Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Suri, no własnie się zastanawiam czy nie lepiej iść w środę, ale gin kazał przyjść w tygodniu po okresie bo coś chyba kręcił nosem na moje endo ostatnio.
-
marcysia wrote:Hejka np wiec u mnie sprawa wygląda tak. Miesiączki brak na razie same brązowe plamienia. Nawet nocne ❤nie zmienilo sytuscji. Cyc nadal wrażliwy więc czekam. Jutro będę na mieście więc jesli @ nie rozkreci się to kupię test i zuzyje
marcysia lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Melduję @. Przyszła jak w zegarku co do godziny...
Odliczam już dni do gina 16 lutego. Mam nadzieję, że przepisze mi cos naprawdę mocnego bo nie podoba mi się umieranie w bólach i w skurczach jak przy porodzie co miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 22:52
-
Melduję ze jest 23 a u mnie okresu brak. Miał przyjść dzisiaj. Test ciążowy negatywny. Klul
mnie lewy jamnik. Badanie szyjki : nisko... Tak ze jak włożyłam palca to juz od polowy ja czułam i zamknięta. Mleczny biały śluz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 22:56
Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
Kamelkowo wrote:Melduję @. Przyszła jak w zegarku co do godziny...
Odliczam już dni do gina 16 lutego. Mam nadzieję, że przepisze mi cos naprawdę mocnego bo nie podoba mi się umieranie w bólach i w skurczach jak przy porodzie co miesiącWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Kamelkowo wrote:Nie ale strasznie bolesny skurcz macicy który trwa ok minuty, dwóch i potem odpuszcza i chwilowa ulga kojarzy mi się tylko z opisem porodu.
heh to dobrze Ci się kojarzy tylko ze pewnie ten skurcz podczas porodu ma taką moc że po nim tylko idziesz spać od razu głębokim snem, co trwa do momentu kolejnego skurczu czyli jakaś minute ale co miesiąc to przeżywać to tragedia...współczuję :*
-
Hej
U nas intensywny weekend, bo robilismy imprezkę z okazji roczku synka i gości mieliśmy.
Owulka chyba była wczoraj lub dziś, ale nie wiem, bo temp. nie mierzę, a testów nie robiłam. W każdym razie do wczoraj miałam śluz płodny, a dziś już niebardzo, ale w sumie w ciążę z synkiem też zaszłam jak już nie był widoczny sluz i myślałam, ze już po owu. Było miło i winko zrobiło swoje, a teraz ten najgorszy czas czekania czy się udało.
Gratuluję nowych fasolek -
Kamelkowo wrote:Nie ale strasznie bolesny skurcz macicy który trwa ok minuty, dwóch i potem odpuszcza i chwilowa ulga kojarzy mi się tylko z opisem porodu.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
kajax wrote:tak sadzilam xD życzę ci porodu i ciąży a wtedy zobaczysz co to są skurcze pogodowe xD takie ze sie w obłęd wpada xD
Dzizus kajax.... czy ty musisz zawsze byc srednio przyjemna? Jak ktos mowi ze mu zaraz leb peknie z bolu to mu zyczysz pekniecia glowy bo wtedy zobaczy co to za bol?
Ja rozumiem, brak okresu i negatywne testy. Ale nie zawsze trza byc Pania "ja rodzilam i wiem wszystko a wy nierodki to glupie debilki..."
Sa kobiety ktore rodza w ogromnych bolach a sa takie ktorym idzie latwiej. Nie wiesz jak dziewczyne boli ta @...Anna Stesia, suri2016, zubii, Maja84, Kamelkowo lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Dzizus kajax.... czy ty musisz zawsze byc srednio przyjemna? Jak ktos mowi ze mu zaraz leb peknie z bolu to mu zyczysz pekniecia glowy bo wtedy zobaczy co to za bol?
Ja rozumiem, brak okresu i negatywne testy. Ale nie zawsze trza byc Pania "ja rodzilam i wiem wszystko a wy nierodki to glupie debilki..."
Sa kobiety ktore rodza w ogromnych bolach a sa takie ktorym idzie latwiej. Nie wiesz jak dziewczyne boli ta @...
mycha - potwierdzam! Mam kuzynkę, która urodziła w 2 godziny i sama twierdziła, że "myślała, że będzie gorzej", ale znam też dziewczyny, które mdleją z bólu okresowego. Sama swego czasu regularnie przyjmowałam zastrzyki i dostawałam zwolnienia z pracy na czas okresu, a te pierwsze dwa-trzy dni po prostu zwijałam się z bólu, podtruta dodatkowo tabletkami, z gorącymi kompresami etc. Każdy ma swój próg bólu, swoją anatomię i inne uwarunkowania, które wpływają na stopień bólu podczas porodu czy podczas okresu i choć pewnie też porodowy w większości przypadków jest silniejszy, to nie zawsze tak musi być.
-
Dziewczyny o 7 stawiam sie w labo na bete. Wynik bedzie koło 14.
Od 4 dni mam wieczorne mdłości i zgage
Dzisiaj 12-13dpo. I od tych 4 dni co rano głowa mnie boli. I złapałam zapalenie pęcherza. Ogólnie mam nadzieje że to ciąża a nie jakaś chroba ☺Bea_ lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:Dziewczyny o 7 stawiam sie w labo na bete. Wynik bedzie koło 14.
Dzisiaj 12-13dpo. I od tych 4 dni co rano głowa mnie boli. I złapałam zapalenie pęcherza. Ogólnie mam nadzieje że to ciąża a nie jakaś chroba ☺
Wiec trzymamy kciuki i czekamy z niecierpliwością ☺anna85 -
Lady_E wrote:Dziewczyny o 7 stawiam sie w labo na bete. Wynik bedzie koło 14.
Dzisiaj 12-13dpo. I od tych 4 dni co rano głowa mnie boli. I złapałam zapalenie pęcherza. Ogólnie mam nadzieje że to ciąża a nie jakaś chroba ☺
Trzymam mocno kciuki oby to fasolka się tak rozkręcała👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Lady_E, będę trzymać kciuki za Ciebie!! Objawy muszą okazać się ciążowe!
A ja głupia obiecywałam sobie, że już nie będę wyszukiwać sobie objawów i znowu się nie udało. W piątek mam planowaną @, a dziś w nocy po raz pierwszy w życiu wstałam do toalety i tak strasznie zakręciło mi się w głowie, że musiałam zrobić przystanek w salonie, zanim tam doszłam. Po powrocie do łóżka miałam helikopter i mdłości, jakbym wypiła sama butelkę wina. Nawet się ucieszyłam, bo pomyślałam, że może, może coś się dzieje! Z rana zmierzyłam temperaturę, a tam zaledwie 36,4 (czyli taką moją standardową). Nadzieja umarła. Nie smęcę już Wam kobity, nowy tydzień, nowe ciąże, nowe cykle! Piersi do góry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 06:51
-
Dzień dobry.
Gratulacje dla nowych przyszłych mam. U mnie dzisiaj 13dpo i test ciążowy negatywny niestety. Miałam testować 8/02 ale oczywiście nie wytrzymałam, poza tym mój wykres był taki piękny i narobił mi nadziei, no nic czekam teraz na @ i walczę dalej o moją upragnioną pierwszą fasolkę. Powodzenia Dziewczyny35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok