Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1111 wrote:21.02- 79
23.02-156.6
A dzisiaj 1022.6 czekam tylko na progesteron
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
E_w_c_i_a wrote:Troszkę aczkolwiek teraz czytam i porównuje czy dobra wielkość zarodka itd itp. kamień z serca spadnie chyba dopiero po osiemnastce dziecka
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ewcia gratulacje
Bajka, mam 27 lat, od 2,5 roku w związku z marzeń i snów (wiedziałam, że to ten jedyny jak tylko się zobaczyliśmy), od października zaręczeni. Ja mam nadzieję cichutką, że 2018 to będzie rok nie tylko ślubu, ale też bobasa
I mamy takie same związki hahaha ja gadam, a z niego na siłę wyciągam informacje -
nick nieaktualny
-
Co do 18 dziecka że wtedy człowiek przestanie się martwić, to nie tak jest rodzic martwi się do końca życia więc mówią małe dzieci mały kłopot duże dzieci duży kłopot i z opowiadań wiem że to powiedzenie jest prawdziwe
E_w_c_i_a lubi tę wiadomość
-
Kasia gratuluje
Ewcia dasz rade ja mialam wozyty co miesiac
Bajkaa racja male dzieci maly problem dize dzieci duzy problem.
Flowerr trzymam kciuki aby mezowi s8e nie odmienilo!E_w_c_i_a, Bajkaaa lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Flowwer wrote:Ewa twoje pierwsze dziecko ? Uwierz to normalne ja bym to samo robiła ponoć to przechodzi po trzecim dziecku
Ha:-) Trochę nie na temat, ale przypomniało mi się, jak moja koleżanka, która ma trójkę dzieci, opowiedziała mi kiedyś taką anegdotę - przy pierwszym dziecku, gdy połknie monetę, wiezie się go na SOR. Przy drugim - czeka się, aż wyjdzie razem z kupką. W przypadku trzeciego - potrąca się z kieszonkowego:-)E_w_c_i_a, Flowwer, Amy333, kaha, Maja84, Aga89 lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Ha:-) Trochę nie na temat, ale przypomniało mi się, jak moja koleżanka, która ma trójkę dzieci, opowiedziała mi kiedyś taką anegdotę - przy pierwszym dziecku, gdy połknie monetę, wiezie się go na SOR. Przy drugim - czeka się, aż wyjdzie razem z kupką. W przypadku trzeciego - potrąca się z kieszonkowego:-)
Haha dobre xD zapewne tak będzie
Jeszcze dzieci urodzonych nie mam, także to jest walka o pierwsze No i jestem już aniołkową mamą także w zasadzie to walka o 2 dzieckoSzczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
calza wrote:Ewcia gratulacje
Bajka, mam 27 lat, od 2,5 roku w związku z marzeń i snów (wiedziałam, że to ten jedyny jak tylko się zobaczyliśmy), od października zaręczeni. Ja mam nadzieję cichutką, że 2018 to będzie rok nie tylko ślubu, ale też bobasa
I mamy takie same związki hahaha ja gadam, a z niego na siłę wyciągam informacje
Ja byłam w twoim wieku biorąc ślub a teraz uda mi się jeszcze jako 30 latka urodzić dziecko
No to widzisz faceci poprostu w większości tacy są -
Anna Stesia wrote:Ha:-) Trochę nie na temat, ale przypomniało mi się, jak moja koleżanka, która ma trójkę dzieci, opowiedziała mi kiedyś taką anegdotę - przy pierwszym dziecku, gdy połknie monetę, wiezie się go na SOR. Przy drugim - czeka się, aż wyjdzie razem z kupką. W przypadku trzeciego - potrąca się z kieszonkowego:-)
Też takie znam hahahhahah
Przy pierwszym jak wychodzisz pierwszy dzień do pracy to dzwonisz co 30 min czy z dzieckim wszystko ok.
Przy drugim dzwonisz 2 x z pracy.
Przy trzecim zamykając drzwi z domu usmiechasz sie ze wreszcie w pracy wypijesz ciepła kaweAnna Stesia, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Ewcia - cieszę się, że jest serduszko i pozytywnie zazdraszczam!!
Ciekawe co ja jutro zastanę. Za wiele się nie spodziewam w 4t5d.
Ja tez ide jutro na pierwsza wizyte to moje plamienie ( w sumie ja widzialam tylko 1 kropelke krwi ktora nie byla nawet wielkosci paznokcia najmniejszego ale i tak spanikowalam )nie powtorzylo sie od tamtego czasu o ktorej masz wizyte?
-
Flowwer wrote:I LH oraz prolaktynę bym radziła najlepiej w 3dc ( Prolaktyne na czczo między 9-10 rano)
Musi byc 9-10? Bede na badaniach wczesniej, przed 8.
I jeszcze gdybys mi rozszyfrowala co znaczy LH:) -
Amy333 wrote:Musi byc 9-10? Bede na badaniach wczesniej, przed 8.
I jeszcze gdybys mi rozszyfrowala co znaczy LH:)
A prolaktyne minimum 2h po obudzeniu się i bez śniadania czyli na czczo
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bardzo istotna jest zależność pomiędzy stężeniami obu hormonów. Stosunek poziomu LH do poziomu FSH powinien oscylować około 1. Mniejszy może świadczyć o niewydolności przysadki, a wyższy o zespole policystycznych jajników.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄