Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoni05 wrote:Nie można zostawiać Was nawet na parę godzin, bo albo się załamujecie albo usuwacie konta...
Ja rozumiem Wasze złe dni. Nie powiem, że macie się nie dołować i już, bo to jest niewykonalne. Jeśli macie potrzebę to płaczcie, krzyczcie, cokolwiek. Ale nie pozwólcie żeby jedna na dwadzieścia obecnych tutaj dziewczyn zrujnowała Wam dzień.
Sasanko, musisz tu być... Bez Ciebie to nie to samo, jesteś naszą dobrą duszą, naszym wesołkiem, specem od sposobów na uwodzenie meża kiedy nikomu się już nie chce i od sprośnych przebrań. nie raz zrobiłaś mi dzień swoimi przemyśleniami...
Dla mnie zupelnie nie liczy się to, jak długo na tym forum staracie się o ciąże. Wiecie czemu? Bo łączy nas jeden cel. Każda z nas CHCE być mamą. I będzie najlepszą jaką potrafi być. To widać po tym, ile swoich sił wkładamy codziennie w to żeby wszystko podporzadkowac staraniom... I jesli komus sie udaje po dwoch cyklach - ekstra! Cieszę się, że jedna z nas wiecej uniknęła wieloletnich, wielomiesięcznych starań.
Pamiętajcie, że każda jest inna, każda w codziennym życiu ma inne sparcie w swoim "realnym" otoczeniu... Jedna będzie walczyła z podniesioną głową trzy lata a inna po pół roku będzie płakać...
Trzymajmy się razem!
:* :* :* nie chcialam zrobic dramy, ani strzelic focha, po prostu tak wyszlo. Glupio, bo glupio, ale wyszlo.
Nie wiem, czy pamietacie Alis, ktora poronila blizniaki z tydzien po blizniakach MOJE. Nie wiem nawet, czy w ogole wiecie, ze poronila, bo przestala sie odzywac po tym, jak kilka dziewczyn na fiolecie wysmialo jej obawy i wyniki badan Wiem z priva, ze bardzo ja to zabolalo, dlatego badzmy dla siebie dobre, bo nigdy nie wiemy, czy i jak mocno zabola kogos nasze slowa. Buuuziaki dla kazdej z Was :* :* :*Ochmanka, Magduullina, Irvine90, 5ylwian, szona, Angelika1313, MonikA_89!, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
Pechowy ten wrzesień. Racja
-
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Pechowy ten wrzesień. Racja
Dlatego musimy zachowac rownowage i nadrobic szczesciem! Strzele dzis wino za nas wszystkie, za nasze sukcesy, niepowodzenia, smutki i radosci! Kiedy jest zle, to zaraz musi byc dobrze. Ja od wczoraj mialam mocno slaby nastroj, a teraz, jakby mnie ktos w gebe strzelil- zmotywowana i szczesliwa!agge, moni05, Ochmanka, aeiouy, Angelika1313, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nuch wrote:W ogole dzisiaj snilo mi sie ze testowalam i wyszedl pozytyw. Ale uwazalam ze to niemozliwe i musialam zrobic az 10 testow zeby uwierzyc
Ja dziś miałam głupi sen. Śnił mi się aktor z Barw Szczęścia, ale taki dzieciak jeszcze, Antek z tej ekipy nastolatków, nie wiem czy ktoś ogląda w każdym razie zaciągnął mnie gdzieś w krzaki i zaczął całować, a potem wiecie...Nuch, aeiouy lubią tę wiadomość
-
A moim najglupszym snem ever była moja siostra kosmitka z wielką świecącą banią na głowie, odrzutowy pies i gadająca choinka haha
Bo sen o Robin hoodzie i zdechłym koniu to był przerażającyNuch, agge, aeiouy, MonikA_89!, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nuch wrote:Moj najglupszy sen byl w ostatnia niedziele, kiedy snilo mi sie ze bylam kula ktora zbija sie kregle i byl to element rekrutacji na studia
Sasanka55, Nuch lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRety kotlety, w takich chwilach przypomina mi sie najgorszy sen mojego zycia. Jesli nie snil Wam sie nigdy seks z wlasna babcia, to nie wiecie, co to koszmar
Magduullina, agge, Nuch, Malgonia, Irvine90, 5ylwian, MonikA_89!, makowa, nuśka91, Zlaania1, moyeu lubią tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Rety kotlety, w takich chwilach przypomina mi sie najgorszy sen mojego zycia. Jesli nie snil Wam sie nigdy seks z wlasna babcia, to nie wiecie, co to koszmar
Jezu ChrysteSasanka55 lubi tę wiadomość
-
To mi się kiedyś śniło, że Kwaśniewscy są moim wujostwem i cioci Joli się umarło. Zapakowali ją w psi zaprzęg i latały te psy dokoła jakiegoś placu żeby wszyscy mogli ciało ciotki zobaczyć.. i mi strasznie było zal tych psów bo nie mogły się zatrzymać ani na picie ani na jedzenie...
I jeszcze mi się śniło kiedyś, ze miałam punkt przerzutowy w czasie wojny w moim mieszkaniu (jeszcze wtedy mieszkałam z mamą) i Ci żołnierze wchodzili drzwiami i musiałam ich przerzucić balkonem... a mieszkałam na 10 piętrze i oni ciągle spadali na ziemięNuch, Sasanka55, agge, Meggs, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55 wrote:Rety kotlety, w takich chwilach przypomina mi sie najgorszy sen mojego zycia. Jesli nie snil Wam sie nigdy seks z wlasna babcia, to nie wiecie, co to koszmar
Sasanka śnił mi się z własnym bratem.. nie planowałam się do tego nigdy przyznawać, ale skoro rozpoczęłaś taki coming out to niech będzie
Nuch a moim zdaniem to wcale nie taki głupi pomysł... tylko oczywiście cieszymy się jak jest dodatnia a jak nie to sobie tym głowy nie zaprzątamyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 13:09
Nuch, Sasanka55, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNuch wrote:Dziewczyny, robienie bety 9dpo nie ma sensu prawda?
Ja robilam, a jakze ale nawet gdy bylam w ciazy, beta nie wyszla dodatnia, wiec osobiscie odradzam, choc oczywiscie nie raz na pewno to powtorze Pewnie istnieje szansa, ze cos wyjdzie kciuki!
Malgonia, z bratem to luz nie mam brata, wiec moze stad moje podejscie ale i tak brat brzmi lepiej niz oral z babcia. Chryste, co ja mam w glowieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 13:10
Malgonia, agge, Ochmanka, MonikA_89!, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Rety kotlety, w takich chwilach przypomina mi sie najgorszy sen mojego zycia. Jesli nie snil Wam sie nigdy seks z wlasna babcia, to nie wiecie, co to koszmar
Ja na studiach miałam "przyjemność" poogladania na żywo nago babci mojej koleżanki ... Nigdy tego z pamięci nie wyrzuce babcia trzymała ręczniki w pokoju i kumpeli i jak juz się rozebrala to przyszła sobie po recznik nago bo myslala że śpimy ... Marzyłam żeby byl to koszmar ale rano potwierdziła że byla w pokoju:Dagge, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Hahahaha Sasanka, nieźle z tym snem, ale musiałaś mieć ulgę jak się obudzilas
A mi dzisiaj znowu pozytyw się śnił! Za dużo myślę.. Za dużo..
Agge to my podobnie będziemy testować..
Odniosę się do tych naszych facetów i seksu okoloowulacyjnego.. Jeżeli chodzi o mojego to póki co nie mamy problemu, ale też zauważyłam w tym cyklu że jak wie że owulka jest to jakiś taki bardziej spięty jest, dłużej mu się schodzi i wydaje mi się że po prostu czuje presje.. Dlatego postanowiłam nie mówić jemu o dniach płodnych (myślę że sam się nie zorientuje kiedy są).
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys