Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam też takie mocne @. W szkole średniej kończyło sie wizytami na IP i zastrzykami. Nie mogłam nic robić. Tabletki które powinno się jeść 3, 4 na dobę ja jadłam po 8 na dzień bo inaczej nie było szans na przetrwanie. Potem zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne i wszystko to minęło. Dwa cykle temu odstawiamy już tabletki z tego powodu, że chcemy mieć dziecko i ostatnia miesiączka była znowu bardziej bolesna ale już nie tak jak kiedyś.
W szkole średniej przysięgalam sobie ze nigdy nie zajdę w ciąży o nigdy nie chce rodzic właśnie przez @ także rozumiem i łącze się w bólu . -
mycha91 wrote:Dzizus kajax.... czy ty musisz zawsze byc srednio przyjemna? Jak ktos mowi ze mu zaraz leb peknie z bolu to mu zyczysz pekniecia glowy bo wtedy zobaczy co to za bol?
Ja rozumiem, brak okresu i negatywne testy. Ale nie zawsze trza byc Pania "ja rodzilam i wiem wszystko a wy nierodki to glupie debilki..."
Sa kobiety ktore rodza w ogromnych bolach a sa takie ktorym idzie latwiej. Nie wiesz jak dziewczyne boli ta @...Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
Lady_E wrote:Dziewczyny o 7 stawiam sie w labo na bete. Wynik bedzie koło 14.
Od 4 dni mam wieczorne mdłości i zgage
Dzisiaj 12-13dpo. I od tych 4 dni co rano głowa mnie boli. I złapałam zapalenie pęcherza. Ogólnie mam nadzieje że to ciąża a nie jakaś chroba ☺
Trzymam kciuki! -
Gigi wrote:Ja miałam też takie mocne @. W szkole średniej kończyło sie wizytami na IP i zastrzykami. Nie mogłam nic robić. Tabletki które powinno się jeść 3, 4 na dobę ja jadłam po 8 na dzień bo inaczej nie było szans na przetrwanie. Potem zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne i wszystko to minęło. Dwa cykle temu odstawiamy już tabletki z tego powodu, że chcemy mieć dziecko i ostatnia miesiączka była znowu bardziej bolesna ale już nie tak jak kiedyś.
W szkole średniej przysięgalam sobie ze nigdy nie zajdę w ciąży o nigdy nie chce rodzic właśnie przez @ także rozumiem i łącze się w bólu .
Oj ja tez miałam zawsze takie bolesne @ i tez dwa cykle temu odstawiłam tabsy:)
To do boju!
-
Dziewczynki. 2 grube krechy:) siedze i płacze sama nie wierze. Rok starań. Ale bedzie prezent na rocznice ślubu:)
Flowwer, Alisa, 100krotka30, AnnaManna, KasiaHaBe, E_w_c_i_a, Amy333, Maja84, Asik84, agacia, Bea_, karola_aa, Karolina90, i-feel-you, Paulinucha87, -Monika-, Kamelkowo, Ewi28, malka, beatka_c, Madziula lubią tę wiadomość
Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
MamaFabianka wrote:Dziewczynki. 2 grube krechy:) siedze i płacze sama nie wierze. Rok starań. Ale bedzie prezent na rocznice ślubu:)
Gratulacje ☺wrzuć test. Podziwiam was dziewczyny za taką wytrwałość . L eczylas się na coś ?MamaFabianka lubi tę wiadomość
-
MamaFabianka wrote:Dziewczynki. 2 grube krechy:) siedze i płacze sama nie wierze. Rok starań. Ale bedzie prezent na rocznice ślubu:)
Gratuluję z całego cudowna wiadomość! wrzuć zdjęcie testu koniecznieMamaFabianka lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnydziewczyny - trzymam za Was kciuki
Ja przed porodem usłyszałam, że to "taki trochę boleśniejszy okres" - a, ze wtedy @ były praktycznie bezbolesne to nic się nie bałam. Na porodówce przeżyłam szok i największy ból w zyciu ( który i tak skończył się cc) - także opisy skali bólu są bardzo subiektywne, każda ma troszkę inną skalę wytrzymałości.
Mam pytanie - może ktoraś z Was była w takiej sytuacji. Mój M 2 tygodnie temu przechodził grypę z wysoka gorączkę trwającą ok. 3 dni - czy jest szansa, ze jego żołnierzyki to przetrwały? Wiem, ze można zrobić badanie nasienia - ale u nas raczej to odpada. Czy któraś w Was zaszła w ciążę po takiej infekcji u partnera/męża?
kajax lubi tę wiadomość
-
MamaFabianka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Gigi wrote:Dodam, że nigdy nie stwierdzono u mnie żadnej endometriozy ani niczego innego
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Panan, no dziwne temperatury, nie wiem co to oznacza niestety..
MamaFabianka, gratulacje!! Wrzuc test! ktory dpo wyszedl pozytyw? robilas wczesniej i byl negatyw, czy czekalas? I opisz czy mialas jakies objawy ktore sugerowalyby ze ten cykl bedzie udany?
evve wrote:dziewczyny - trzymam za Was kciuki
Ja przed porodem usłyszałam, że to "taki trochę boleśniejszy okres" - a, ze wtedy @ były praktycznie bezbolesne to nic się nie bałam. Na porodówce przeżyłam szok i największy ból w zyciu ( który i tak skończył się cc) - także opisy skali bólu są bardzo subiektywne, każda ma troszkę inną skalę wytrzymałości.
Mam pytanie - może ktoraś z Was była w takiej sytuacji. Mój M 2 tygodnie temu przechodził grypę z wysoka gorączkę trwającą ok. 3 dni - czy jest szansa, ze jego żołnierzyki to przetrwały? Wiem, ze można zrobić badanie nasienia - ale u nas raczej to odpada. Czy któraś w Was zaszła w ciążę po takiej infekcji u partnera/męża?
Ale uwazam, ze starac sie trzeba, moze jakis siłacz przetrwał i sie dostanie do jajca.
Ja mam termin @ na dzisiaj i na 100% przyjdzie, testy biale. wiec nie jestem przypadkiem o ktory pytasz, no ale moze powyzsze informacje ci sie przydadza.
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)