Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa_mamusia wrote:On musi sprawdzic wszystko co mama ma w ręku, bo moze cos bardzo ciekawego. Testy ciazowe mi rozbraja
Szczesliwa_mamusia, Sasanka5, Ochmanka lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Anielka90 wrote:Nie... ból piersi od strony węzłów chłonnych, apetyt, czasem jakieś zawroty głowy, mdłości (nie wiem czy sobie nie wkręcam) śluz mam taki wodnisty albo go brak... Powinnam odłączyć mózg, może by pomogło
Anielka90 lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualnyAnielka90 wrote:Sasanka bardzo bym chciała, ale boje się, że to tylko moje urojenia
Nie boj sie nawet jesli masz jedynie urojenia, to co sie nacieszysz, to Twoje Jezeli nie udalo sie w tym cyklu, to i tak lepiej zyc w szczesciu przez tydzien i pozniej przezyc zawod, niz martwic sie tydzien i... i tak sie zawiezc
U mnie 6-7dpo. Czuje, jak rozsadza mi cala macice, zupelnie jak przy podlej @, a sluzu mam tyle, ze do pracy az podpaske zalozylam i co 5 minut latalam do toalety, by sprawdzic, czy to nie jakis krwotok powoduje, ze czuje sie tak mokro. Dziwne. A jak cos jest dla mnie dziwne, to znaczy, ze nowe, a jak nowe, to znaczy, ze to zdrowa ciaza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 19:08
Ochmanka, Anielka90, Malgonia, 5ylwian lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa 10dpo bede szła na betę. Ogólnie test miałam robic 14go. Ale ze wzgledu na szpital 12go lutego,muszę w poniedziałek isc i sprawdzic. A test moze mi nie wyjsc. Wiec wolę nie gdybac,czy widze kreskę, czy nie. Choc pewnie sikne z rana. Tak dla formalnosci. Jesli beta będzie choc troche podwyzszona,to odwołam szpital
Nie będę ryzykowac biopsja. A jesli bedzie ujemna,to pojde. 10dpo juz jakis zarys powinnam miec -
Sasanka5 wrote:Nie boj sie nawet jesli masz jedynie urojenia, to co sie nacieszysz, to Twoje Jezeli nie udalo sie w tym cyklu, to i tak lepiej zyc w szczesciu przez tydzien i pozniej przezyc zawod, niz martwic sie tydzien i... i tak sie zawiezc
U mnie 6-7dpo. Czuje, jak rozsadza mi cala macice, zupelnie jak przy podlej @, a sluzu mam tyle, ze do pracy az podpaske zalozylam i co 5 minut latalam do toalety, by sprawdzic, czy to nie jakis krwotok powoduje, ze czuje sie tak mokro. Dziwne. A jak cos jest dla mnie dziwne, to znaczy, ze nowe, a jak nowe, to znaczy, ze to zdrowa ciaza
Masz rację, przyjemnie jest myśleć że się udało
A czas wszystko zweryfikuje.
U Ciebie na pewno się udało
Tak sobie myślę że po jutrze zaczynamy luty u jakby było pięknie jakby jazda dziewczyna pokolei z listy miała 2 krechy na pewno tak będzie dziewczynki:-)Sasanka5, Szczesliwa_mamusia, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Sasanka5 wrote:Nie boj sie nawet jesli masz jedynie urojenia, to co sie nacieszysz, to Twoje Jezeli nie udalo sie w tym cyklu, to i tak lepiej zyc w szczesciu przez tydzien i pozniej przezyc zawod, niz martwic sie tydzien i... i tak sie zawiezc
Ja też pierwszy raz mam wilgotną grażyne po owu. Zawsze była Sahara i tarcie jak klocki hamulcowe. Tak więc ja też jestem w zdrowej ciąży:)Sasanka5, aeiouy, Emmainthegarden lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Sasanka uwielbiam Twoje podejście do życia:)
Ja też pierwszy raz mam wilgotną grażyne po owu. Zawsze była Sahara i tarcie jak klocki hamulcowe. Tak więc ja też jestem w zdrowej ciąży:)
Kurcze, zaczarowalysmy porzadnie luty, wiec moze i beda z tego magiczne ciaze Moje podejscie do zycia jest troche infantylne, ale tyle razy dostalam juz porzadnie po dupie, ze wole wierzyc, ze bedzie dobrze Inaczej bym zwariowala :* Juz nie moge sie doczekac naszego testowaniaAngelika1313, Ochmanka, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Malinowa - mąż jest jeszcze przed badaniem nasienia, miał mieć je dziś, ale rozłożyło go przeziębienie i próbujemy właśnie zmienić termin
A Wy znacie powód niepowodzeń czy jeszcze nie wiadomo?
U Nas tak naprawdę wszystko wychodzi dobrze, a malucha brak. Ginek zasugierowal, ze moze to byc nieplodnosc idiopatyczna i zebysmy rozejrzeli sie za jakos klinika. Tak tez uczynilismy.
Szczesliwamamusia obys miala racje!
Makowa dzieki za niepokalanka :*Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualny
-
Matko Bosko, Cukrzyk gdzie jesteś nasz endokrynologu??? Help
-
Anielka90 wrote:Monika_89 to jest jakaś mała nadzieja
5ylwian pocieszające jest to że nie jestem sama właśnie dlatego testy jeszcze nie robię, bo na bank wyjdzie negatywny. Dlatego byłam ciekawa tych owu...
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny5ylwian wrote:Ja juz nie wiem co sie dzieje,chyba zglupieje... wrocilam z pracy,weszlam ppd prysznic a tam tyle sluzu mleczno-przezroczystego i ciagnacego,ze szok! Jajnik ciagle prawy boli,te testy owu pozytywne,szyjka jakby nisko,rozpulchniona i otwarta i mysle wtf? 2 owu czy co to jest? Tzn 2 nie bedzie bo i tak luteine biore,wiec raczej by zablokowala.ale o co chodzi?
Sesese a poczytaj sobie wyzej Witaj w klubieOchmanka, 5ylwian, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:A co tam Ci sie dzieje?
Boszzz co za charakter:/ -
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Mam wyniki przeciwciał tarczycy i oczywiście panikuje:( aTPO mam podwyższone a aTG jest dużo za duże a ja nie mam pojęcia co to znaczy. I oczywiście jak to ja muszę wiedzieć JUŻ.
Boszzz co za charakter:/ -
Szczesliwa_mamusia wrote:Dawaj. Podpowiem. Przynajmniej sie postaram
TSH 3,5 -byłam po tym u endo i kazała nie panikowac narazie. Zleciła USG i przeciwciała
aTPO 12,60 norma do 5,61
aTG 125,86 norma do 4,11
Na usg niewielkie ognisko zapalne i obniżoną echogenicznośc.
To tyle.. -
nick nieaktualny