Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
calza wrote:Dziewczyny ja uciekam, wszystkim życzę fasolek i nudnych ciąży mam nadzieję, że jak za rok się tu pojawię, to żadnej z Was już nie spotkam i wszystkie będziecie MAMUSIAMI!!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kaczorka wrote:Kasia - na 18 dopiero idę.
A tymczasem coś mnie rozkłada.. gardło boli. Reszta ciała jakby też. Zostaję dziś w domu. Praca nie zając.
Kaczorka wypróbuj olej kokosowy/lniany (ja mam kokosowy) jak jest w postaci stałej biorę pół łyżeczki i żuję/płuczę jamę ustną około 5 minut. Potem wypluwam i dokładnie płuczę wodą i myję zęby.
Robię tak.jak mnie coś zaczyna łapać 2 razy dziennie.
Oleje mają działanie wyciągające i bakteriobójcze, a w jamie ustnej jest ich sporo. Mi pomaga a sposób naturalny
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
A dla wszystkich zafasolkowanych gratulacje u sppokojnej bezobjawowej ciążuniPozytywne nastawienie -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Kasia - na 18 dopiero idę.
A tymczasem coś mnie rozkłada.. gardło boli. Reszta ciała jakby też. Zostaję dziś w domu. Praca nie zając.
O ty tez pozno ja ide na wpol do 16 prawie tez tak kurcze pozno ale prywatne i dlatego takie godziny maja chyba -
Kasia1111 wrote:O ty tez pozno ja ide na wpol do 16 prawie tez tak kurcze pozno ale prywatne i dlatego takie godziny maja chyba
Hmm, no trochę późno, ale mi pasuje
Na NFZ jak idę to mam godziny między 13:30 a 16:30, ale przyjmuje do 18
Trochę się boję tej wizyty dzisiaj. A wszystko przez ten jajnik. No ale trzeba będzie wziąć na klatę wszystko. -
Hej dziewczyny! Będzie dobrze wiem że się boicie ja mam wizytę jutro u gin i też się stresuje, za niedługi idę na betę i też Sue stresuje:)
Tylko proszę miejcie z tyłu głowy że jest wszystko dobrze tylko poprostu stres który jest zawsze nie opuszcza nas,
Dajcie znać co mówił lekarz ja trzymam kciuki -
Flowwer wrote:Folitropina (FSH) oraz lutropina (hormon luteinizujący, LH) to hormony umożliwiające zajście w ciążę. Ich niedobór przyczynia się do problemów z zapłodnieniem. Zarówno FSH, jak i LH występują u kobiet i mężczyzn.
A prolaktyne minimum 2h po obudzeniu się i bez śniadania czyli na czczo
Dzieki wielkie:) Wstaje o 5:30, wiec badanie o 8:00 będzie w sam raz:)