Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia, ze spełniania marzeń się nie wyrasta i nie powinno się "mądrzeć"
aeiouy, agge lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Malgonia wrote:Aprzybylska - gratulacje. Puekna kresunue ile jestes po owu? Opowuadaj jak sie czujesz
Co do win to ja lubie primitivo. W sumie to im ktos mniej lubi wytrawne wina to tansze nawet bardziej mu bedzie smakowalo.
Co do bety ja dostawalam skierowania wiec robilam. Doszlam do 17 po jakis 4 tygodniach. W tydzien pozniej gdzies przyszla @
A mi brzuch od rana szaleje i oczywiscie nie mysle, ze wczoraj bylam caly dzien na smueciowym jedzeniu a dzis rano wypilam sok marchewkowy ktory zazwyczaj powoduje u mnie jazdy, tylko wiadomo, ze to od ciazy... przeciez 3dpo to idealby czas na objawy ciazowe. Ech, myslalam, ze juz zmadrzalam :p
Malgonia przecież u Ciebie to też ciąża, więc wiadomo, że masz objawy. Ja czekam na Twoje dwie kreseczki. Kiedy planujesz je wysikać?
Cieszę się, że mogę się tym z Wami dzielić, bo bym oszalała.
Kingulla a może jednak? Trzymam kciuki!aeiouy lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
APrzybylska wielkie gratulacje!
U mnie okresu nie ma, ale będzie jutro (albo nawet dziś w okolicy południa ) Wolę opcję nr 1, bo po pracy lekarz -
Malgonia wrote:Aprzybylska - gratulacje. Puekna kresunue ile jestes po owu? Opowuadaj jak sie czujesz
Co do win to ja lubie primitivo. W sumie to im ktos mniej lubi wytrawne wina to tansze nawet bardziej mu bedzie smakowalo.
Co do bety ja dostawalam skierowania wiec robilam. Doszlam do 17 po jakis 4 tygodniach. W tydzien pozniej gdzies przyszla @
A mi brzuch od rana szaleje i oczywiscie nie mysle, ze wczoraj bylam caly dzien na smueciowym jedzeniu a dzis rano wypilam sok marchewkowy ktory zazwyczaj powoduje u mnie jazdy, tylko wiadomo, ze to od ciazy... przeciez 3dpo to idealby czas na objawy ciazowe. Ech, myslalam, ze juz zmadrzalam :p
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
APrzybylska gratuluję!!!
U mnie wczoraj była owulacja więc dwa tygodnie i test!
Wesołych Walentynek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 08:26
aeiouy, Malgonia, Nuch, APrzybylska, Sasanka55, Ochmanka, agge, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Dziewczyny pijace pyłek pszczeli - jak Wam idzie? Ja odstawiam wszystkie suple narazie (kwas foliowy to na jakies 3-4 tyg) i pozostaje przy: pyłku pszczelim (2x) i siemieniu na czczo. Zobaczymy co z tego bedzie.Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
nick nieaktualny
-
Izape no i rewelacja trzymam mocno kciuki.
Sylwian dla mnie kazde primitivo jest lagodne, ale ja lubie wina ogolnie primitivo to szczep, jak cabernet czy syrah. Kazde wino ktore ma wiec w nazwie primitivo jest z tego szczepu. A charakteryzuje sie on dosc prostym i lagodnym smakiem.
A przybylska no to kreska mega. Co to za test?5ylwian lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo prawda jeszcze czekam na @, ale przyjdzie jutro,najpozniej pojutrze. Przy tym progu w cuda to ja nie wierzę
Postanowiłam trochę oczyścić umysł i ciało . Ostatnio troche pofolgowalam z jedzeniem. Takze od dzis dietka. Planuje tez poćwiczyć pilates. Postaram siw tez nie myślec o tym kiedy dni płodne i kochac sie wtedy,kiedy mam ochote. A w kwietniu zawitam do mojego lekarza. Niech mysli,co by tu zrobic,żebym była w tej ciąży
A tymczasem śniadanko:-)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a17ff5f6841.jpg
aeiouy, Ochmanka, APrzybylska, Niecierpliwa..., Nuch, agge, moni05, Sasanka55, szona, MonikA_89!, Arashe, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa Mamusia - i to jest plan i jakie śniadanie!
Ja też dziś już ćwiczyłam z rana!Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
nick nieaktualnyIrvine90 wrote:Sasanka, Monika, ef- dzięki Kochane! :* Zrobię jak mówicie. Potrzebny mi był Wasz głos rozsądku
-
Szczęśliwa mamusia no sniadanko mega
Ja mam chyba z 5 nordów więc pewnie siknę już koło 21.. no chyba, ze będę mieć jakieś objawy ale w terminie kiedy będą mogły się już pojawić to może i wcześniej.
Szczesliwa_mamusia, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
APrzybylska wrote:Moje Kochane Staraczki życzę Wam szczęścia z okazji Walentynek :*
Ja swoje chyba właśnie dopełniam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e5adbfea1227.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/671f6f9facd1.jpg
Gratulacje!APrzybylska lubi tę wiadomość
-
APrzybylska piękna krecha! I beta zapewne łasnie przyrasta bo poprzedni test naprawdę mega bladzioch:) piękności❤
Scarlet kciukasy za wizytę! A torbiel to niech spada na drzewo!
Kingulla a może jedno i drugie..? Mąż będzie podwójnie szczęśliwy, Ty też
Izape to teraz czekamy na II krechy! (A laparo nie miałam, my się niedługo staramy. Chciałam tylko kolposkopie przed wymrażaniem ale gin powiedział że cyto wystarczy)
Aeiouy my popijamy trochę. A raczej ja tylko troche bo pyłek został u lubego i on pije a ja nie mam u siebie:/
Ef a Ty nie sikasz jakoś w weekend?APrzybylska, aeiouy, ef36 lubią tę wiadomość
-
Scarlet88 wrote:Gratulacje!! Krecha super :D ja idę za chwile do ginekologa... zobaczymy co mi powie... mam straszny kłujacy ból po prawej stronie podbrzusza od kilku dni, boję się ze to może być torbiel znowu
trzymam kciuki. Do kogo idziesz? -
Mnie się udało zapisać do gin-endo na nfz do lekarza, który pracuje w klinice leczenia niepłodności. Ponoc gbur i cham, ale może tego mi potrzeba
Ochmanka, Szczesliwa_mamusia, APrzybylska, aeiouy, Malgonia, Sasanka55, Arashe lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa... wrote:Irvine ja co prawda jestem po laparoskopii a nie po łyżeczkowaniu ale wczoraj dostałam @ ( 4 dni po zabiegu) a beta na bank nie zdążyła z sobotniej 2700 spaac do zera także @ to nie wyznacznik spokojnie
APrzybylska cudnie! zdrówka dla Was!!!
I kciuki za wszystkie niedługo testujące -
Wszystkiego dobrego dla Was z okazji walentynek
My dziś 4 rocznicę ślubu mamy, więc podwójne świętoSzczesliwa_mamusia, APrzybylska, aeiouy, Kingulla, Nuch, Malgonia, Irvine90, szona, Izape_91, MonikA_89!, Malinowa91, Arashe, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
aeiouy wrote:Dziewczyny pijace pyłek pszczeli - jak Wam idzie? Ja odstawiam wszystkie suple narazie (kwas foliowy to na jakies 3-4 tyg) i pozostaje przy: pyłku pszczelim (2x) i siemieniu na czczo. Zobaczymy co z tego bedzie.
aeiouy lubi tę wiadomość