Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaFabianka wrote:Dziewczynki. 2 grube krechy:) siedze i płacze sama nie wierze. Rok starań. Ale bedzie prezent na rocznice ślubu:)
MamaFabianka lubi tę wiadomość
-
No niestety ja się z wami żegnam... beta 0,7
i-feel-you lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:No niestety ja się z wami żegnam... beta 0,7
-
Gratulacje dla MamyFabianka!
Dziewczyny, a ja mam obawy podobne do evve 6 dpo u mnie i choróbsko okrutne czy w ogóle coś ma szanse w takim osłabionym organizmie się zagnieździć... ech...
No i jutro ma pobierac progesteron, tez nie wiem, czy w chorobie to jest takie miarodajne, bo przecież nawet fl może się wydłużyć... no nic.MamaFabianka lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
91Ewela09 wrote:Pytanie do dziewczyn które mialy HSG- w ktory dniu cyklu mialyscie zabieg/badanie?
ja miałam HSG w styczniu w 7 dc. ogólnie zasada jest taka, że hsg powinno się robić 7-12 dc, nie później nie wcześniej3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
U mnie dzisiaj test owu pozytywny na 100%. Dziwnie, że tak wcześnie, ale chyba trzeba się cieszyć, bo lepiej wcześniej niż później Wczoraj spontanicznie, bo nie wiedziałam, że owu się zbliża. To może dobry znak
bertha lubi tę wiadomość
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
suri2016 wrote:ja miałam HSG w styczniu w 7 dc. ogólnie zasada jest taka, że hsg powinno się robić 7-12 dc, nie później nie wcześniej
Lady_E przykro mi zapraszamy na wiosenne staraczki!Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
panan12 wrote:Dzięki za rady jestem na ovufriend rok czasu i te owulacje zanikly ... zawsze były
suri2016 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
91Ewela09 wrote:Kurcze tak bardzo liczylam na ten cykl,ze po HSG pojdzie gładko. Lekarz kazal przyjechac za tydzień we wtorek a to bedzie 13dc ;(Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Chyba, że cykl z góry spisany jest na straty to wtedy każdy termin po ustaniu krwawienia jest ok.
Lady_E przykro mi zapraszamy na wiosenne staraczki!
A nie jest przypadkiem tak, że w późniejszych dnia cyklu endo jest za grube i może uniemożliwić dobry przepływ kontrastu?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
i jeszcze z takich rzeczy dotyczących hsg' jeśli w macicy są podejrzania polipów (jak było u mnie i polip rzeczywiście byl) to nie ma sensu robić hsg tylko najpierw histeroskopię, bo polip/miesniak itp może zadziałać jak wentyl i w ogóle nie przepuścić kontrastu.3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Mada92 wrote:U mnie dzisiaj test owu pozytywny na 100%. Dziwnie, że tak wcześnie, ale chyba trzeba się cieszyć, bo lepiej wcześniej niż później Wczoraj spontanicznie, bo nie wiedziałam, że owu się zbliża. To może dobry znak
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄