Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też tak zawsze myślałam ale w każdej takiej pięknej chwili mojego życia która powinna być oblana łzami szczęścia dzieje się coś złego i nie mam jak się cieszyć tym szczęściem, no ale jak uda mi się urodzić to wtedy już na pewno się poplacze
-
Bajkaaa wrote:Moja ginekolog nie wierzyła że jest serce i zawołała drugiego lekarza żeby potwierdził bo myślała że ona sama tak bardzo chce tam zobaczyć serce że ma zwidy ale fakt to taki punkcik pulsujacy mam nadzieję że w czwartek zobaczę większą fasolke i dostanę zdjęcie
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa co słychać jak się czujesz ?
Nie mogę się doczekać czwartku!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 13:22
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Napiszę w czwartek jak dowiem się czegoś nowego a teraz czekam na ten czwartek bardzo niecierpliwie...
Im bliżej wizyty tym większy stres ogólnie moje życie odkąd dowiedziałam się o ciąży kręci się wokół tego więc dam znać w czwartek -
Cały czas zaglądam na ten wątek i mocno trzymam za ciebie kciuki Bajkaaa!
Podnosisz nas na duchu i pozwalasz wierzyć, że nawet w najgorszych sytuacjach jest jakaś iskierka nadziei. Pisz dziewczyno, my tu wszystkie czytamy
-
Ja też cały czas mocno kibicuje zawsze jest ta iskierka nadzieji.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajeczko, nie było mnie kilka dni i tez od razu wpadłam na ten wątek żeby sprawdzić co u Ciebie. Tak się ciesze, ze jest serduszko!!! Kochana trzymam za Was bardzo mocno kciuki:)
-
Bajkaaa wrote:Dziękuję dziewczyny strasznie się boję że dzieciątko przestało się rozwijać mam takie myśli a wiecie czemu? Bo zaczęłam wierzyć że się uda już zaczęłam myśleć że zostanę mama naprawdę chciałabym już wiedzieć czy fasolka rośnie
Gdzieś u góry jest nam zapisane jaka ta droga będzie i jeśli zdarzy się cud staniemy się mocniejsze i doceniać każdy nowy dar od losu.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer dziękuję za piękne słowa i naprawdę chciałabym alby jutro ginekolog mi pokazała że jest wszystko ok, pewnie tak będzie źr zanim jakiekolwiek badania zaczniemy analizować to zrobi usg żeby było wiadomo czy jest sens mówić o wynikach
Flowwer lubi tę wiadomość