Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wyniki. Wszystko w normach.Troszke wysokie TSH,ale stosunek ft3 do ft4 bardziej niz git.
Martwi mnie za to stosunek lh do fsh....powinnobyc kolo 1,a jest 0.54
TSH 2,4686 µIU/ml
FT3 2,73 pg/ml
FT4 1,01 ng/dl
FSH 5,79 mIU/ml
LH 3,25 mIU/ml
Testosteron 40,18 ng/dlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 16:34
-
nick nieaktualnyLady E nie strasz dziewczyny, to jest tylko kropeczka wielkości główki od igły.
Chicken nie zamartwiaj się wszystko jest okej
Ja jak roniłam to miałam plamienia brązowe jak bym sobie G... rozmazała na majtkach nic mnie nie bolało, lekarz kazał leżyć. Poleżalam nie przechodziło, więć jeśli Tobie się takie coś powtórzy możesz iść do ginekologa i nie żyć w stresie -
-Monika- wrote:Nie produkują ale na allgero można kupić.
Ja jak mierzyłam rteciowym (dopóki go nie zbiłam) miałam temp 36,6 a w tym elektronicznym o wiele niższą.Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
chicken wrote:Progesteron mam w normie. Badalam w 23dc i wynosił niecałe 15
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyMada92 wrote:Ja też zbiłam przedwczoraj Chyba będę mierzyć tym szklanym.. tylko kiepsko tak w 10 dc zmienić
Dziewczyny mam BIG problem cały czas mam sluz rozciągliwy taki typowo przed okresem, a okresu cały czas nie ma. Już jestem troszkę na niego zła że nie przychodzi bo nie to strasznie irytuję, dzisiaj przyłożę sobie termofor do brzucha moze wywołam @ -
Lady_E wrote:Kochana nie chce cie martwic ale żywa czerwona krew nigdy nie oznaczy nic dobrego. Lec jutro na bete bo nesli to ciaza to musisz udac sie do lekarza...
-
skorpionek82 wrote:Ja dzisiaj zaczęłam plamić na brązowo nie cały czas od czasu do czasu. Jak myślicie co to może być?
91Ewela09, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskorpionek82 wrote:Ja dzisiaj zaczęłam plamić na brązowo nie cały czas od czasu do czasu. Jak myślicie co to może być?
Edit: widze ze negatywny więc pewnie okresWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 18:37
-
nick nieaktualny
-
CzeresniowaMama wrote:Ja miałam żywa czerwona krew na samiusieńkim początku. W takkiej ilości nie sadze by mogło być to cos złego.
Dziewczyny wlasnie kupiłam oeparol jak go brać ? Pisze, ze 5 tabsow tak bierzecie ? I od kiedy do kiedy ? -
karola_aa wrote:Beta 10!!! potwierdza ciaze 10dni po jestem dzisiaj !! Aaa nie wierze
Owulacja byla po steobie gdzoe jest problem z droznoscia wiec najwazniejsze zeby coaza byla w macicy i zeby sie utrzymala. -
Dziewczyny przyszłam do Was poojojować. Przyszły wyniki mojego M i chyba nawet na zwykłe IVF się nie załapiemy... Fragmentacja DNA żołnierzyków wyszła fatalnie - 33%. Także czeka nas teraz badanie kariotypów i zobaczymy co dalej.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Dziewczyny przyszłam do Was poojojować. Przyszły wyniki mojego M i chyba nawet na zwykłe IVF się nie załapiemy... Fragmentacja DNA żołnierzyków wyszła fatalnie - 33%. Także czeka nas teraz badanie kariotypów i zobaczymy co dalej.
O losie to nie na moja głowę, ale przypuszczam że nie jest za dobrze. (Ja prosta baba) Ale Inna wierzę w Was! -
-Monika- wrote:Dziewczyny zrobiłam test ciążowy który stracił dzień ważnosci z dneim 17.01.2017, dalam 3 kropelki nie ruszył, dodałam jeszcze dwie i jest taki jak u Skorpionki.
Jejuś jak ja nie chce byc teraz w ciazy po tym RTG, nawet nie chce myśleć o tym ze przez przeswietlenie mogłam coś jemu uszkodzić!
Hej!możesz coś więcej napisać o tym prześwietleniu ?ja na początku nastepnego cyklu(jeżeli teraz sie nie uda)chce zrobic takie zdjecie i bedzie to zdjecie zębów,szczęki .Wiem,że bede miałą na sobie fartuch ochronny i ze takie fotki najlepiej robicwłasnie na samym poczatku cyklu,dlatego chce zrobic jak bede miała @.Napisz proszę czego to djecie mialas i czy byłas ochroniona? -
chicken wrote:Dziewczyny,
Jak wygląda plamienie? Dzis się u mnie dużo dzieje…
Wlasnie bylam w toalecie i na bieliznie zobaczyłam 2 slady krwi-wielkosci glowkii od igly.
Krew czysto czerwona
Czy to moglo być to? Czy trochę za skromnie?
Okres to raczej nie jest-szyjka czysta.
Nigdy nie zdarzylo mi się plamic wiec jest to bardzo dziwne, o ile to wogole można nazwac plamieniem
Chicken może to implantacja. Czasem ponoć może być tak późno. Trzymam kciuki żeby się nie rozkręciło w @.
-
bertha wrote:Dziewczyny, świruuuuję!! wchodze co chwile na forum, na wykres, jakby tam mialo byc napisane JESTEŚ W CIĄŻY! ale kurde, coś nie dziala ta funkcja....
aaaaaa, pokaz sie juz druga kresko!!!!
pewnie nie wytrzymam i wieczorem znowu siknę....
Oj skąd ja to znam ale trzymaj się twardo. Dzisiaj już nie sikaj, lepiej poczekaj do jutra będzie pewniejsze. Ale przecież sama dobrze o tym wiesz. Łatwo się mówi jak się jest przed owu i o testowaniu jeszcze się nie myśli.