Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba sobie w końcu wymodliłam tą owulację na wczoraj
bo dziś skok z 36.35 do 36.65
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 07:29
moni05, MonikA_89!, aeiouy, moyeu, cukrzyk1991, eemmiilliiaa, Arashe lubią tę wiadomość
-
U mnie trochę spadło-36,80. Chciałabym żeby czas przyspieszył, bo mam masakrę z nosem. Błona śluzowa jest tak sucha, że smarkam skrzepami krwi. Jakaś masakra! Za kilka dni wezmę już jakieś leki.
-
Kurczę, Niecierpliwa...
ale niech on się nie spieszy z tymi decyzjami dopóki się nie upewni...
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
I żebym nie miała za dobrze, krew zaczęła leciec tez z dziąseł
-
Niecierpliwa... wrote:U mnie w macicy dalej pusto czekam na wyniki badań.
Czekamy
(
-
moni05 wrote:Dobra, Meggs, przepraszam, znalazłam, że spadła delikatnie.
Nie masz możliwości pójścia do gin?jak jest sie w nowej sytuacji i czyta się historie innych jest łatwiej. Do gina mogłabym pójsc, ale sam stwierdził to bezsensu bo i tak nic nie zobczy. Mam powtorzyc bete. Powtorze wiec jutro albo w pon i wtedy sie wybiore.
-
Meggs wrote:Dzięki za esej
jak jest sie w nowej sytuacji i czyta się historie innych jest łatwiej. Do gina mogłabym pójsc, ale sam stwierdził to bezsensu bo i tak nic nie zobczy. Mam powtorzyc bete. Powtorze wiec jutro albo w pon i wtedy sie wybiore.
Mój lekarz na przykład twierdzi, że sama beta jest potwierdzeniem ciąży, a jeśli spada to uwierz mi, można spróbować ją podtrzymać. Najczęściej to nie wychodzi, ale póki jest cień szansy... Najgorzej jak bezczynnie i bezradnie każą Ci siedzieć i "czekać", uj wie na co...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
szona wrote:U mnie trochę spadło-36,80. Chciałabym żeby czas przyspieszył, bo mam masakrę z nosem. Błona śluzowa jest tak sucha, że smarkam skrzepami krwi. Jakaś masakra! Za kilka dni wezmę już jakieś leki.
szona lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Hej dziewczyny
Proszę o radę,bo zaraz zejdę na zawał...Czy możliwe żeby na 5 testach z allegro pojawił się cień kreski widoczny gołym okiem bez ciąży?To nasz 42 cykl starań,jestem dopiero 8dp...cienie wyskoczyły po ok 5 minutach.Na zdjęciu ciężko uchwycić,może jak wyschną. Dodam ,że wczoraj robiłam jeden i na nim kompletnie nic nie było. Lecę zaraz na betę,ale wiadomo że po takich latach starań ciężko mi uwierzyć że coś się zadziało
EmiMama, szona, agge lubią tę wiadomość
-
Ja już zgłupiałam. Odebrałam wczoraj wyniki przeciwciał m.in mononukleozy. Wyszły mi spore IgG i ujemnie IgM. Patrzę w necie i świadczy to o dawnym zakażeniu. Piszę do napro, a ona, że mam kupić groprinozin i dzisiaj do mnie zadzwoni i wytłumaczy co i jak. Dzisiaj rano miałam wizytę u endokrynologa, a że facet ogarnięty, to myślę sobie pokaże mi te wyniki. Patrzy i mówi, że wszytko ok, a te IgG to jakiś staroć. Że mogłam mieć ból gardła mając 3 lata i nawet nie wiedziałam że to mononukleoza, a przeciwciała zostają na całe życie. Skrytykował też branie sterydu na zbicie przeciwciał, bo przy takiej niskiej rezerwie jajnikowej by ich nie ryzykował. Już nie wiem co mam robić, komu zaufać...
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Uzależniona ja miałam cień na teście z allegro, był bardzo bardzo mało widoczny, to był 15dpo. Następnego dnia rano zrobiłam normalny test pink z domowego laboratorium i kreska była już dużo bardziej widoczna
Trzymam kciuki!
szona lubi tę wiadomość
-
Uzależniona90 wrote:Hej dziewczyny
Proszę o radę,bo zaraz zejdę na zawał...Czy możliwe żeby na 5 testach z allegro pojawił się cień kreski widoczny gołym okiem bez ciąży?To nasz 42 cykl starań,jestem dopiero 8dp...cienie wyskoczyły po ok 5 minutach.Na zdjęciu ciężko uchwycić,może jak wyschną. Dodam ,że wczoraj robiłam jeden i na nim kompletnie nic nie było. Lecę zaraz na betę,ale wiadomo że po takich latach starań ciężko mi uwierzyć że coś się zadziało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 08:17
😭
Uzależniona90 wrote:Hej dziewczyny
Koniecznie daj nam znaćjeśli na kilku jest kreska i to tak szybko, to coś na pewno się dzieje
-
Niecierpliwa, kiedy będziesz mieć kolejne badania? Betę też sprawdzają? U mnie serduszko się pojawiło 6t6d, więc u ciebie może za wcześnie jeszcze jest
moni05 lubi tę wiadomość
😭
Uff dopiero zaglądam, bo choroba nie odpuszcza. Tyle smutnych informacji, bardzo mi przykro dziewczyny
Uzależniona, ja bym powtórzyła test innej firmy, bo często czytałam, że te z allegro słabo pokazują.
Ja wczoraj byłam ma becie, jak głupia odswiezalam do 23 i nic, a tu jakis problem mieli, że wyniki się nie wyswietlaly. Dzisiaj zadzwoniłam i dziewczyna podała wynik chociaż nie mogła, ale rozumiała, że bardzo na niego czekamwynik 678. Poprzedni 261. Siedzę tylko i proszę kropka, żeby przetrwał to moje kaszlenie
szona, Ochmanka, EmiMama, agge, MonikA_89!, aeiouy, cukrzyk1991, eemmiilliiaa, Arashe, nuśka91, Kingulla, Sasanka5 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moni05 wrote:Mój lekarz na przykład twierdzi, że sama beta jest potwierdzeniem ciąży, a jeśli spada to uwierz mi, można spróbować ją podtrzymać. Najczęściej to nie wychodzi, ale póki jest cień szansy... Najgorzej jak bezczynnie i bezradnie każą Ci siedzieć i "czekać", uj wie na co...
-
Niecierpliwa... wrote:Czekamy do jutra wyniki ocenili inni lekarze i jest nowa teoria ze miałam ciążę biochemiczna ale się wszystko nie usunelo Z ostatnią miesiaczka i te resztki dają fałszywe wyniki i zobaczymy jak beta. Dzisiejszej jeszcze nie ma.
Pierwszy raz słyszę, ze to w ogóle możliwe! Jesteś bardzo silna! Ściskam mocno i czekam na dalsze informacje