Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moni nie udzielające się Ciężarówki są tutaj surowo karane karą wywołania do odpowiedzi o samopoczuciu i zdrowiu swoim i Kropka! Tak więc jeśli chcesz uniknąć kary to musisz spamować na bieżąco:)
moni05, Magduullina, APrzybylska, Sasanka5, aeiouy, Angelika1313, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pozwólcie, że i ja będę z Wami Jakoś innego miejsca nie mam na forum. Na razie to wszystko dla mnie jest nowe, a Wy jesteście skarbnicą wiedzy i nieocenionym wsparciem Obiecuję rozsyłać wiruski i kibicuje z całego serca!
Jutro mam wizytę, może już mojego Kropka zobaczę Posłuchałam lekarza i nie zrobiłam tej bety dziś. Podejrzewam, że pewnie zleci mi więcej badań podstawowych, morfologie itp więc może nie chciał żebym co chwilę chodziła do labu.agge, moni05, Magduullina, APrzybylska, Sasanka5, Ochmanka, aeiouy, Angelika1313, MonikA_89!, EmiMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynuśka91 wrote:Dziewczyny pozwólcie, że i ja będę z Wami Jakoś innego miejsca nie mam na forum. Na razie to wszystko dla mnie jest nowe, a Wy jesteście skarbnicą wiedzy i nieocenionym wsparciem Obiecuję rozsyłać wiruski i kibicuje z całego serca!
Jutro mam wizytę, może już mojego Kropka zobaczę Posłuchałam lekarza i nie zrobiłam tej bety dziś. Podejrzewam, że pewnie zleci mi więcej badań podstawowych, morfologie itp więc może nie chciał żebym co chwilę chodziła do labu.
Nuśka mój to samo powiedział, żeby przestac się kłuć, bo jeszcze nie jedno pobranie przede mną
więc też mimo że do wtorku dużo czasu ufam w pełni mojemu doktorkowi i nie sprawdzam. Spokojnie czekam, bo ma być okMagduullina, Sasanka5, Ochmanka, nuśka91, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoni05 wrote:Będziesz! Mocno w to wierzę :*
Przynajmniej wiesz, że spotkasz się u siebie z życzliwością.
No nie umiem tak bez Was, przepraszam, nie będę mocno spamować, obiecuję! To jest Wasz czas
Dziekuje :* Kochana jestes. Gorzej bedzie, gdy ci zyczliwi panowie za tydzien zobacza mnie kupujaca hektolitry wina Scarlett, ja razem z Toba testuje 7.02 dzis czeka na mnie w paczkomacie 12 Nordtestow, a i wieczorem wynik bety, bo oczywiscie zrobilam razem z progiem. Przebilam Cie :* Swoja droga siodemka to szczesliwa liczba
Ja tez sie ciesze, ze nasze kochane Ciezaroweczki tu zostaly Uwielbiam, gdy piszecie, ze jest wszystko wspaniale, ze dzidzia rosnie, ze Wy macie sie dobrze. Nawet Wasze mdlosci uwielbiamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 10:21
Niecierpliwa..., APrzybylska, Scarlet88, Magduullina, moni05, nuśka91, Angelika1313, MonikA_89!, EmiMama lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa... wrote:Nuśka mój to samo powiedział, żeby przestac się kłuć, bo jeszcze nie jedno pobranie przede mną
więc też mimo że do wtorku dużo czasu ufam w pełni mojemu doktorkowi i nie sprawdzam. Spokojnie czekam, bo ma być okMagduullina, Niecierpliwa... lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Niecierpliwa dobrze że jakiś sensowny doktorek się trafił
Super że ciężarówki zostają. Ja jestem nowa, w sumie od stycznia się dopiero udzielam, ale dobrze mi z wami.
Wiecie co, zachowałam dwa testy ciążowe z poprzedniego cyklu i na teście, na którym widziałam cień cienia ten cień jest wyraźny, a na drugim jak był vizir tak pozostał, także ewidentnie coś się zadziało, ale kropeczka się nie zagnieździła. Mówię "kropeczka" bo nastawiam się na córkę takie tam zaginanie przyszłej rzeczywistości
Cieszę się, bo to znaczy że z mężem raczej ok, bo jego byłoby trudno na badania wysłać, a ja mam za ok. tydzień wizytę u gina tuż przed owu i zobaczymy co w trawie piszczy.
Ja tymczasem idę buszowaćagge, Niecierpliwa..., aeiouy lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
Sasanka5 wrote:Dziekuje :* Kochana jestes. Gorzej bedzie, gdy ci zyczliwi panowie za tydzien zobacza mnie kupujaca hektolitry wina Scarlett, ja razem z Toba testuje 7.02 dzis czeka na mnie w paczkomacie 12 Nordtestow, a i wieczorem wynik bety, bo oczywiscie zrobilam razem z progiem. Przebilam Cie :* Swoja droga siodemka to szczesliwa liczba
Ja tez sie ciesze, ze nasze kochane Ciezaroweczki tu zostaly Uwielbiam, gdy piszecie, ze jest wszystko wspaniale, ze dzidzia rosnie, ze Wy macie sie dobrze. Nawet Wasze mdlosci uwielbiamMagduullina lubi tę wiadomość
Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
3850g/61cm - Naszego Szczęścia
Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
"Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa,
Nad tatą, który płakać nie umie,
Nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
i swoją mamą - osnutą łzami,
I każdy woła cichutko z daleka:
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..." -
nick nieaktualnyScarlet88 wrote:Haha ja na bete sie jeszcze nie zdecydowałam choć kusiło nie mówie narazie bede miała proga... zobaczymy co tam pokarze
Kurcze, oby nasz prog byl przepiekny! Zerowa bete przeboleje, ale blagam chociaz o spoko progesteron. Przeczytalam ponownie wiersz o Aniolkach z Twojej stopki i kolejny raz sie rozbeczalam. Dobrze, ze dzis wolne, bo humor ewidentnie poduszkowy
Ostatni raz tak wylam, gdy zobaczylam to:
https://youtu.be/2O9Ao6GaK_A
Muzycznie nie moje klimaty, nie lubie tez tego typu filmikow, ale ten wyjatkowo na mnie podzialalWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 10:37
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Scarlet88 wrote:Haha ja na bete sie jeszcze nie zdecydowałam choć kusiło nie mówie narazie bede miała proga... zobaczymy co tam pokarze
Gdzie badalas proga? W Sączu? zastanawiam się też nad zrobieniem, ale żeby nie trzeba było długo w kolejce siedziećMagduullina lubi tę wiadomość
-
Mnie ten wiersz też zawsze wzrusza... i jeszcze w filmie i książce zreszta też "Niebo istnieje naprawde" Colton opowiada że spotkał w niebie siostre, która była właśnie dzieckiem poronionym, tak mnie to na duchu podnosi że gdzieś tam patrzą na nas i czekają
Ja w pracy, też liczę na pięknego proga... zobaczymy co to będzieMagduullina, Sasanka5, MonikA_89! lubią tę wiadomość
agge wrote:Gdzie badalas proga? W Sączu? zastanawiam się też nad zrobieniem, ale żeby nie trzeba było długo w kolejce siedzieć
W Diagnostyce na słoneczku, nie było w ogóle kolejki, załatwiłam w 5 minutagge lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyDziewczyny dla mnie dziwne rzeczy sie dzieja bo mam duzo wodnistego sluzu ze az cale majtki mokre, szyjka zamknieta ale jakby miekka troche i co troche czuje bol jajnika. Kurcze niemozliwe chyba ze dopiero dni plodne, biore luteine a test owulacyjny pozytywny wyszedl 14 dc. Wtedy tez szyjka byla otwarta a teraz normalnie mnie zalewa. Nigdy tak nie bylo. Zawsze susza albo jakis mleczny w malej ilosci a teraz to wodospad
Scarlet88, Magduullina, Sasanka5, 5ylwian lubią tę wiadomość
-
Iwona28 wrote:Dziewczyny dla mnie dziwne rzeczy sie dzieja bo mam duzo wodnistego sluzu ze az cale majtki mokre, szyjka zamknieta ale jakby miekka troche i co troche czuje bol jajnika. Kurcze niemozliwe chyba ze dopiero dni plodne, biore luteine a test owulacyjny pozytywny wyszedl 14 dc. Wtedy tez szyjka byla otwarta a teraz normalnie mnie zalewa. Nigdy tak nie bylo. Zawsze susza albo jakis mleczny w malej ilosci a teraz to wodospad
Trzeba wierzyć ze się udaSasanka5, Magduullina lubią tę wiadomość
Szczesliwa_mamusia wrote:A te 1,5 masz po 3mcznym braniu,czy 3mcznym nie braniu?
Jak pierwszy raz badałam TSH to miałam też 1.5. Leki biorę dlatego, że łatwiej Zajść w ciążę przy wartości 1 plus nam guzek na tarczycy i nie chcemy żeby urósłMagduullina lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Ochmanka wrote:Moni nie udzielające się Ciężarówki są tutaj surowo karane karą wywołania do odpowiedzi o samopoczuciu i zdrowiu swoim i Kropka! Tak więc jeśli chcesz uniknąć kary to musisz spamować na bieżąco:)
I teraz postaram się udzielać na bieżąco .
U nas jest ok. Brzuch rośnie więc fasolka też . Do wizyty już co raz bliżej bo mam ją 11 lutego.
A tu wiruski dla was &$&@#&#&@"@"@"%*\#&@_@&@_.
Ps na fiolet nie idę wolę tu z wami posiedzieć .moni05, Niecierpliwa..., Magduullina, Ochmanka, Sasanka5, APrzybylska, aeiouy, Angelika1313, MonikA_89!, Malinowa91 lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
agge wrote:O, to idealnie. Będę pamiętać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 10:55
Magduullina, agge lubią tę wiadomość