Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie testowanie raczej się przesunie z tym moim PCO nic nie wiadomo mam 15dc a dopiero dzisiaj wyszła mi blada druga kreska na teście... w zeszłym cyklu owu miałam w 19dc ale teraz nie zapowiada się raczej... jeśli w ogóle będzie to dość późno... syna mam z owulacji przesuniętej o 3 tygodnie ale aż tyle nie będę czekać... jak owu nie będzie do końca przyszłego tygodnia to zapisuję się do kliniki na monitoring i stymulacje. Ehh mnie też jakiś dół złapał...
-
No my juz po inseminacji. Melismy dwa pęcherzyki. Oba pękły. Za 14 dni jadę na betę Teraz spokój, luteina i acard. I się nie nakręcać
suri2016, Kamelkowo lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
Lady_E wrote:No my juz po inseminacji. Melismy dwa pęcherzyki. Oba pękły. Za 14 dni jadę na betę Teraz spokój, luteina i acard. I się nie nakręcać
Lady_E lubi tę wiadomość
-
Nadia83 wrote:Lady trzymam kciuki!
A ja jutro na hsg się wybieram a tu dziś plamienie, pewnie po pobraniu posiewu. Mam nadzieję, że do jutra przejdzie -
Ewela, ja miałam HSG w listopadzie. Badanie do przeżycia.. będziesz miała sono czy z kontrastem?
U nas podawali godzinę przed badaniem jakąś tabletkę znieczulającą. Badanie było dość bolesne przy zakładaniu tego wziernika, ale trwało to 2-3 minuty zatem do przeżycia. Po badaniu 1-2 dniu bóle podbrzusza jak przy @, ale to mogło wynikać z tego, że u mnie kontrast w jednym jajowodzie przeszedł dopiero za drugim razem. Podsumowując, nie ma się naprawdę czego bać. -
ja jestem świeżo po HSG, robiłam w styczniu. całe szczęście, że miałam pod całkowita narkoza, ale z tego co wiem to badanie trwało niecałe 5 minut. ja miałam z kontrastem. tego samego dnia miałam lekkie @ zaraz po zabiegu i tyle jeśli chodzi o dolegliwości, żadnych boli później. nie ma się czego bać3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
91Ewela09 wrote:Bardzo pocieszajace. W tym cyklu "jade" bez lekow, w 100% naturalny. Ale jajnik daje o sobie ostro znac,az mnie zgina w pol,a do tego cycki. Okropnie bola
ja jajnik czuję właściwie przez większość cyklu niestety. daje o sobie znać już jakieś 5 dni przed owulacją i trzyma mnie do samej @3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:ja jajnik czuję właściwie przez większość cyklu niestety. daje o sobie znać już jakieś 5 dni przed owulacją i trzyma mnie do samej @
A już myślałam, że to mój prawy jajnik jest jakiś upośledzony, bo mnie ćmi przez większość dni w cyklu. Ale widzę, że to norma -
Kaczorka wrote:A już myślałam, że to mój prawy jajnik jest jakiś upośledzony, bo mnie ćmi przez większość dni w cyklu. Ale widzę, że to norma
U mnie to samo ale tylko prawy. Lewy jest cichutki ^^ -
Kaczorka wrote:A już myślałam, że to mój prawy jajnik jest jakiś upośledzony, bo mnie ćmi przez większość dni w cyklu. Ale widzę, że to norma
hihi, u mnie cały czas coś się dzieje w tym jajniku, w prawym, bo tylko z niego mam owulacje3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę