Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka wrote:Czekam na wejście :p a stres jak przed egzaminem ustnym
Bardzo nie chcę się rozczarować!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyKaczorka trzymam kciuki, daj znac ja bedziesz po!!
Kasia- oszczedzaj sie, ja mialam krwiaka i lezalam plackiem przez 2 tygodnie trzymam kciuki, zeby wszystko sie uspokoilo i bezproblemowo dalej przebiegalo!
Bajka, trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoja fasolke, niech sie trzyma mocno!!
-
Kaczorka przynieś dobre wiadomości
U mnie to liczę na to że jednak jestem z tego przypadku że jednak będzie dobrze... Niech rozwija się dobrze...
Ja wiem ze co 3 kobieta przez to przechodzi ale uwierzcie mi to jest najpiękniejsza rzecz jaka mi się od 3 lat przytrafila albo i nawet w życiu i nie chce tego od tak stracić a wiem że nie mogę nic zrobić... To już nie zależy ode mnie -
nick nieaktualny
-
No więc tak.. jajo lekko spłaszczone o długości 6 mm. Na więcej wiadomości czekamy 2 tyg.
Dostałam też w razie co dupka. Zaszkodzić nie zaszkodzi a może pomoże.
A to co mnie boli to prawdopodobnie torbielka po ciałku żółtkowym. Niegroźna.
Zastanawia mnie to spłaszczenie. Bo wymiary mam 0.69 i 0.54. Mam nadzieję, że to nie oznacza nic złego!! -
nick nieaktualny
-
Kaczorka, ja się niestety nie znam na tym, ale mocno wierze, że to nic takiego. Gin nic więcej o tym nie mówiła? Trzymam nadal mocno kciuki!
-
summer86 wrote:Kaczorka, ja się niestety nie znam na tym, ale mocno wierze, że to nic takiego. Gin nic więcej o tym nie mówiła? Trzymam nadal mocno kciuki!
No jak zapytałam to powiedział, że różnie może być. Ale nic złego póki co jeszcze nie ma. Ogólnie lekarz realista - raczej nie z tych co dają złudne nadzieje. -
Hej dziewczyny wpisuje się w ten wątek bo nie mam za bardzo z kim pogadać miałam bardzo pozytywny miesiąc radość a nie jakiś wewnętrzny przymus z seduszkowania istny maraton w tym miesiącu pełna nadzieji zaczęłam odliczać dni do testu ale z ciekawości zrobiłam badanie żeby zobaczyć jak te podstawowe hormony pracują i odebrałam wyniki siedziałam w aucie i płakałam ... 6 dpo: tsh w tamtym miesiącu 2,92 i przy euthyroxie 25 ani drgnęło bez zmian 2,92 :[ progesteron ledwo 14 a prolakyyna 35! ( ten miesiąc juz chyba raczej mogę spisać na stratę z takimi wynikami:( w pt idę do gina niech powie co z tym robić bo zlapalam doła planuje od następnego cyklu pić zioła sroki nr 3 i na drugą fazę może coś się polepszy
Wspieram Was wszystkiePaula -
Paulaaa90 wrote:Hej dziewczyny wpisuje się w ten wątek bo nie mam za bardzo z kim pogadać miałam bardzo pozytywny miesiąc radość a nie jakiś wewnętrzny przymus z seduszkowania istny maraton w tym miesiącu pełna nadzieji zaczęłam odliczać dni do testu ale z ciekawości zrobiłam badanie żeby zobaczyć jak te podstawowe hormony pracują i odebrałam wyniki siedziałam w aucie i płakałam ... 6 dpo: tsh w tamtym miesiącu 2,92 i przy euthyroxie 25 ani drgnęło bez zmian 2,92 :[ progesteron ledwo 14 a prolakyyna 35! ( ten miesiąc juz chyba raczej mogę spisać na stratę z takimi wynikami:( w pt idę do gina niech powie co z tym robić bo zlapalam doła planuje od następnego cyklu pić zioła sroki nr 3 i na drugą fazę może coś się polepszy
Wspieram Was wszystkie
Jak długo się staracie? Czym są te zioła sroki?
Też idę w pt do gina. -
Gigi wrote:Cześć Paula. Tutaj dziewczyny chyba powoli przestaną pisać bo większość na marcowy wątek już poszła.
Jak długo się staracie? Czym są te zioła sroki?
Też idę w pt do gina.
To przechodzę w takim razie na marzec
Zioła ojca sroki to zestawy różnych mieszanek ziół i np mieszanka nr 3 jest na pobudzenie jajników do pracy czyli na pobudzenie owulacji a ta mieszanka na fazę II to na ewentualne utrzymanie ciąży na progesteronu czytałam bardzo dużo opinii kobiet które zachodziły juz w pierwszym miesiącu picia podobno trzeba je pić z wiarą a jej mi nie brakuje i chce spróbować
Staramy się 5 cykl a dla mnie to jak wieczność (
Sledzilam Twój poprzedni cykl, powiedz jak się czujesz teraz dopiero idziesz pierwszy raz do lekarza?Paula -
Paulaa byłam już w szpitalu w piątek ale gin mnie nie zbadał, kazał mi iść do ginekologa po krwawieniu. Stwierdził po prostu że to cb...
Idę teraz w piątek chociaż nie wiem czy do tego czasu przestanę krwawic. Muszę powtórzyć jeszcze bete i sprawdzić czy już całkiem spadla, sprawdzę jeszcze tsh kontrolnie a na resztę badań poczekam co mi powie lekarz -
Kaczorka wrote:No więc tak.. jajo lekko spłaszczone o długości 6 mm. Na więcej wiadomości czekamy 2 tyg.
Dostałam też w razie co dupka. Zaszkodzić nie zaszkodzi a może pomoże.
A to co mnie boli to prawdopodobnie torbielka po ciałku żółtkowym. Niegroźna.
Zastanawia mnie to spłaszczenie. Bo wymiary mam 0.69 i 0.54. Mam nadzieję, że to nie oznacza nic złego!!
P.s. wiem że to przychodzi ciężko zwłaszcza po przejściach
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Paulaaa90 wrote:Hej dziewczyny wpisuje się w ten wątek bo nie mam za bardzo z kim pogadać miałam bardzo pozytywny miesiąc radość a nie jakiś wewnętrzny przymus z seduszkowania istny maraton w tym miesiącu pełna nadzieji zaczęłam odliczać dni do testu ale z ciekawości zrobiłam badanie żeby zobaczyć jak te podstawowe hormony pracują i odebrałam wyniki siedziałam w aucie i płakałam ... 6 dpo: tsh w tamtym miesiącu 2,92 i przy euthyroxie 25 ani drgnęło bez zmian 2,92 :[ progesteron ledwo 14 a prolakyyna 35! ( ten miesiąc juz chyba raczej mogę spisać na stratę z takimi wynikami:( w pt idę do gina niech powie co z tym robić bo zlapalam doła planuje od następnego cyklu pić zioła sroki nr 3 i na drugą fazę może coś się polepszy
Wspieram Was wszystkie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:Kaczorka przynieś dobre wiadomości
U mnie to liczę na to że jednak jestem z tego przypadku że jednak będzie dobrze... Niech rozwija się dobrze...
Ja wiem ze co 3 kobieta przez to przechodzi ale uwierzcie mi to jest najpiękniejsza rzecz jaka mi się od 3 lat przytrafila albo i nawet w życiu i nie chce tego od tak stracić a wiem że nie mogę nic zrobić... To już nie zależy ode mnie
Jestem z sercem z Wami !!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Bedzie dobrze !!! Trzeba być nastawionym optymistycznie a wiem że ciężko!!!
Jestem z sercem z Wami !!!
Dziekuje ale mam takie wrażenie jakbym już wogole nie czuła się ciążowo w sensie bez objawów:( masakra nie wiem czy faktycznie już nie mam żadnych objawów czy wmowilam sobie to...