Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam pojęcia. Mi facelle zawsze pokazują dobrze. Wrzuć fotę obu testów.
-
Dzień dobry wszystkim
U mnie owulka przyszła ciut wcześniej niż się spodziewała więc i testowanie będzie szybciej... dziś ważny dzień jadę na dzień próbny do pracy 3majcie kciuki
Miałam sen że byłam w ciązy i poroniłam niewiem czy to dobrze wróży czekamy...
Miłego dniazubii lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Ja juz nie śpię katar i ból gardła mnie obudziły cała choroba skupiła sie na Katarze i gardle plikami sobie to wredne gardełka i pije gorąca herbatkę z miodem i cytrynką a co do noska to muszę kupić chyba wodę morską wredna choroba idź sobie z mojego (moze) zafasolkowanego organizmu!!
Na gardło lepiej nie brać miodu, zacznie Ci zalegać w ściankach gardła i zaczniesz go wykaszlywać" i tylko bardziej Ci podraźni. Lepiej wypić mleko z czosnkiem i masłem.
I szybkiego powrotu do zdrowia -
OjMaryś wrote:Dzień dobry wszystkim
U mnie owulka przyszła ciut wcześniej niż się spodziewała więc i testowanie będzie szybciej... dziś ważny dzień jadę na dzień próbny do pracy 3majcie kciuki
Miałam sen że byłam w ciązy i poroniłam niewiem czy to dobrze wróży czekamy...
Miłego dnia
Powodzenia w nowej pracy jakaś fajna robota? Ja zaczynam od lutego i już się stresuję -
Hej Dziewczyny!
Nie bylo mnie chwile bo musialam troche wyluzowac i postanowilam ze nie bede ciagle myslec o objawach, owulacjach itp. Dlatego jednoznaczne to bylo z rezygnacja z forum bo niestety tylko sie nakrecalam. Od paru dni was podczytuje i nastawialam sie juz na lutowe restowanie w oczekiwaniu na okres ktory mial przyjsc w sobote/niedziele. Jednak cisza.....
Postanowilam zrobic dzis test i chyba oszaleje bo sa dwie krechyyyy!!!!
Ale boje sie na razie cieszyc az tak, dopiero lekarz rozwieje watpliwosci
Ale zycze Wam takiego pozytywnego zaskoczenia jak najszybciej!! :**Agniechaaaa, suri2016, Flowwer, 91Ewela09, E_w_c_i_a, Amy333, Lady_E, AnnaManna, KateHawke, Karolina90, zubii, Kamelkowo, Maja84 lubią tę wiadomość
Termin porodu - 28 wrzesnia 2017r.
4cs = pozytywny test
1cs- ciąźa biochemiczna -
nick nieaktualny
-
ATAGA GRATULACJE
a ja dziś okrutnie zaspałam i nie zdążyłam zmierzyć temp. a i tak byłaby niemiarodajna bo mierzona godzine póxniej
ale działamy serduszkowanie było 8,9,10,12 dc
dziś 13 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 08:39
Ataga12 lubi tę wiadomość
-
Ataga gratulacje!
Ataga12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny znalazłam najlepsze sposoby na domowe Ratowanie zdrowia przy preziwbienu po pracy mleko z czosnkiem i syropek z cytrynki i leżenie plackiem dzien 2Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Mnie tez na poczatku stycznia cos zbieralo, katar i bol gardla. Ja pilam na noc mleko z miodem i maslem, a w ciagu dnia herbaty z sokiem malinowym i swiezym imbirem, pychaaTermin porodu - 28 wrzesnia 2017r.
4cs = pozytywny test
1cs- ciąźa biochemiczna -
Chyba sobie naciagnelam pachwine wychodzac z wanny. Boli mnie spojenie noga-lono od wczoraj. Az musialam przelozyc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej !
Agniecha dużo zdrówka, ja przy corci tez zaczęłam od choroby, wiec znak chyna dobry, i rada dobra odnośnie gorączki, bardzo kazali mk wtedy pilnować żeby nie rosła, ale miałam tak jak Ty raczej stan podgorączkowy.
ataga GRATULACJE !
Mycha to Ty ładne akrobacje musisz robić oby Ci przeszło szybko i nie zakłóciło więcej serduszkowania !
Ratujcie mnie ! Znowu zaczynam szaleć! Jaki człowiek jest durny... Miałam o tym nie myśleć, nie testowac za szybko i sie w ogóle ogarnąć, ale nie umiem. Wyszukiwanie objawów u mnie już sie zaczęło. Jeszcze wczoraj jakiś kaukulator znalazłam i mi zaznaczyło, ze jeżeli sie udało to implantacja byłaby dziś bądź wczoraj. I co ? Dziś najpierw bolało mnie na @, potem ciągnęło, i jakby mi ktoś powietrza do brzucha napuścił, az sobie szyjkę sprawdzałam bo raz tak miałam ze owu sie przesunęła, ale nie służy brak a szyjka nisko ale zamknięta. Wiem, ze to wszystko u mnie działa podświadomie! Niech mnie ktoś doprowadzi do ładu, bo wyląduje w wariatkowie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 13:43