Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Kingulla wrote:Gdzie kupujesz dostinex? Mój lekarz chciał mi przepisać ale dzwonił do znajomego aptekarz i mu powiedział, że w hurtowniach nie ma i trzeba sprowadzać z czech.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 19:06
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
A receptę im wysyłasz i przysylaja ci lek czy odbierasz osobiście?2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
18 dpt - 5718 -
ef36 wrote:Ja biorę dostinex, do drugiego tyg po transferze. Dostinex jest trochę droższy ale wystarcza jedna tabletka na tydzień
EDIT: prolaktyne mam standardowo na poziomie 1200 (norma do 400)
Prolaktyna zatrzymała Ci owulację? Czy bierzesz niezależnie od owulki? -
ef36 wrote:kaatarzyna1993, gratulacje! kreski śliczne
Przecież po 5 minutach są już nie ważne testy....7 cykl starań o pierwszego maluszka
Miovarian 2xdziennie, wit. D 4000 IU Witamina C 3g dziennie, DUPHASTON po owulacji przez 10 dni
W trakcie Nowenny Pompejańskiej. -
Kingulla wrote:A receptę im wysyłasz i przysylaja ci lek czy odbierasz osobiście?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 19:26
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Weronika mnid zawsze boli lewy jajnik.. i jak sie okazalo wcale nie musi to oznaczac ze cokolwiek w nim sie dzieje.
Szona nam sie udalo przy trybie co 3 dni i mysle, ze u nas to dobra metoda, tylko ja mam zawsze stres, ze owulacja wypadnie w inny dzien czy cos i ze strace caly cykl.
Mi cos siadl entuzjazm poszlam po serduszkach zobaczyc jak wyglada nasienie emka i mam wrazenie, ze coraz bardziej przezroczyste sie robi.
No nic jeszcze jakies 5 dni i bedzie wiadomo. -
kaatarzyna1993 wrote:url=https://naforum.zapodaj.net/76dc03a60eee.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76dc03a60eee.jpg[/url
Dziewczyny.... na dole z piątku... na górze sobota... oba wyszły mi po czasie... po kilku h.... bobotesty... miesiączki nie ma ... Ale biorę duphaston. Cycki bolą.... czytałam że czasami się zdarza że nawet kreski z testów przeczytanych po czasie dają ciążę.... Ale jakoś nie chce mi się wierzyć... Jutro powtarzam test rano no i po południu idę na betę... Ale nie mam nadzieji ..
Mi właśnie przed świętami na bobo wyszła kreska po czasie, a ciąży nie było...
Ale trzymam kciuki za Ciebiekaatarzyna1993 lubi tę wiadomość
-
agge wrote:Mi właśnie przed świętami na bobo wyszła kreska po czasie, a ciąży nie było...
Ale trzymam kciuki za Ciebie
Dziękuję:* jutro powtarzam paskowym z rossmanna .... I będzie wiadomo... później beta. Ale raczej na nic nie liczę.agge lubi tę wiadomość
7 cykl starań o pierwszego maluszka
Miovarian 2xdziennie, wit. D 4000 IU Witamina C 3g dziennie, DUPHASTON po owulacji przez 10 dni
W trakcie Nowenny Pompejańskiej. -
nuśka91 wrote:Agge też coś widzę. Ale ja nie robiłabym bety, wytrzymaj z 3-4 dni i rób testy. Szkoda żył
No szkoda mi właśnie, po ostatnim progesteronie do tej pory boli mnie ręka :D i siniaka mam. -
Mam bardzo dobre przeczucie co do Was zobaczycie, że te nieśmiałe drugie kreski niedługo nie będą budziły już żadnych wątpliwości.
Ja z kolei z okazji nowego tygodnia kupię sobie Nordy, choć testy wypadają mi już z każdej szafkikaatarzyna1993, Sasanka55, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, nawet poczasiaki daja duza nadzieje, wiec ja wierze w obecny Wasz cykl
Ja mam dylemat taka jestem spragniona, a rozsadek podpowiada, ze lepiej kochac sie co 2 dni. No i dupa, nie wiem sama. Prawdziwe problemykaatarzyna1993, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Dziewczyny, nawet poczasiaki daja duza nadzieje, wiec ja wierze w obecny Wasz cykl
Ja mam dylemat taka jestem spragniona, a rozsadek podpowiada, ze lepiej kochac sie co 2 dni. No i dupa, nie wiem sama. Prawdziwe problemy
Nie żeby moja cp była dobrym przykładem ale u nad było dwa dni pod rząd także walić rozsądekagge, szona, Sasanka55, Malgonia, MonikA_89!, aeiouy, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Ef, agge kciuki cały czas zaciśnięte!
Kasia, coś w tym chyba jest. Oby jutro beta była jak marzenie.
A u mnie na razie cisza. Po plamieniu nie ma śladu. Przepraszam za panikę.
Odwiedziła mnie siostra z 1.5 rocznym synkiem. On plus moja Zuzia = armagedon super się bawili.
Co do Bobo testów, właśnie jakiś czas temu wszystkie babki go polecały i ja się też rzuciłam. 100% poczasniaków, 0% ciąży, ale to było w zeszłym roku.kaatarzyna1993 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyA ja pije wino. Eee... wczoraj było, dzisiaj było. Prawie jak alkoholicy Moj maz ma teorie,ze przed ciążą z synkiem popijalismy bimber i endometrium mialam ładniejsze i,ze bimber lepszy niz wino. Hehehe.
szona, Sasanka55, APrzybylska, Malgonia, MonikA_89!, moni05, aeiouy, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Dziewczyny, nawet poczasiaki daja duza nadzieje, wiec ja wierze w obecny Wasz cykl
Ja mam dylemat taka jestem spragniona, a rozsadek podpowiada, ze lepiej kochac sie co 2 dni. No i dupa, nie wiem sama. Prawdziwe problemy
E tam. Ja myślę że kiedy macie ochotę to wartoszona, Sasanka55 lubią tę wiadomość