Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ef podziwiam silną wolę no ale w sobotę to nie ma co sobie odmawiać
ef36 lubi tę wiadomość
-
Zazdroszcze testerkom z najblizszych dni! Do mnie wlasnie przyszlo 10 testow, ale chyba nawet nie bedzie sensu na nie sikac :d
-
Agge - ale macie super date rocznicy ślubu;) i ode mnie samych wspaniałości:) Teraz to już nie ma innej opcji, jak 2 kreski na teście:)
agge lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
nick nieaktualny
-
A ja w minionym cyklu byłam przekonana że się udało i złamałam grudniowe przyrzeczenie że czekam na @. I dupa bo była biel a 3 dni później @. Teraz choćby nie wiem co to nie sikam wcześniej. Mój test co leży u faceta w łazience ma być tym szczęśliwym i koniec:)
Szczesliwa_mamusia, Nuch, ElfiaKsiężniczka, Sasanka55, aeiouy, eemmiilliiaa, Holibka, Emmainthegarden, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Emma, a choć masz ten moment cyklu, ze można się było spodziewać czegoś, czy z okazji walentynek sikłaś 5dpo?
Już bym chciała być chociaż w tym 6dpo i sobie jakieś objaw wkręcać.Ochmanka lubi tę wiadomość
-
ef36 wrote:Ważne żeby był dobrym lekarzem. Dla mnie lekarz musi być przede wszystkim kompetentny.
-
nick nieaktualnyJa tylko plamie. I to tez nie caly czas. Jak sie do jutra rana to nie rozkręci,to rano sikne dla świętego spokoju. Nie chce w razie czego powtorki z listopada. Szanse sa nikłe, ale przynajmniej glowe będę miala spokojniejsza. Jutro 29dc,więc myślę, ze juz o czułości 25 wyjdzie wiarygodny. Jak zrobie go z ranca. A mam taki elektorniczny,co mi pokaze. Albo tak,albo nie. Bez domysłów
-
Irvine90 wrote:Dziewczyny po lyzeczkowaniu - czy Wy badałyście spadek bety? Czy jest sens?
Ja wiem, że to może spadać długo, dlatego sama nie wiem... 3,5 tygodnia po zabiegu testy ciążowe są dalej pozytywne. Jakoś miałam nadzieję, że to się szybciej unormuje
Jak będę chciała zobaczyć dwie kreski to pewnie nie zobaczę, a jak teraz wyjątkowo chciałabym biel to wszystko na odwrót...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 12:44
-
szona wrote:I wiecie, wlazlam sobie na fiolet, bo jestem ciekawska jak 150. I matko bosko co tam się wyprawia Tu jest kulturalnie, nie za słodko, nikt nikomu nie wbija igiełek na zasadzie „kochana ale wg mnie to gówno wiesz” (gdzie „kochana” to słowo klucz ). Ciekawe zjawisko społeczne. A niby w ciąży kobiety mają dwa mózgi
Taka tam dygresja znad kawy
U mnie na kwiecień-plecień jest kulturka A to z racji tego, że to małe kameralne grono mamusiek, które mają mało czasu na forumowanie Uwielbiam je! Ale u Was mi też bardzo dobrze.Nuch, Sasanka55, szona lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyDziewczyny z okazji Walentynek życzę Wam duzooooooooo miłości!!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/266f2caa02bc.jpg
APrzybylska GRATULACJE!!!!
MONIKA aż serce się raduje na myśl że już niedługo Ty hihi 4 jajeczka no bomba!!!Szczesliwa_mamusia, ef36, APrzybylska, Sasanka55, agge, Emmainthegarden, Ochmanka, Niecierpliwa..., aeiouy, Malgonia, Kingulla, MonikA_89!, szona, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy ja wiem,czy kobiety w ciąży maja dwa mozgi. Raczej siano w głowie. Bardziej niz w ciąży nie może sie kiełbasic. W dodarku hormony pracuja. Takze bywa sie uszczypliwym. No i jeszcze od kultrury czlowieka zalezy. Ja to zawsze sie staram nikogo nie obrażać. Nie wazne ,czy w realu,czy w necie. Ale kiedys mialam spiecie z jedna z mamusiek u siebie na grudniowkach. Jak przyszlam z usg i napisalam,ze widzialam jajca i,ze chlopak na 100%. Wykład dostalam,ze to niemozliwe,bo jaderka schodza nawet do 3roku. Nijak dziewczyna nie mogla zrozumiec,ze to bie o jaderka chodzi. Ale ,madrzyla sie nie tylko na ten temat.
-
APrzybylska gratulacje! Luby się? czy się dowie?
Co do Walentynek to siedzę w domu z córką, a mąż do 20 pracuje
Szczęśliwa mamusia, ale bym zjadła takie śniadanie!! Jedyne na co tam naprawdę mam ochotę to jajka na poltwardo i warzywka mniamAPrzybylska, Szczesliwa_mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmmainthegarden wrote:A Przybylska, gratulacje!!!
To dopiero walentynka...
Cztery ciałka żółte.. Tyle to ja nie miałam przez całe zycie pewnie ))
Malgonia, cięzarowko jedna
Sasanka,to zostaw unfiform niedopiety. Przecież taki wysmykujacy się biust to chyba nawet lepiej
On sie tylko z tylu zapina na 1 cienki paseczek Tak, wychodzacy biust brzmi spoko, ale tylko brzmi, bo przy tym stroju wyglada koszmarnie. Pol piersi jest zgnieciona, a pol sie wylewa, wiec juz wole pojsc w koronki.
Ja dzis znowu musialam isc na pobranie, bo gdzies zgubili 1 probke do d-dimerow i antytrombiny III. Rano lyknelam 2 ibupromy na przeziebienie, bo nie mialam pojecia o kolejnym pobraniu, a w przychodni juz o niej nie pamietalam oczywiscie... Pewnie wynik bedzie zaburzony? O w morde, rece mam juz jak narkomanWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 13:07
-
Arashe wrote:APrzybylska gratulacje! Luby się? czy się dowie?
Co do Walentynek to siedzę w domu z córką, a mąż do 20 pracuje
Szczęśliwa mamusia, ale bym zjadła takie śniadanie!! Jedyne na co tam naprawdę mam ochotę to jajka na poltwardo i warzywka mniam
Mąż dostał fotki jakieś 3 sekundy po Was
Wiem, że Ty też Toruń, u kogo prowadzisz ciążę?Sasanka55, Ochmanka, Arashe, aeiouy lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
ElfiaKsiężniczka wrote:Może na endo spróbuj zioła o. Sroki. U mnie nawet przy clo miałam 14dc endometrium 12 mm. W tym cyklu tez piłam i ładnie przyroslo.
Szkoda, tylko ze jakoś sie nie chce złuszczać
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Będzie epopeja,
Pani doktor trochę pogrzebała, i powiedziała mi tak:
Z jej obliczeń wynika że owulacje będę miała dopiero około 18 dc. Teraz jest czas żeby posprawdzać czy wszystko działa jak należy. Kazała mi zbadać prolaktyne i zobaczymy że przy dawce 1 tabletka na dzień, prolaktyna nie jest za niska, jeśli jest to to też jest problemem przy zajsciu w ciąże. Jeśli jest za niska to mam zejsć do połówki tabletki co dwa dni.
Jako że od października miałam dwa długie cykle mino brania bromka (ponad 40 dni) powiedziała ze to oznacza że jednak nie tylko z prolaktyną jest problem, przy bromku powinnam mieć krótsze cykle... Kazała mi 6 x dziennie mierzyć cukier jako że mój tata ma cukrzyce. Jeśli tu będą jakieś zawirowania to znaczy że nie trzeba działać hormonami tylko pod tym kontem bardziej i może to wystarczy żeby zaskoczyło.
Dodatkowo zaleca brać Acard 1x1 z przerwą na okres dla lepszego ukrwienia narządów rodnych oraz Symfolic albo Inofem. W czwartek mam się zgłosić na usg żeby sprawdzić czy była owulacja, czy przypadkiem jajeczko nie przerasta i nie jest "za stare" na zapłodnienie, sprawdzimy czy nie będzie trzeba pomóc trochę w pękaniu jajeczek zastrzykami (nazwy nie pamiętam, nigdy nie miałam)...
Ginekologicznych przyczyn brak kłucia po prawej stronie podbrzusza, ona stawia na jelita. Owu z lewego jajnika, endo 5,5 (małe jak na 12 dc)Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
3850g/61cm - Naszego Szczęścia
Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
"Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa,
Nad tatą, który płakać nie umie,
Nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
i swoją mamą - osnutą łzami,
I każdy woła cichutko z daleka:
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..." -
Małgonia, to ten czas, że gdyby była szansa, a nie było bo był jeden seks w tym cyklu stosunkowo wcześnie, to już ten pancerny Nord by pokazał..
Ale to raczej z okazji Walentynek, bo przecież nie miało prawa nic wyjść
Najgorsze, że zostawiłam go w łazience i poszłam do pracy.
Mam nadzieję, że mąż i dzieci nie przyuważyli.
Mam budyn w głowie ciążowy bez ciąży..
Trzymam za ciebie kciukasy Malgonia. przynajmniej szansa jest