga gratulacje:)
    A ja mam tak sucho w ustach ze szalu dostaje. Cala noc mnie męczyło. Od 8 wypilam juz cala butelke wody i nic lepiej juz nawet cytryne wciągnęlam:/

Fabian 06.2014
    Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*]
  • Ataga12 Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze pewnie za wczesnie na gratulacje ale bardzo po cichu dziękuje :)

1cs- ciąźa biochemiczna
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ataga gratulacje!

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga gratuluję :) rosnijcie zdrowo!

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny znalazłam najlepsze sposoby na domowe Ratowanie zdrowia przy preziwbienu :) po pracy mleko z czosnkiem i syropek z cytrynki i leżenie plackiem dzien 2

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Dziewczyny znalazłam najlepsze sposoby na domowe Ratowanie zdrowia przy preziwbienu :) po pracy mleko z czosnkiem i syropek z cytrynki i leżenie plackiem dzien 2
    Trzymam kciuki :) pamiętaj, żeby utrzymać temperaturę na normalnym poziomie, bo wszelkie gorączki/stany podgorączkowe nie sprzyjają fasolkom :(

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inna wczoraj miałam 37,30 rano ale szybko spadła i juz tylko gardlo i katar :) reszta zdecydowanie lepiej :) Dziekuje za rade :)

innamorata88 lubi tę wiadomość

• Ataga12 Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez na poczatku stycznia cos zbieralo, katar i bol gardla. Ja pilam na noc mleko z miodem i maslem, a w ciagu dnia herbaty z sokiem malinowym i swiezym imbirem, pychaa :)

1cs- ciąźa biochemiczna
  • mycha91 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba sobie naciagnelam pachwine wychodzac z wanny. Boli mnie spojenie noga-lono od wczoraj. Az musialam <3 przelozyc.

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • agacia Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2017, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ataga, po cichu gratuluję :)

Agniechaaa, spróbuj się podkurować imbirem i naturalną wit. C. Możesz też spróbować z homeopatią :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kobitki za cudowne porady ;) jak na tą chwile katar popuścił i gardło tez :) aż dziwnie, ze tak samo z siebie ale po pracy robię rosół, ml z czosnkiem itp :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !
    Agniecha dużo zdrówka, ja przy corci tez zaczęłam od choroby, wiec znak chyna dobry, i rada dobra odnośnie gorączki, bardzo kazali mk wtedy pilnować żeby nie rosła, ale miałam tak jak Ty raczej stan podgorączkowy.
    ataga GRATULACJE !
    Mycha to Ty ładne akrobacje musisz robić :):) oby Ci przeszło szybko i nie zakłóciło więcej serduszkowania !

Ratujcie mnie ! Znowu zaczynam szaleć! Jaki człowiek jest durny... Miałam o tym nie myśleć, nie testowac za szybko i sie w ogóle ogarnąć, ale nie umiem. Wyszukiwanie objawów u mnie już sie zaczęło. Jeszcze wczoraj jakiś kaukulator znalazłam i mi zaznaczyło, ze jeżeli sie udało to implantacja byłaby dziś bądź wczoraj. I co ? Dziś najpierw bolało mnie na @, potem ciągnęło, i jakby mi ktoś powietrza do brzucha napuścił, az sobie szyjkę sprawdzałam bo raz tak miałam ze owu sie przesunęła, ale nie służy brak a szyjka nisko ale zamknięta. Wiem, ze to wszystko u mnie działa podświadomie! Niech mnie ktoś doprowadzi do ładu, bo wyląduje w wariatkowie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 13:43

‹‹ 22 23 24 25 26 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ