Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kajax wrote:no ja niestety dziś wyniki HCG < 2,0 czyli ujemny...
Sądzę, że już chyba nie ma co powtarzać.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:Hej ja już mam wyniki i mam to samo co w środę przyrost z tego co liczę 41% chyba bo w środę miałam
942,900
A teraz 1336,00
Także czekam na rozwój sytuacji...
Fasolka to nie matematyka tylko wyciagnieta średnia. Sporo kobiet zachodzi w ciążę nawet o tym nie wiedząc a bety nie sprawdza.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Czekaj.... póki nie ma spadku lub zatrzymania wzrostu bety jest nadzieja.
Fasolka to nie matematyka tylko wyciagnieta średnia. Sporo kobiet zachodzi w ciążę nawet o tym nie wiedząc a bety nie sprawdza.Maja84, Asik84 lubią tę wiadomość
-
Jutka wrote:Ja teoretycznie dziś powinnam dostać @, puki co nie widać jej, więc rano testuje... wynik już chyba powinien być wiarygodny. 3majcie kciuki
Jutka to chodź z testowaniem na marzec
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Czekaj.... póki nie ma spadku lub zatrzymania wzrostu bety jest nadzieja.
Fasolka to nie matematyka tylko wyciagnieta średnia. Sporo kobiet zachodzi w ciążę nawet o tym nie wiedząc a bety nie sprawdza.
Ja przestałam się udzielać e innych wątkach bo w sumie tylko o tej becie myślę... Boję się strasznie że moje szczęście trwało tylko kilka dni... Gin kazała powtarzać betę ale z tego co czytam to raczej nie udaje się dziewczynom... Dobija mnie to, tymbardziej że mam wrażenie że nie mam żadnych objawów ciąży a wtorek wydaje się taki odległy wtedy mam wizytę tylko że wiem też że we wtorek mogę nic więcej się nie dowiedzieć tylko każą czekać... Rodzina ma mnie dość nawet nie chcą słyszeć o tym że się nie uda każdy mówi że będzie dziecko ze będzie zdrowe a ja z dnia na dzień coraz mniej w to wierzę... -
robilam test w 23 d.c. i lipa negatyw dałam na luz przestałam brac duphaston w 25 d.c a ty 28 d.c plamienie leciutkie godzinne mowie @ sie rozkreca i tak czekałam na nią i nic .... dziś zrobiłam test to mój 31d.c i dwie krechy !!!!!
Także dziewczyny lepiej za wcześnie nie testować bo daje to złudne rozczarowanieE_w_c_i_a, bejb, Bajkaaa, Kaczorka, Flowwer, w_nika lubią tę wiadomość
-
anusiak723 wrote:robilam test w 23 d.c. i lipa negatyw dałam na luz przestałam brac duphaston w 25 d.c a ty 28 d.c plamienie leciutkie godzinne mowie @ sie rozkreca i tak czekałam na nią i nic .... dziś zrobiłam test to mój 31d.c i dwie krechy !!!!!
Także dziewczyny lepiej za wcześnie nie testować bo daje to złudne rozczarowanie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
anusiak723 wrote:dzięki dziewczyny :)Wam też zycze rozsyłam wiruski
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Anixa wrote:Hej dziewczyny, zrobiłam sobie badanie progesteronu 12.96 (normy w lab. 11-47 dla I trymestru) / robiłam w 20 dpo po południu.
Beta piękne urosła Ok 130% po 48h. Martwi mnie tylko ten progesteron.
Co myślicie? Lekarza mam dopiero za tydzień.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Anixa wrote:Hej dziewczyny, zrobiłam sobie badanie progesteronu 12.96 (normy w lab. 11-47 dla I trymestru) / robiłam w 20 dpo po południu.
Beta piękne urosła Ok 130% po 48h. Martwi mnie tylko ten progesteron.
Co myślicie? Lekarza mam dopiero za tydzień.
Powiem Ci, że u mnie w 13 dpo progesteron miał 20.38. A jak byłam u ginekologa ostatnio to i tak dał mi dodatkowo Duphaston.
Niby dopóki nie ma u Ciebie plamień to nie ma powodów do niepokoju.
A nie możesz przyspieszyć wizyty? -
nick nieaktualny