Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamelkowo wrote:Teraz możesz być przykładem dla dziewczyn z niskimi przyrostmi i dawać nadzieję, że może skończyć się dobrze
O ile skończy się dobrze, będę tak mogła mówić jak ciąża dalej będzie się rozwijać i w prenatalnych wyjdzie wszytko dobrze, narazie cieszę się z tego że dziś mam 7t2d Co fakt przy tamtej becie były szansę żadne by ciąża trwała tak długo -
Bajkaaa wrote:Ja się czuję dobrze czasem jestem śpiąca i budzę się w nocy:) A poza tym czuje się dobrze w piątek mam kolejną wizytę
Bajkaaa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja tu cały czas czekam i pamiętam że jutro wizyta więc niecierpliwie czekam na wieści!!!
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Cześć Flowwer
Tak ja jutro idę do lekarza ale do nowego trochę się stresuje...
Ale we wtorek byłam u lekarza z ciśnieniem i moja ginekolog poprosiła tamtego o usg przez brzuch przy okazji echa serca no i słyszałam serduszko mojej fasolki no i biło 140 na minutę także mam nadzieję że jutro też będzie wszystko dobrze no ale gdzieś tam w głowie myślę o tych betach i dlatego się stresuje bardzo... -
Pięknie serduszko bije!!!! Cały czas mylę o małym mocarzu !!!!
Tak, właśnie biorę leki na stymulację, w przyszły piatek podgląd i mam nadzieję że będę mieć co testować. Zostały mi 4 cykle stymulowane i jak się nie uda to IVF ehhh
Na Święta prawdopodobnie testuje.
Daj koniecznie znać po jutrzejszej wizycie ♡♡♡
Provita-Paliga
⛄⛄⛄