Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za kciuki. Przydadza sie ☺ Lekarz stwierdzil ze stawia na bliźniaki. A pani w recepcji że to ma byc ostatni raz i juz ☺ Ogólnie pozytywny dzień.
A jeślu chodzi o HSG to ja mialam kontrast i bylo ok żadnego bólu. A koleżanka ktora eszla po mnie prawie zemdlała z bólu. Także nic nie wwiadomo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 18:56
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja już właśnie się umówiłam do lekarza na 10 lutego, niestety mój jest na urlopie właśnie od 10 do 21, ale przydzielono mnie na ten czas do innego. jeśli @ przyjdzie terminowo i wszystko pójdzie z planem to koło 13 lutego powinnam mieć IUI
edit: gdyby jednak się okazało, że @ nie przyjdzie, to 10 lutego będę 23 dpo i będzie to idealny moment na sprawdzenie obecności pecherzyka w macicyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 19:32
Kamelkowo lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Agniechaaaa aż 4 ? To super Trzymam kciuki za wszytkie cztery Co ty na czworaczki?
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:SURI ja Ci juz pisałam ze na walentynki oglądamy bobasy na usg i mamy sobie to wizualizować
No właśnie sobie zwizualizowalam i dlatego edytowałam tamtego posta Ty na pewno zobaczysz bijące serduszko, a może nawet 2 lub 3 lub 43 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny z grubej rury jedziecie Suri blizniaki, Aga 4-raczki, Lady rowniez blizniaki i bedzie wesolo
Ja juz spakowana do szpitala, jutro mnie przyjmuja, ale nie wiem czy histeroskopie nie bede miec dopiero w piatek, a mi sie marzy, zeby jutro szybko ordynator zrobil co ma zrobic i max w piatek rano mnie wypuscili... ehh czy tylko ja nie znosze takich miejsc jak szpital?Lady_E lubi tę wiadomość
-
Jakbym usłyszała dwa serduszka to bym chyba oszalała Ale tak jak Aga pisze byle chociaż jedno zostało I będziemy wniebowzięci
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
Ja dokładnie dwa tygodnie... Ale betę zrobie pewnie po 12 dniach
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ja chyba zatestuje w piatek - ale nadzieji absolutny brak. Poza zalewajacym sluzem i wiecznym uczuciem "mokro" brak jakichkolwiek odstepst od normalnego cyklu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz nie śpię katar i ból gardła mnie obudziły cała choroba skupiła sie na Katarze i gardle plikami sobie to wredne gardełka i pije gorąca herbatkę z miodem i cytrynką a co do noska to muszę kupić chyba wodę morską wredna choroba idź sobie z mojego (moze) zafasolkowanego organizmu!!
-
Laski co znaczy ze test owu firmy feacelle wyszedł wczoraj negatywny a lh vitam pozywyny? Jak to rozumieć ? I to od razu prawie pozytyw na lh vitam a na geacelle byla kreska ale bardzo jasna. Wczoraj miałam 8 dc.nie możliwe żeby tak wcześnie.szyjka średnia i chyba raczej zamknięta.pól zamknięta jakoś.i Malo śluzu mam.podpowiedzcie...