Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To już wam pisze ale żaden pozytyw, jutro i w poniedziałek mam powtórzyć betę i we wtorek na kontrolę do niej cokolwiek by się nie wydarzyło, ogólnie powiem wam że trochę się już z tym pogodziłam, mój "błąd" że tak szybko zorientowałam się że jestem w ciąży bo nawet bym nie wiedziała o problemach. Pewnie dopóki nie poronie będę chodzić często na wizyty, dostałam instrukcje jak brać leki na tarczyce i tyle czekamy dalej
-
Ale nic nie jest przesądzone w jedna lub drugą stronę. Ciąża to nie matematyka
Najważniejsze je przyrosła a nie spadła.
Z małych przyrostow też są dzieci.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Heh, zasnęłam wczoraj przed 19 i tak spałam do 5 :p z małą przerwą na umycie i przebranie w piżamę. Zmogło mnie niesamowicie. A sny miałam tak intensywne i głupie, jak już nie pamiętam kiedy.
Najgorzej, że gardło mnie boli już trzeci dzień cytryna z miodem nie pomagają..
Bajkaaa - co do Ciebie to oby się okazało, że jednak będzie dobrze :* trzymam kciuka za tą dzisiejszą betę -
Ponoć delikatny ból nie oznacza nic złego ale jeśli będzie cię to niepokoić to dzwoń lepiej się uspokoić Ja zaraz idę na tą betę i poczekam zobaczymy o której dziś będą wyniki bo w poniedziałek były o 13 a w środę były już po 11... Już się nawet nie stresuje
-
Bajkaaa wrote:Ponoć delikatny ból nie oznacza nic złego ale jeśli będzie cię to niepokoić to dzwoń lepiej się uspokoić Ja zaraz idę na tą betę i poczekam zobaczymy o której dziś będą wyniki bo w poniedziałek były o 13 a w środę były już po 11... Już się nawet nie stresuje
:***Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Hej ja już mam wyniki i mam to samo co w środę przyrost z tego co liczę 41% chyba bo w środę miałam
942,900
A teraz 1336,00
Także czekam na rozwój sytuacji...Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata wiem,że sie na tym znasz czy mogłabys mi pomóc ziterpretować wynik mojego m ?Dodałam te wyniki na męskie sprawy,ale tylko dwie odpowiedzi były,jedna,że wyniki ok,a druga,że te wyniki nic nie swiadczą bo są zrobione w labo i tam jest inna diagnostyka.My robilismy w labo,żeby miec dla ginekologa,ale idąc do gina na nfz nie potrafił powiedzieć czy z wierzchu są dobre bo sie na tym nie zna pieknie wiem,że nie sa szczegółowe to typowy sprerminogram,ale skoro o niczym nie świaczy to po co go wykonywac https://zapodaj.net/e765052867a6b.jpg.html
-
Paulinucha87 wrote:innamorata wiem,że sie na tym znasz czy mogłabys mi pomóc ziterpretować wynik mojego m ?Dodałam te wyniki na męskie sprawy,ale tylko dwie odpowiedzi były,jedna,że wyniki ok,a druga,że te wyniki nic nie swiadczą bo są zrobione w labo i tam jest inna diagnostyka.My robilismy w labo,żeby miec dla ginekologa,ale idąc do gina na nfz nie potrafił powiedzieć czy z wierzchu są dobre bo sie na tym nie zna pieknie wiem,że nie sa szczegółowe to typowy sprerminogram,ale skoro o niczym nie świaczy to po co go wykonywac https://zapodaj.net/e765052867a6b.jpg.html
Anna Stesia lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
DZiekuje za odzew własnie ta koncentracja mnie martwi szukam i szukam na necie i własnie tam cos o infekcjach jest.A mogło mieć na to wpływ,ze mój mądry facet przed oddaniem nasienia mył się mydłem?bo mówiłam mu,że tylko woda a ten jak zwykle zapomniał!
-
Paulinucha87 wrote:DZiekuje za odzew własnie ta koncentracja mnie martwi szukam i szukam na necie i własnie tam cos o infekcjach jest.A mogło mieć na to wpływ,ze mój mądry facet przed oddaniem nasienia mył się mydłem?bo mówiłam mu,że tylko woda a ten jak zwykle zapomniał!Mikołaj 25.04.2011
-
Paulinucha87 wrote:Myslisz,ze ta infekcja czy czort tam wie ma wplyw na zaplodnienie(a raczej jego brak)?Mikołaj 25.04.2011