Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
bertha wrote:karola, gratulacje!!!! super! wstaw zdjecie tego drugiego testu gdzie byl cien od razu!
Ciaza pozamaciczna jak sie objawia? Mam nadziejr ze jwst w macicy ale wole sie nie nastawiac. Jestem w takim szoku. O poerwsza ciaze 14cykli o druga 11 a teraz 2 po poronieniu i jest oby fasol wytrwalbertha lubi tę wiadomość
-
Witam, jestem nowa na Ovufriend. To drugi cykl w którym staramy się o dziecko. Obecnie 9dpo, rano nie wytrzymałam i zrobiłam test ale wyszedł negatywny. Następny powtórzę w dniu @ jeśli jej nie dostanę.. Pozdrawiam.
bertha, Kamelkowo lubią tę wiadomość
-
Van wrote:Witam, jestem nowa na Ovufriend. To drugi cykl w którym staramy się o dziecko. Obecnie 9dpo, rano nie wytrzymałam i zrobiłam test ale wyszedł negatywny. Następny powtórzę w dniu @ jeśli jej nie dostanę.. Pozdrawiam.Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć. Chyba się udostępnił wykres? Nie wiem, czy dobrze to zrobiłam. A objawy hm, póki co, to jestem cały czas zmęczona, senna, wczoraj było mi słabo dlatego rano zrobiłam test, chwilami czuję lekki ból - ucisk w podbrzuszu, i ból w kręgosłupie bliżej kości ogonowej kiedy chodzę, ale nie wiem, czy to objawy ciąży .
-
nick nieaktualnyDziewczyny zrobiłam test ciążowy który stracił dzień ważnosci z dneim 17.01.2017, dalam 3 kropelki nie ruszył, dodałam jeszcze dwie i jest taki jak u Skorpionki.
Jejuś jak ja nie chce byc teraz w ciazy po tym RTG, nawet nie chce myśleć o tym ze przez przeswietlenie mogłam coś jemu uszkodzić! -
Dziewczyny,
Jak wygląda plamienie? Dzis się u mnie dużo dzieje…
Wlasnie bylam w toalecie i na bieliznie zobaczyłam 2 slady krwi-wielkosci glowkii od igly.
Krew czysto czerwona
Czy to moglo być to? Czy trochę za skromnie?
Okres to raczej nie jest-szyjka czysta.
Nigdy nie zdarzylo mi się plamic wiec jest to bardzo dziwne, o ile to wogole można nazwac plamieniem
-
nick nieaktualnychicken wrote:Dziewczyny,
Wlasnie bylam w toalecie i na bieliznie zobaczyłam 2 slady krwi-wielkosci glowkii od igly.
Krew czysto czerwona
Nigdy nie zdarzylo mi się plamic wiec jest to bardzo dziwne, o ile to wogole można nazwac plamieniem -
nick nieaktualnychicken wrote:Dziewczyny,
Krew czysto czerwona
Nigdy nie zdarzylo mi się plamic wiec jest to bardzo dziwne, o ile to wogole można nazwac plamieniem
GRATULUJĘ :d
A szyjki już nie badaj, podobno nie wolnoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 15:52
-
Dziewczyny dziwne te termometry... Kupiłam dzisiaj nowy i zmierzyłam z ciekawości: 36.9, a na elektronicznym 36.4..Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:A gdzie mierzysz? i ten co kupiłas to rtęciowy?
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Dziewczyny, świruuuuję!! wchodze co chwile na forum, na wykres, jakby tam mialo byc napisane JESTEŚ W CIĄŻY! ale kurde, coś nie dziala ta funkcja....
aaaaaa, pokaz sie juz druga kresko!!!!
pewnie nie wytrzymam i wieczorem znowu siknę....
Flowwer, AnnaManna, kaha, malka, Maja84 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Dziewczyny, świruuuuję!! wchodze co chwile na forum, na wykres, jakby tam mialo byc napisane JESTEŚ W CIĄŻY! ale kurde, coś nie dziala ta funkcja....
Może idź jutro na betęTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
bertha wrote:Dziewczyny, świruuuuję!! wchodze co chwile na forum, na wykres, jakby tam mialo byc napisane JESTEŚ W CIĄŻY! ale kurde, coś nie dziala ta funkcja....
Nie może być inaczej !!! Lepiej siknij jutro rano lub zrób bete.
Tupie nogami w pracybertha lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
chicken wrote:Obys sie nie mylila.
To co z tym plamieniem? Realne, czy zignorowac?
Zbadaj progesteron czasem w terminie @ mogą być plamienia.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyMada92 wrote:W ustach. Rtęciowych już nie produkują, ale taki jak rtęciowy tylko z inna substancją szklany
Ja jak mierzyłam rteciowym (dopóki go nie zbiłam) miałam temp 36,6 a w tym elektronicznym o wiele niższą.
Chicken bedzie dzidziuś Ja bym zignorowała
Bertha już tuz tuż i bedzie wszystko jasneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 16:25
bertha lubi tę wiadomość
-
chicken wrote:Dziewczyny,
Krew czysto czerwona
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka