Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
suri2016 wrote:Karola te cienkie kreski robią się w miejscu gdzie jest wgłebienie na teście, tam zaczyna się pole testowe. oczywiście nie oznacza to, że za kilka dni nie zobaczysz upragnionych II kresek, ale ta akurat bym się nie sugerowala.
Beta 10!!! potwierdza ciaze 10dni po jestem dzisiaj !! Aaa nie wierze
Owulacja byla po steobie gdzoe jest problem z droznoscia wiec najwazniejsze zeby coaza byla w macicy i zeby sie utrzymala.Lady_E, Karolina90, Klaudiia87, bertha, malka, Asik84, AnnaManna, Gigi, Kamelkowo, E_w_c_i_a, Maja84 lubią tę wiadomość
-
karola_aa wrote:Beta 10!!! potwierdza ciaze 10dni po jestem dzisiaj !! Aaa nie wierze
Owulacja byla po steobie gdzoe jest problem z droznoscia wiec najwazniejsze zeby coaza byla w macicy i zeby sie utrzymala.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
karola_aa wrote:Beta 10!!! potwierdza ciaze 10dni po jestem dzisiaj !! Aaa nie wierze
Owulacja byla po steobie gdzoe jest problem z droznoscia wiec najwazniejsze zeby coaza byla w macicy i zeby sie utrzymala.
Gratuluję, niech ładnie rośnie3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Gratulacje dobry początek lutego się zapowiadaTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
skorpionek82 wrote:co myslicie? https://naforum.zapodaj.net/d02ce6ca888b.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/de57bf19cb7b.jpg.html
ja niestety nie widzę kreseczkiTomasz 09.2018
skorpionek82 wrote:co myslicie? https://naforum.zapodaj.net/d02ce6ca888b.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/de57bf19cb7b.jpg.html
Moim zdaniem jest zalany a drugiej kreski nie widzę. Uwielbiam ten test w pierwszej ciąży od razu wyszły mi 2 grube kreski a teraz w drugiej słabszą bo musiało dopiero co się zagniezdzil.
Gratuluję II kreseczek !
Czekam na kolejne :* -
gg88 wrote:Hej , dziewczyny mam problem dziś 12 dc wczorajszy test LH blady, a rano jak była w toalecie to trochę śluzu przejrzystego było, a teraz jak wyszłam to przy podcieraniu cały papier czerwony trochę mnie też lewa strona brzucha boli a jak byłam na monitoringu we wtorek to pęcherzyk był ale w prawym jajniku czy to może być owulacja???? nigdy aż tyle "krwi" nie miałam w tym terminie.
I kolejne pytanie się mi nasuwa czy jeśli teraz pękł pęcherzyk czy jeśli wieczorem uda mi się zaserduszkować to czy plemniczki zdążą dojść do jajeczka?
bo ostatnie serduszkowanie było po 24 dniowej abstynencji więc raczej tamte się do niczego nie nadawały...
W dodatku dzisiaj też temp nisko.
No i nie kumam teraz czyściutko i nawet śluzu nie mam płodnego...
Tomasz 09.2018
Amy333 wrote:Dziewczyny, stosuje któraś z Was Ovarin? Do tej pory brałam osobno folic i witaminki D i C. Zastanawiam się czy sobie wlaśnie tego suplementu nie kupić..
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Jak ci zazdroszczę szczęściara poprostu:) Gratulacje4 cs:) -
Dziewczyny, ależ jestem wściekła! W połowie stycznia byłam u GP żeby dała mi skierowanie na tarczycę i inne takie. No i dzisiaj w związku z tym że idę do diabetologa na kontrolę to poszłam do przychodni żeby mi wydrukowali te wyniki (wcześniej tylko dzwoniłam i mówiła mi że wszystkie wyniki mam w normie). Przychodzę mówie jej ze chce żeby mi to wydrukowała bo idę do lekarza to mi mówi że oni wysyłają i lekarz może sobie sprawdzić w kompie. Więc mówię jej ze chce w takim razie zobaczyć jaki jest dokładnie wynik bo nie widziałam tylko przez telefon, ona mi pokazuje a tam wynik tsh 7,7!!! Mówię jej ze jest za wysoki i że staramy się o dziecko a ona mi na to że wszystko jest ok, żebym się nie martwiła i że mogę się starać! Może ten diabetolog będzie mądrzejszy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 14:39
-
karola, gratulacje!!!! super! wstaw zdjecie tego drugiego testu gdzie byl cien od razu!
karola_aa lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Klaudiia87 wrote:Dziewczyny, ależ jestem wściekła! W połowie stycznia byłam u GP żeby dała mi skierowanie na tarczycę i inne takie. No i dzisiaj w związku z tym że idę do diabetologa na kontrolę to poszłam do przychodni żeby mi wydrukowali te wyniki (wcześniej tylko dzwoniłam i mówiła mi że wszystkie wyniki mam w normie). Przychodzę mówie jej ze chce żeby mi to wydrukowała bo idę do lekarza to mi mówi że oni wysyłają i lekarz może sobie sprawdzić w kompie. Więc mówię jej ze chce w takim razie zobaczyć jaki jest dokładnie wynik bo nie widziałam tylko przez telefon, ona mi pokazuje a tam wynik tsh 7,7!!! Mówię jej ze jest za wysoki i że staramy się o dziecko a ona mi na to że wszystko jest ok, żebym się nie martwiła i że mogę się starać! Może ten diabetolog będzie mądrzejszy!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Amy333 wrote:Mycha ja się wlasnie szykuje do badań, powiedz jak to jest z hormonami które się robi na początku, a które w II fazie cyklu?
Wg rozpiski Suri :
3dc -LH,FSH I TETOSTERON
11-12dc prolaktyna i estradiol
7-8dpo progesteron -
Ekstra! Gratulacje, obu teraz ładnie przyrastała. Trzymam za Was kciuki!karola_aa lubi tę wiadomość
-
Klaudiia87 wrote:Dziewczyny, ależ jestem wściekła! W połowie stycznia byłam u GP żeby dała mi skierowanie na tarczycę i inne takie. No i dzisiaj w związku z tym że idę do diabetologa na kontrolę to poszłam do przychodni żeby mi wydrukowali te wyniki (wcześniej tylko dzwoniłam i mówiła mi że wszystkie wyniki mam w normie). Przychodzę mówie jej ze chce żeby mi to wydrukowała bo idę do lekarza to mi mówi że oni wysyłają i lekarz może sobie sprawdzić w kompie. Więc mówię jej ze chce w takim razie zobaczyć jaki jest dokładnie wynik bo nie widziałam tylko przez telefon, ona mi pokazuje a tam wynik tsh 7,7!!! Mówię jej ze jest za wysoki i że staramy się o dziecko a ona mi na to że wszystko jest ok, żebym się nie martwiła i że mogę się starać! Może ten diabetolog będzie mądrzejszy!
Masakra, a to lekarz czy pielęgniarka taka mądra?
Diabetolog może i będzie mądrzejszy ale pewnie i tak odeśle od endokrynologa