Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy333 wrote:Kurcze ja mam 12, ale po tym jak ostatnio FL wyniosla 13 dni uznałam, ze to chyba calkiem niezle. Ale z tego co widze, to tez powinnam do gina leciec:/
Kurcze ja tez wlasnie nie wiem dzisiaj sie zapytam gina czy to dobrze jak tak mi wyszlo, zabiore ze soba wyniki tych moich bet wszystkich i tego progesternu zeby zobaczylAmy333 lubi tę wiadomość
-
Kasia1111 wrote:Kurcze ja tez wlasnie nie wiem dzisiaj sie zapytam gina czy to dobrze jak tak mi wyszlo, zabiore ze soba wyniki tych moich bet wszystkich i tego progesternu zeby zobaczyl
o to czekam na wieści:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyE_w_c_i_a wrote:Jestem po wizycie. Serduszko bije Ciąża jest o 2 dni młodsza niż tutaj czyli 6 tydzień 1 dzień.
Wizyta za 3 tygodnie! Nie mają serca Ci lekarze
Ewa czy moge zapytac jak wygladala twoja pierwsza wizyta? Ja dzisiaj ide po poludniu i troche sie stresuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 11:48
-
Kasia1111 wrote:Kurcze ja tez wlasnie nie wiem dzisiaj sie zapytam gina czy to dobrze jak tak mi wyszlo, zabiore ze soba wyniki tych moich bet wszystkich i tego progesternu zeby zobaczyl
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kasia1111 wrote:Ewa czy moge zapytac jak wygladala twoja pierwsza wizyta? Ja dzisiaj ide po poludniu i troche sie stresuje
Nie masz się co stresować
Na początku był wywiad - kiedy ostatnia miesiączka, ilu dniowe mam cykle.
Później kazał się rozebrać i usiąść na fotelu, założył wziernik i sobie pooglądał - stwierdził że jest wszystko dobrze.
Później robił mi USG dopochwowe i pokazał pęcherzyk z zarodkiem i bijącym sercem, na moje życzenie wszystko pomierzył. Stwierdził że na tym etapie zazwyczaj tego nie robi bo jest to wczesna ciąża, ale że ja mam schizę żeby później wszystko porównywać to mi pomierzył xD
Później pytał czy plamię, dał luteinę 2x1 podjęzykową dla świętego spokoju, omówiliśmy kwestię moich cukrów, pytał czy pracuję i do kiedy chcę pracować xD Dał mi kartę ciąży, zlecił podstawowe badania, umówiliśmy się za 3 tygodnie, kazał nie schizować, wziął 120 zł i tyle z wizytyFlowwer lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
Kasia - pewnie dostaniesz progesteron w tabletkach.
U mnie w 13 dpo było 20.38. A chyba z czasem powinno go przybywać.
Bajkaaa - oby to nie znaczyło nic złego. Powtórz jeszcze raz za 2 dni. Oby beta wystrzeliła do przodu!!
A ja już chcę wiedzieć czemu ciągle czuję ten prawy jajnik.. A tu jeszcze 3.5h -
Bajkaaa wrote:Ja po wizycie u jednego lekarza który nadzieji nie dał ale idę jeszcze do innego na konsultacje, zobaczymy ale jestem przerażona...
Wiem że ciężko o optymizm w takich momentach ale tule
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Mi w tej 1 ciąży co źle przystało BHCG lekarz powiedział że może być to problem ale później nie zwracał uwagi na przyrost tylko na rozwój zarodka bo powiedział że wszystko jest możliwe i miał przypadki gdzie jednak wszystko było dobrze, także bajka głowa do góry, jeszcze nie wszystko przesądzone.
Kaczorka, Flowwer lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyE_w_c_i_a wrote:Nie masz się co stresować
Na początku był wywiad - kiedy ostatnia miesiączka, ilu dniowe mam cykle.
Później kazał się rozebrać i usiąść na fotelu, założył wziernik i sobie pooglądał - stwierdził że jest wszystko dobrze.
Później robił mi USG dopochwowe i pokazał pęcherzyk z zarodkiem i bijącym sercem, na moje życzenie wszystko pomierzył. Stwierdził że na tym etapie zazwyczaj tego nie robi bo jest to wczesna ciąża, ale że ja mam schizę żeby później wszystko porównywać to mi pomierzył xD
Później pytał czy plamię, dał luteinę 2x1 podjęzykową dla świętego spokoju, omówiliśmy kwestię moich cukrów, pytał czy pracuję i do kiedy chcę pracować xD Dał mi kartę ciąży, zlecił podstawowe badania, umówiliśmy się za 3 tygodnie, kazał nie schizować, wziął 120 zł i tyle z wizyty
heheh nie bolalo nic mowiesz? No wlasnie ja nie lubie sie rozbierac przed lekarzem ale jak mus to mus heh ja za rowna godzien ju bede wchodzic pwoli do gabinetu to zobaczymy oby bylo wszystko dobrze
Kaczorka a co do tego pregesteronu to masz racje ze pewnie mi cos przepisze na nia -
Nic nie bolało, a że jeszcze lekarz mega przystojny to z rozebraniem też nie było problemu xD
Ja chodzę do przystojniaczka żeby chociaż mieć jakąś przyjemność - jak już się patrzy między nogi to lepiej żebym ja miała dobry widokFlowwer, kaha, bazylkove, Aga89 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyE_w_c_i_a wrote:Nic nie bolało, a że jeszcze lekarz mega przystojny to z rozebraniem też nie było problemu xD
Ja chodzę do przystojniaczka żeby chociaż mieć jakąś przyjemność - jak już się patrzy między nogi to lepiej żebym ja miała dobry widok
heheh to niestety musze sie zasmucic bo moj jakis stary Ale jakos to przetrwam heheh Ale wole jednak zeby to moj narzeczony aby zagladal mi miedzy nogi heheh Ale jak mus to mus Jeju juz nie moge wytrzymac jeszcze dziasiaj rano dopadly mnie lekkie mdlosci musze zapytac tez co z tym moim lekkim plamieniem w sobote bo zaczynam prace niedlugo wlasnie po 10 godzin dziennie i nie wiem czy co to bylo -
nick nieaktualnyE_w_c_i_a wrote:Nic nie bolało, a że jeszcze lekarz mega przystojny to z rozebraniem też nie było problemu xD
Ja chodzę do przystojniaczka żeby chociaż mieć jakąś przyjemność - jak już się patrzy między nogi to lepiej żebym ja miała dobry widokE_w_c_i_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
E_w_c_i_a wrote:Nic nie bolało, a że jeszcze lekarz mega przystojny to z rozebraniem też nie było problemu xD
Ja chodzę do przystojniaczka żeby chociaż mieć jakąś przyjemność - jak już się patrzy między nogi to lepiej żebym ja miała dobry widokE_w_c_i_a lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ja tez ubieram tuniki, wbrew pozorom nie śmigam z obnażoną psioszką przez pół gabinetu poza tym gdybym nawet tak latała to On już widział tyle różnych wagin że na pewno moja by nie zrobiła na nim wrażenia
Amy333, Flowwer, Kasia1111 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyE_w_c_i_a wrote:Ja tez ubieram tuniki, wbrew pozorom nie śmigam z obnażoną psioszką przez pół gabinetu poza tym gdybym nawet tak latała to On już widział tyle różnych wagin że na pewno moja by nie zrobiła na nim wrażenia
A powiedz dlugo ta wizyta twoja trwala? -
E_w_c_i_a wrote:Ja tez ubieram tuniki, wbrew pozorom nie śmigam z obnażoną psioszką przez pół gabinetu poza tym gdybym nawet tak latała to On już widział tyle różnych wagin że na pewno moja by nie zrobiła na nim wrażenia
E_w_c_i_a lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄