Lutowe testowanie 2017
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Ja bym dołożyła TSH jeszcze, tylko przy prolaktynie trzeba być na czczo. FSH,LH TSH można po południuKateHawke wrote:Ewcia a mogę popołudniu? Nie muszę być na czczo? E_w_c_i_a, KateHawke, Aga89 lubią tę wiadomość E_w_c_i_a, KateHawke, Aga89 lubią tę wiadomość 
 112 cs o syna, 15 lat walki !!
 Provita-Paliga
 NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
 Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
 ⛄⛄⛄

- 
                        nick nieaktualny
- 

A bierzesz coś? ja bym skonsultowała jak najszybciej z gin bo szału nie ma.Kasia1111 wrote:Dziewczyny mam wyniku i progesteronu juz. Wyszlo 16.62 czy to dobrze?  
 Provita-Paliga
 ⛄⛄⛄

- 
                        nick nieaktualny
- 

Daj znać co i jak.Kasia1111 wrote:Dzisziaj mam wizyte takze. Wszystko obgadam. Bo spevjalnie jeszcze raz bete i prohesteron zrobilam przed sama wiyta  
 Provita-Paliga
 ⛄⛄⛄

- 
                        nick nieaktualny
- 

Wiesz wolałam by tej wiedzy nie miećE_w_c_i_a wrote:no Ty masz ogromną wiedzę i fajnie mieć kogoś takiego w wirtualnym świecie masz ogromną wiedzę i fajnie mieć kogoś takiego w wirtualnym świecie  bo wynika ona z klęski  urodzaju u mnie. Wolałam  bym zaliczyć  wpadkę  i tej wiedzy nie mieć. bo wynika ona z klęski  urodzaju u mnie. Wolałam  bym zaliczyć  wpadkę  i tej wiedzy nie mieć.
 Czasem siedzę po nocach i czytam doświadczenia innych dziewczyn nawet tutaj jak piszemy zostanie dla potomnych 
 Dla mnie autorytetem jest Inna ♡♡♡♡♡♡♡
 Ja to przy Innej stażystka hihihi E_w_c_i_a lubi tę wiadomość E_w_c_i_a lubi tę wiadomość 
 Provita-Paliga
 ⛄⛄⛄

- 

A progesteron robiłaś? Czasem jednrazowy mały przyrost nie przekreśla. Czasem z małych przyrostow sa fasolki.Bajkaaa wrote:Ej laski coś chyba jest nie tak... Betę mam 942,900 a wcześniejsza była 657... Kurcze boję się że cis jest nie tak... Przyrost tylko 43 czy 44% 
 Provita-Paliga
 ⛄⛄⛄

- 

Dzisiaj:) ja jutro mam 3dc i tez lece na FSH, LH, estriadol i prolaktynęKateHawke wrote:Dziewczyny pytanko : kiedy robić FSH i LH? Jestem teraz w 3dc.   KateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość KateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
- 

Flowwer wrote:A bierzesz coś? ja bym skonsultowała jak najszybciej z gin bo szału nie ma.
 Kurcze ja mam 12, ale po tym jak ostatnio FL wyniosla 13 dni uznałam, ze to chyba calkiem niezle. Ale z tego co widze, to tez powinnam do gina leciec:/
- 

CholeraBajkaaa wrote:Ej laski coś chyba jest nie tak... Betę mam 942,900 a wcześniejsza była 657... Kurcze boję się że cis jest nie tak... Przyrost tylko 43 czy 44% faktycznie mało, ale może jeszcze nadrobi. Przyrost poniżej normy może, ale nie musi o złym rozwoju zarodka. faktycznie mało, ale może jeszcze nadrobi. Przyrost poniżej normy może, ale nie musi o złym rozwoju zarodka. Powtórz bętę za kolejne 48h i może jeszcze odbije. :*
                                Mikołaj 25.04.2011 Powtórz bętę za kolejne 48h i może jeszcze odbije. :*
                                Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
 27.02 3480g Michaś 56cm długości