Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagge wrote:Wszystkiego dobrego dla Was z okazji walentynek
My dziś 4 rocznicę ślubu mamy, więc podwójne święto
U nas to jak u starych dziadków dzisiaj będzie ani seksu, romantyczna kąpiel tez odpada żeby tych blizn nie moczyc, lodówkę mamy przez rodziców tak napchana ze gotować się nie oplaca, nie wiem uloze ryż do chilli w serduszko na talerzuaeiouy, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
APrzybylska - gratuluje!!! Zazdroszcze takich Walentynek
Szczesliwa mamusia - ale sniadanie *_* Narobilas mi smaku! Ja tez cwicze pilates
U mnie 18dc i wyglada na to, ze mam pierwszy raz cykl bezowulacyjny. Bede dalej robic testy i mierzyc temperature, ale watpie czy cos z tego bedzie. -
Niecierpliwa... wrote:To zazdroszczę świętowania
U nas to jak u starych dziadków dzisiaj będzie ani seksu, romantyczna kąpiel tez odpada żeby tych blizn nie moczyc, lodówkę mamy przez rodziców tak napchana ze gotować się nie oplaca, nie wiem uloze ryż do chilli w serduszko na talerzu
Hehe my też jakoś specjalnie nie będziemy świętować dostałam kwiaty, więc chociaż tyle. Mój mąż nie jest zbyt romantyczny
Zawsze były czekoladki, no ale teraz mamy całą rodzina detox od słodyczy przez te owsiki
Niecierpliwa... lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:APrzybylska - gratuluje!!! Zazdroszcze takich Walentynek
Szczesliwa mamusia - ale sniadanie *_* Narobilas mi smaku! Ja tez cwicze pilates
U mnie 18dc i wyglada na to, ze mam pierwszy raz cykl bezowulacyjny. Bede dalej robic testy i mierzyc temperature, ale watpie czy cos z tego bedzie.
A jak długie masz cykle? Może jeszcze nic straconego. Ja czasem owulację miałam dopiero 20dc -
nick nieaktualny
-
agge wrote:Wszystkiego dobrego dla Was z okazji walentynek
My dziś 4 rocznicę ślubu mamy, więc podwójne świętoagge lubi tę wiadomość
-
Agge kolejnych lat w szczęściu Wam życzę!!
agge lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIrvine90 wrote:Dzięki kochana zbadalam dziś tę betę, bo oczywiście nie wytrzymałam, ale nie wiem jaka była w dniu zabiegu A chciałabym, żeby już spadła i chciałabym @, bo mamy zielone światło na staranka po @...
APrzybylska cudnie! zdrówka dla Was!!!
I kciuki za wszystkie niedługo testujące
Bardzo dobrze zrobilas, ze zbadalas. Nawet jak przyjdzie @, nie mialabys pewnosci, czy spadla, czy nie, a podczas testowania zastanawialabys sie, czy to stara beta, czy juz nowa Ja na @ czekalam prawie 2 miesiace, ale przez to, ze cycloprogynova mi ja przesunela U Ciebie na pewno nadejdzie lada dzien Hormony beda Wam sprzyjac, wiec wierze, ze bedzie zloty strzal!Irvine90 lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa mamusia - nasze cykle są zsynchronizowane. W tym samym czasie mamy owu a teraz obie czekamy na okres. I obie zajdziemy w ciążę w okolicy 27 lutego Także zdrowa dietka jak najbardziej, ale wzbogać ją o alkohol, bo niedługo będziesz zmuszona odstawić
Sasanka55, Ochmanka, Nuch, Szczesliwa_mamusia, aeiouy, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
I wiecie, wlazlam sobie na fiolet, bo jestem ciekawska jak 150. I matko bosko co tam się wyprawia Tu jest kulturalnie, nie za słodko, nikt nikomu nie wbija igiełek na zasadzie „kochana ale wg mnie to gówno wiesz” (gdzie „kochana” to słowo klucz ). Ciekawe zjawisko społeczne. A niby w ciąży kobiety mają dwa mózgi
Taka tam dygresja znad kawyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 09:45
agge, APrzybylska, MonikA_89!, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszona wrote:Szczesliwa mamusia - nasze cykle są zsynchronizowane. W tym samym czasie mamy owu a teraz obie czekamy na okres. I obie zajdziemy w ciążę w okolicy 27 lutego Także zdrowa dietka jak najbardziej, ale wzbogać ją o alkohol, bo niedługo będziesz zmuszona odstawić
szona lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Izape no i rewelacja trzymam mocno kciuki.
Sylwian dla mnie kazde primitivo jest lagodne, ale ja lubie wina ogolnie primitivo to szczep, jak cabernet czy syrah. Kazde wino ktore ma wiec w nazwie primitivo jest z tego szczepu. A charakteryzuje sie on dosc prostym i lagodnym smakiem.
A przybylska no to kreska mega. Co to za test?
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualnyNiecierpliwa... wrote:Dziewczyny mam bardzo głupie pytanie co do tej spadającej bety.
Czy majac jej jakieś resztki w organizmie mozna mieć owulacje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 09:56
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa... wrote:Dziewczyny mam bardzo głupie pytanie co do tej spadającej bety.
Czy majac jej jakieś resztki w organizmie mozna mieć owulacje?
Mnie lekarz mowil, ze beta ja blokuje. Na zdrowy rozum ma to sens, ale czy tak jest zawsze? Wiesz, @ przy dodatniej becie tez teoretycznie nie powinno byc, a jednak.. -
Niecierpliwa... wrote:Dziewczyny mam bardzo głupie pytanie co do tej spadającej bety.
Czy majac jej jakieś resztki w organizmie mozna mieć owulacje? -
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Ja Ci powiem,ze u mnie po porobieniu byl cykl bezowulacyjny. U mojej kolezanki po laparoskopi przy cp, mc tez byl bezowulacyjny. Daj sobie ten mc na spokojnie. A w przyszlym zobaczysz,zajdziesz od razu choc w sumie nie można tez wykluczyc,ze bedzie owulacja
-
Sasanka55 wrote:Bardzo dobrze zrobilas, ze zbadalas. Nawet jak przyjdzie @, nie mialabys pewnosci, czy spadla, czy nie, a podczas testowania zastanawialabys sie, czy to stara beta, czy juz nowa Ja na @ czekalam prawie 2 miesiace, ale przez to, ze cycloprogynova mi ja przesunela U Ciebie na pewno nadejdzie lada dzien Hormony beda Wam sprzyjac, wiec wierze, ze bedzie zloty strzal!
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ze szczepow,to lubie chardoney. Ale to białe wina,wiec to raczej dla smaczku niz poprawy endometrium. Najlepsze sa chilijskie. Mam taka fajna winiarnie 30 km od domu,gdzie za niewielkie pieniadze mozna kupic naprawde pyszne winko. Pan zawsze doradza,nigdy jeszcze nie kupilam wina,ktore by mi niesmakowalo.ostatnio mi jednak tam nie po drodze i kupuje wino w biedornce. Za 14.99. Polwytrawne,ale jest naprawde smaczne. MONTE sie to winko nazywa.
5ylwian lubi tę wiadomość