Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba sobie w końcu wymodliłam tą owulację na wczoraj bo dziś skok z 36.35 do 36.65
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 07:29
moni05, MonikA_89!, aeiouy, moyeu, cukrzyk1991, eemmiilliiaa, Arashe lubią tę wiadomość
-
U mnie trochę spadło-36,80. Chciałabym żeby czas przyspieszył, bo mam masakrę z nosem. Błona śluzowa jest tak sucha, że smarkam skrzepami krwi. Jakaś masakra! Za kilka dni wezmę już jakieś leki.
-
Kurczę, Niecierpliwa... ale niech on się nie spieszy z tymi decyzjami dopóki się nie upewni...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Niecierpliwa... wrote:U mnie w macicy dalej pusto czekam na wyniki badań.
Czekamy
(
-
moni05 wrote:Dobra, Meggs, przepraszam, znalazłam, że spadła delikatnie.
Nie masz możliwości pójścia do gin? -
Meggs wrote:Dzięki za esej jak jest sie w nowej sytuacji i czyta się historie innych jest łatwiej. Do gina mogłabym pójsc, ale sam stwierdził to bezsensu bo i tak nic nie zobczy. Mam powtorzyc bete. Powtorze wiec jutro albo w pon i wtedy sie wybiore.
Mój lekarz na przykład twierdzi, że sama beta jest potwierdzeniem ciąży, a jeśli spada to uwierz mi, można spróbować ją podtrzymać. Najczęściej to nie wychodzi, ale póki jest cień szansy... Najgorzej jak bezczynnie i bezradnie każą Ci siedzieć i "czekać", uj wie na co...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
szona wrote:U mnie trochę spadło-36,80. Chciałabym żeby czas przyspieszył, bo mam masakrę z nosem. Błona śluzowa jest tak sucha, że smarkam skrzepami krwi. Jakaś masakra! Za kilka dni wezmę już jakieś leki.
szona lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Hej dziewczyny Proszę o radę,bo zaraz zejdę na zawał...Czy możliwe żeby na 5 testach z allegro pojawił się cień kreski widoczny gołym okiem bez ciąży?To nasz 42 cykl starań,jestem dopiero 8dp...cienie wyskoczyły po ok 5 minutach.Na zdjęciu ciężko uchwycić,może jak wyschną. Dodam ,że wczoraj robiłam jeden i na nim kompletnie nic nie było. Lecę zaraz na betę,ale wiadomo że po takich latach starań ciężko mi uwierzyć że coś się zadziało
EmiMama, szona, agge lubią tę wiadomość
-
Ja już zgłupiałam. Odebrałam wczoraj wyniki przeciwciał m.in mononukleozy. Wyszły mi spore IgG i ujemnie IgM. Patrzę w necie i świadczy to o dawnym zakażeniu. Piszę do napro, a ona, że mam kupić groprinozin i dzisiaj do mnie zadzwoni i wytłumaczy co i jak. Dzisiaj rano miałam wizytę u endokrynologa, a że facet ogarnięty, to myślę sobie pokaże mi te wyniki. Patrzy i mówi, że wszytko ok, a te IgG to jakiś staroć. Że mogłam mieć ból gardła mając 3 lata i nawet nie wiedziałam że to mononukleoza, a przeciwciała zostają na całe życie. Skrytykował też branie sterydu na zbicie przeciwciał, bo przy takiej niskiej rezerwie jajnikowej by ich nie ryzykował. Już nie wiem co mam robić, komu zaufać...
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Uzależniona ja miałam cień na teście z allegro, był bardzo bardzo mało widoczny, to był 15dpo. Następnego dnia rano zrobiłam normalny test pink z domowego laboratorium i kreska była już dużo bardziej widoczna Trzymam kciuki!
szona lubi tę wiadomość
-
Uzależniona90 wrote:Hej dziewczyny Proszę o radę,bo zaraz zejdę na zawał...Czy możliwe żeby na 5 testach z allegro pojawił się cień kreski widoczny gołym okiem bez ciąży?To nasz 42 cykl starań,jestem dopiero 8dp...cienie wyskoczyły po ok 5 minutach.Na zdjęciu ciężko uchwycić,może jak wyschną. Dodam ,że wczoraj robiłam jeden i na nim kompletnie nic nie było. Lecę zaraz na betę,ale wiadomo że po takich latach starań ciężko mi uwierzyć że coś się zadziało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 08:17
😭
Uzależniona90 wrote:Hej dziewczyny Proszę o radę,bo zaraz zejdę na zawał...Czy możliwe żeby na 5 testach z allegro pojawił się cień kreski widoczny gołym okiem bez ciąży?To nasz 42 cykl starań,jestem dopiero 8dp...cienie wyskoczyły po ok 5 minutach.Na zdjęciu ciężko uchwycić,może jak wyschną. Dodam ,że wczoraj robiłam jeden i na nim kompletnie nic nie było. Lecę zaraz na betę,ale wiadomo że po takich latach starań ciężko mi uwierzyć że coś się zadziało
Koniecznie daj nam znać jeśli na kilku jest kreska i to tak szybko, to coś na pewno się dzieje -
Niecierpliwa, kiedy będziesz mieć kolejne badania? Betę też sprawdzają? U mnie serduszko się pojawiło 6t6d, więc u ciebie może za wcześnie jeszcze jest
moni05 lubi tę wiadomość
😭
Uff dopiero zaglądam, bo choroba nie odpuszcza. Tyle smutnych informacji, bardzo mi przykro dziewczyny
Uzależniona, ja bym powtórzyła test innej firmy, bo często czytałam, że te z allegro słabo pokazują.
Ja wczoraj byłam ma becie, jak głupia odswiezalam do 23 i nic, a tu jakis problem mieli, że wyniki się nie wyswietlaly. Dzisiaj zadzwoniłam i dziewczyna podała wynik chociaż nie mogła, ale rozumiała, że bardzo na niego czekam wynik 678. Poprzedni 261. Siedzę tylko i proszę kropka, żeby przetrwał to moje kaszlenieszona, Ochmanka, EmiMama, agge, MonikA_89!, aeiouy, cukrzyk1991, eemmiilliiaa, Arashe, nuśka91, Kingulla, Sasanka5 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moni05 wrote:Mój lekarz na przykład twierdzi, że sama beta jest potwierdzeniem ciąży, a jeśli spada to uwierz mi, można spróbować ją podtrzymać. Najczęściej to nie wychodzi, ale póki jest cień szansy... Najgorzej jak bezczynnie i bezradnie każą Ci siedzieć i "czekać", uj wie na co...
-
Niecierpliwa... wrote:Czekamy do jutra wyniki ocenili inni lekarze i jest nowa teoria ze miałam ciążę biochemiczna ale się wszystko nie usunelo Z ostatnią miesiaczka i te resztki dają fałszywe wyniki i zobaczymy jak beta. Dzisiejszej jeszcze nie ma.
Pierwszy raz słyszę, ze to w ogóle możliwe! Jesteś bardzo silna! Ściskam mocno i czekam na dalsze informacje