Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Masz racje nie powinny a los jest okrutny... mam nadzieje ze nim Fasolka twoja będzie po drugiej stronie to ja zobaczę pozytywną betę.
Na razie nie możemy się poddać.
Bajkaaa póki fasolka jest w Tobie jest nadzieja
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
No to ja psychicznie też ciężko to z wiadomych powodów, nie chce czytać ani słuchać o tym że to koniec że następnym razem będzie ok... Mimo iż sama to mówię to chce słyszeć że będzie dobrze że były przypadki że było dobrze i paradoksalnie lekarz który dał mi najwięcej nadzieji i mówił że słaby przyrost bety nie musi oznaczać że będzie źle to jest największy specjalista w moim mieście z najlepszym sprzętem i największy cham, i z miłą chęcią chodzilabym do niego ale nie stać mnie na te wizyty bo moja gin mam w pakiecie pzu...
A fizycznie to sutki mam delikatne (normalnie ich nie czuje) no i raz jak patrzę to mam takie brodawki jakby miały rosnąć piersi a raz normalne ( ja mam bardzo mały biust jak nastolatka w 1 klasie gimnazjum)
No i do wc chodzę częściej ale też pije więcej
Aha no i brzuch mnie ci jakiś czas boli jak na @ ale bardziej tak z boku ale nie mogę mieć pozamacicznej ciąży bo 3 lekarzy to wykluczylo... Masakra dziewczyny zwariuje do wtorku... -
Flowwer też tak sobie to tłumacze że póki nie krwawie to jest nadzieja... Nie chce czytać o tym jak to jest przed poronieniem bo mnie to przeraża czuje się jak zagubiona dziewczynka która nie wie gdzie jest i co zrobić by wrócić do domu
-
Ja za dużego doświadczenia z betą nie mam. Sama zrobiłam dwa razy i więcej nie chcę, bo mnie to stresuje.
Flowwer - mam nadzieję, że Ty już zaraz zaczniesz nas gonić z ciąża
Bajkaaa - często pozytywne myślenie sprawia, że dzieje się tak jak chcemy -
Ja też był zrobiła tylko dwa ale wyszło jak wyszło... Ja trzymam kciuki byś Kaczorka resztę ciąży przeszła bez stresów
Flowwer ja uważam że już niedługo i tobie się uda Ja mam takie coś w sobie że ludziom obok mnie dzieją się dobre rzeczy także czekaj bo będzie dobrze -
Przedemna jeszcze prócz tego cyklu jeszcze 9 i kończę starania. Od 1 stycznia end i rusze z OA.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:No to zobaczysz że w 2018 będziesz już mamusia
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ale na ten cykl się nie nakrecam.powinnam odpuścić całkiem ale nie odpuszczam starań ale z tym moim tsh to raczej na ciąże i tak nie ma szans.
Każdy mi pisze co innego. Ginekolog odradza starań dopóki tsh się nie umorzone. A dziewczyny na forum to różnie mówią, żeby nie przestawac się starać, że tsh szybko spada a inne też radzą odczekać, że tsh za duże -
Gigi dziękuję a co do tsh to jeśli lekarz nowi by poczekać to zobaczysz na początku następnego cyklu zrób badania i będziesz miała tsh w normie i dostaniesz zielone światło... To tylko jeden cykl a lepiej potem się nie martwić o to czy jest wszystko dobrze. Uwierz mi lepiej poczekać miesiąc niż martwić się,
P.s. Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki za moją betę może franca zaczęła rosnąć dobrzeGigi lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa ja trzymam mocno !!!
Kaczorka ja uwielbiam żurawie
Gigi mam nadzieję że szybko opanujesz TSHGigi, Bajkaaa lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:Gigi dziękuję a co do tsh to jeśli lekarz nowi by poczekać to zobaczysz na początku następnego cyklu zrób badania i będziesz miała tsh w normie i dostaniesz zielone światło... To tylko jeden cykl a lepiej potem się nie martwić o to czy jest wszystko dobrze. Uwierz mi lepiej poczekać miesiąc niż martwić się,
P.s. Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki za moją betę może franca zaczęła rosnąć dobrze
Bajeczko, trzymam z calej sily!!!Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Przedemna jeszcze prócz tego cyklu jeszcze 9 i kończę starania. Od 1 stycznia end i rusze z OA.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości